'Cause sometimes you just feel tired,
Feel weak, and when you feel weak,
you feel like you wanna just give up.

But you gotta search within you,
you gotta find that inner strength

And just pull that shit out of you
and get that motivation to not give up

And not be a quitter, no matter how
bad you wanna just fall flat on your
face and collapse.

-Till I collapse, Eminem


Bra skit!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

I should be smiling, yet there's a heavy weight resting on my chest.

Likes

Comments

Seg dag idag, massa bjäbb i skolan om olika beslut som måste fattas till vår utställning. Fick bara jag bestämma allt så skulle det bli utmärkt, säger vi ;)
Efter plugget räddade Fredrik mig från en seg och värdelös kväll genom att komma med lite öl och subwaykäk, Awesome!
Han övertalade mig även att det är party på kåren som gäller imorgon så det blir väl fullt ös förhoppningsvis. Måste se till att sova snart så man är ordentligt utvilad. Blir det inga ytterligare uppdateringar under helgen så är jag väl ute och äventyrar eller något! 
Peace
 

 

Likes

Comments

Gjorde idag en offentlig blunder, bokstavligt talat, somnade på föreläsningen i skolan! Måste ju ändå medge att det var en smula pinsamt, även om jag inte brukar skämmas för så mycket. Tyckte föreläsningen var intressant och så men det hjälpte tydligen inte särskilt mycket ;)

Under kvällen lär jag ägna mig åt lite skolarbete, fasligt mycket att göra inför möbelmässan, blir nog på håret att vi hinner klart med allt! Sen får man ju inte glömma allt vi har att göra inom de andra kurserna som man också måste hinna med...Inte helt nöjd med lärarnas planering för terminen.

Nåväl, kanske hörs senare! heipa

 

Likes

Comments

Idag var en mycket bra dag! Vi håller på och bygger monter för utställning på möbelmässan i stockholm i plugget. Hade lite fotografering för omslaget till vår produktfolder, spexade lite och hade roligt så det var nice.

Jag och rommie Kaj har bakat pizza, vilket smakade mycket bra! Vi var lite fräcka och delade på en öl till och med, dagen till ära! 
 

Nu ligger jag i matkoma och glor på simpsons i min soffa, som inte är vilken soffa som helst, den är Sveriges, om inte Världens skönaste soffa!<3

Så det så...
adjö

Likes

Comments

Ja nu så här i efterhand så kan man ju känna att endast 3 timmars sömn är en smula sparsmakat. När jag väl lyckats somna imorse kändes det som att klockan ringde efter bara fem minuter. En sån obeskrivlig vånda att behöva dra sig ur sängen och ta sig till plugget, jag har då aldrig sett på maken. Så för att överleva dagen blir det nu en kort powernap, jag säger kort eftersom flera timmars sömn nu kommer leda till ytterligare sömnlöshet i natt. Och en ska ju upp klockan 8 imorgonbitti igen, så det tjänar jag ju inte på.

Så med det säger jag god eftermiddag och godnatt!
over and out

 Likes

Comments

Märkligt, märkligt. Mycket märkligt. Då jag tidigare under natten inte lyckades sova pga. det som visade sig vara en pågående panikångestattack (vilket jag nu är mycket väl påläst om, tack google! ), fick jag den briljanta idén att snoka upp min gamla blogg. Den sträcker åtskilliga år bakåt i tiden, mer eller mindre frekvent uppdaterad, och erbjöd mycket intressant läsning. Mycket av det jag skrivit där har jag sedan länge glömt bort och det var grymt kul att bli påmind om allt man hade för sig förr. Så från att ha varit nere på botten av förtvivlansburken fann jag mig plötsligt (ett par timmar senare) på gott humör och väldigt inspirerad att börja skriva igen! Därmed har jag fattat beslutet att, när tillfälle bjuds, börja skriva på bloggen här lite då och då. Jag såg även till att förflytta mina gamla blogginlägg hit till nattstad, så för dig som blev nyfiken - Enjoy!

Jag ska upp klockan 08 så det känns ju föga uppmuntrande att kolla på klockan just nu , 05.00 i skrivande stund.
Men livet har åter bevisat att "intet ont som ej för något gott med sig". 

Nu ska jag försöka sova och förhoppningsvis vakna upp som en positiv och inte allt för trött människa! 
 

You're slightly uncertain...And life's too short to be patient...Now come, catch me if you can
Likes

Comments

Får ingen sömn. Herr Ågren kom på ett ovälkommet besök.

Har en sådan natt då historia gör intrång i nuet,

gamla sorger vaknar ur sin dvala och sammanflätas med nya.

Tillsammans bildar de en hård knut i bröstet som vägrar lösas upp.

Trots att jag stött på samma knut så många gånger förr lyckas jag aldrig

lösa trasslet.Min räddning är John blund som med sömnen sänder knuten

åter till det mörker den hör till, men han är ständigt frånvarande.

Knuten består av många trådar. Ilska, besvikelse, sorg, ånger, önskan,

förtvivlan, hopplöshet, misstro. Enbart mörker.

Ständig motgång.

Jag får ofta denna känsla av förtvivlan, oftast när jag försöker sova. Många

gånger är den överväldigande, på gränsen till panik. 

Jag är annars en glad person, så jag förstår inte vart detta kommer ifrån. 

Det är nästan som att jag har någon annans känslor i mitt bröst.

Kanske dags att prata med någon?

 

Likes

Comments

Vintern är karg, jag är så jävla arg! Snart faller snön och tillsammans med vinterns kvävande mörker. Sorgligt men sant...

Likes

Comments

Det är sommarlov, eller för dem som inte jobbar är det ju det, detta inkluderar desvärre inte mig för jag jobbar hela tiden. Förra helgen var jag med Henke och Klas i Gävle, första gången för dem. Det var kul att visa hur jag har det osv. och de verkade ha riktigt kul så de kommer nog upp snart på återbesök!
Imorgon åker jag återigen till Gävle, den här gången blir det tillsammans med morfar och mormor och syrran. Vi ska ut o käka sen gå på en rundtur i stan, sen åker de hem igen på kvällen, så jag ska nog sammanstråla med några klasskompisar då, sen blir det party fredag-lördag! :D Awesome!

Likes

Comments