Hejsan!

Tänkte slänga in ett inlägg lite snabbt innan min prommis för att hämta ett paket som väntar på mig! :)Min gårdag var väldigt bra enligt mig! Solen sken, vilket innebär ett glatt humör från min sida! Jag bestämde mig för att åka till min kära vän Jamanda för att ta en kaffe, snacka skit och chilla med henne! Sedan så kom våran andra efterlängtade vän Rebecca som varit borta i ett par veckar, hon hade nämligen varit i Italien! :)

Sedan så fick vi ett meddelande från en annan vän om att det var girlsnight som stod på schemat. Så först for vi på ICA för att köpa lite götta sedan hem till henne för att sitta och smaska på jordgubbar doppade i Nutella samtidigt som vi lyssnade på härlig musik, snackade skit och skrattade som vi alltid gör :D

De var allt för mig! 

Ha de bra, uppdaterar lite från min promenad senare! ;)

Likes

Comments

God eftermiddag/kväll mina vänner! 

Visst är det skönt att tänka att snart är det sommarlooooov!! Jag är fan stolt över mig själv för jag har klarat allt i 1:an, har inga restuppgifter, klarade matten vilket betyder att jag slipper se en mattebok så länge jag går UIG Musikal! :) JIIIIPPPPPPI!!! :D

Jag må bah just nu :) Allt går bra nu! :)

Hoppas att alla andra mår bra som jag, men nu ska jag se Pitch Perfect..

(vet egentligen inte vad jag snackar om)

Bjusar på en låt också som jag älskar för tillfället! :)

See Yaa Later Aligators! ;)


Likes

Comments 

bitterblondin.se skriver:

Redan för en månad sedan skrev Blind Gossip om det här Gissa vem-skvallret som inte var särskilt svårt att lista ut vem det rörde sig om. Och nu har övrig press fått nys om storyn:En 27-årig kvinna hävdar att Justin Bieber gjorde henne med barn i februari 2010 – när 

han bara var 15 år. Så här skriver Star Magazine idag: 

Precis när vi trodde att Justin Biebers faderskapsdrama var över, hävdar nu en annan kvinna att Biebs är pappa till hennes 2-åriga dotter. Hon påstår att tonårsstjärnan gjorde henne gravid efter en vild festkväll i Miami den 4 februari 2010.

“Kvinnan födde en liten flicka senare samma år och Justin visste inte om någonting”, säger en källa. “Hon ville bara skydda sin bebis. Hon vill hålla henne och sin familj helt borta från rampljuset.”

Kvinnan, som är från Europa, träffade Justin på South Beach TGI Fridays, där Bieber och hans entourage festade loss efter hans koncert i Miami Beach. Efter Justin enträget uppvaktat henne hela kvällen, bjöd han in henne till sitt hotell Gansevoort South. Kvinnan blev gravid. Hon återvände till Europa ett par veckor senare och “var 100% säker på att Justin var pappan” till hennes ofödda bebis, enligt källan.

Kvinnan, som var 25 år vid tillfället, födde en liten flicka i oktober 2010.

“Hon är väldigt lik Justin i samma ålder,” säger källan.

Kvinnan har bara helt nyligen börjat överväga att låta Justin veta om att han har en dotter — men hon kommer inte att be honom om några pengar och har inget intresse av kändislivsstilen. Hon kommer att lämna beslutet helt och hållet till Bieber, ifall han nu eller någon gång i framtiden vill vara delaktig i barnets liv.

Tjejen i fråga har nu avslöjats kommer från Sverige!! – heter Cecilia och bor tillsammans med sin pojkvän och två barn. Den äldsta är flickan som sägs vara Justin Biebers dotter. Både Cecilia och hennes sambo har blå ögon och mörkt hår. Flickan har stora bruna ögon och blont hår.

Cecilia hade ett one-night stand med Justin Bieber i februari 2010. När de träffades var Bävern ännu inte lika världsberömd som han är idag. Svenska Cecilia var på besök i USA och när hon mötte Justin på TGI Fridays, visste hon inte vem han var. Hon skojade och dansade med sina kompisar till “Baby Got Back”, när Justin och hans följe fick upp ögonen för dem. De två grupperna fortsatte att festa tillsammans och Cecilia följde sedan med Justin till hans hotellrum. Hon visste inte hur gammal han var när de låg med varandra den kvällen och ska ha blivit väldigt väldigt orolig när hon senare fick reda på att han bara var 15 år. I USA är ju gränsen för byxmyndighet 16 år.

Enligt Blind Gossip är Cecilia INTE intresserad av någon uppmärksamhet eller ens Justins pengar. Hon vill att hennes dotter ska leva ett normalt liv, utanför rampljuset.

Hmmm, jaha, vad tror ni om den här storyn då? Jag är inte det minsta förvånad. Det kan ju hända, särskilt om man är en ung, stenrik fumlig 15-åring. Varför inte? Han verkar ju inte ha blivit smartare med åren heller…

Det som är konstigast i hela historien är hur i hela friden en normal svensk 25-årig tjej överhuvudtaget blir intresserad av DET HÄR på en klubb… UTAN att veta att han är en sjungande multimiljonär. Det finns liksom ingen rimlig förklaring. Beer goggles?

Justin Bieber 15 år, 2010
Justin som barn, ovan, och flickan som påstås vara hans dotter, nedan. Lika?

 

 

Likes

Comments

min dag har varit väldigt chill idag. skola som ''började'' 12 hihihi och innan det så var jag och åt en macka på subway. Vi slutade dock 15.45 men det var okey, för sedan bar det av till teg för att träffa min fina vän Jamanda! ;) vi tog kaffe på stan och efter det så gick vi in på HM för att jag skulle köpa ett nagelack, pads och  ''solpuder'' det blir dock inte solpuder på mig det blir bara puder! :D

Här får ni en bild på mig hur jag ser ut nu....GOD NATT <3

Likes

Comments

Nu har jag entligen beställt de jag ville ha! Om ni rullar längre ner så ser ni att jag ville beställa massor med kläder, men i slutändan så blev det det här:


DENNA HAR JAG BESTÄLLT FRÅN EBAY DET ÄR EN JACKA SOM EN KOREANSK KÄNDIS VID NAMN G-DRAGON BURIIT, VÄLDIGT FIIIIN!! <3
SEDAN EN BIKINI ÖVERDEL FRÅN H&MS KOLLEKTION DÄR BEYONCE ÄR MODELL! :)

Ha en bra kväll! :)

Likes

Comments

den finsa killen REDRAMA som jag för övrigt jag har träffat! :) (stolt)

Den här låten är verkligen bra!

Den får  nononono av 5!! :)

 


Likes

CommentsSå jävla sann tröja, den här vill jag ha!! Nån som vill donera denna tröja så är det fritt fram gott folk ;D

Likes

Comments

Hallo där!

Nu sitter jag ute hemma hos mig och solar för fult i 23 grader! Jag känner att sommaren är här nu! THANK GOD FOR THAT!!


......LOVE LIFE.......

 

Likes

Comments