Jag älskar blått på naglarna som jag har nämnt förrut =) Egentligen skulle jag målat med ett annat blått lack från Essie men jag kunde inte hitta det där det skulle vara så jag måste ha glömt det någon annan stans så det fick bli det här som är minst lika snyggt =)

Det var inga konstigheter, bra formula, bra torktid. Målade 2 lager och 1 lager hk girl topplack =)

Fortfarande har jag väldigt torra händer fastän jag smörjer de hela tiden men har tyvärr inte lika mycket tid för att använda tex olja. Med 2 barn har man knappt tid med att måla naglarna haha =)

Jag gillar det här lacket

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Ännu en gammal goding får komma fram i rampljuset =) Den här färgen får mig att längta till sommaren. Ett äldre lack som jag tror att man kan få tag i fortfarande och kan man inte det så finns det säkert något liknande för det är inte super unikt. Lacket har ett skimmer i sig men som syns väldigt dåligt tyvärr även irl. Sedan så finns det inte så mycket sol nu för tiden, hade solen vart framme hade man kanske kunnat se det bättre.

Formulan på det här lacket är inte kul alls. Det är rinnigt, tunt och svårt att jobba med. Det var inte direkt det jag orkade ha att göra med just den stunden men jag fixade det ändå tack vare att man vet lite sedan tidigare =) Det blev 3 lager och 1 lager hk girl topplack.

Jag har tittat mycket på mina naglar =) Den här färgen gör mig så glad =) Älskar gröna lack oxå dessutom. Gröna lack brukar jag fastna för =)

Likes

Comments

Jag fick nys om att edgy polish skulle stänga ner sin internetsida och hade rea på lack så jag gick in och kikade och trodde inte att jag skulle falla för något men så såg jag models own och ville ha massa lack helt plötsligt =) Synd om Katarina som drev sidan att hon måste stänga butiken :( Det e jättetufft att sälja lack i Sverige.

Titta också så fint hon har slagit in paketen =) Exakt min stil rosa :D

Nu fattas bara den härliga våren och sommaren :D

Likes

Comments

Jag är lite dålig på att visa vad jag har handlat men nu så ska jag visa er =) China Glaze är ett av mina favoritmärken när det kommer till nagellack. De gör verkligen snygga färger speciellt sommarkollektionerna oj oj vilka snygga neoner de gör.

China Glaze har väl inte funnits i sverige så länge. Apoteken och H&M började sälja China Glaze innan dess hade nog eleven.se de även lyko.se och några andra internetsidor.

Jag har alltid beställt på nätet från usa men nu är dollarn så dyr så frakten blir jättedyr om man beställer själv. Iof brukar jag beställa mycket samtidigt men det blir ändå dyrt.

Då och då har H&M erbjudanden och rea på China Glaze då brukar jag slå till =)

Från vänster: Purple Fiction, Teen Spirit, Heroine Chic, Blue ya och Holo at ya girl

Likes

Comments

Egentligen är det väl meningen att jag skulle målat med detta på halloween med tanke på namnet men jag var så sugen på att bära orange. Rätt gjorde jag då detta är ett väldigt glatt orange som lyser och det gillar jag nu i det gråa svenska vädret =) Sedan tycker jag att min hy passar väldigt bra i orange. Jag e inte så bra på färger och toner alltså på att förklara färger men jag har iaf alltid passat i orange av nån anledning. Men det är ingen färg jag suktar för. Det e sällan jag köper orange men om det är en neon då fastnar jag för det mer. Detta lacket är inte neon men det lyser väldigt bra ändå =)

Jag tycker väldigt mycket om Essence lack och det är så trist att det inte går att köpa i sverige. Våra grannländer har ju detta märke men inte vi :( Sverige är trist när det kommer till lack. De kostar väldigt mycket och vi har inte så många märken att välja mellan.

Detta köpte jag antingen i Polen eller i Riga.

Jag målade 2 lager och 1 lager HK girl topplack. Hittills har alla mina essence lack haft bra formula och varit enkla att måla med. Torkar fort gör de oxå och har en bred pensel. Bara massa pluspoäng för essence.

Likes

Comments

Ännu ett oldie but goodie lack =) Det här lacket är så fint med guld skimmret i =) Och man ser ju det väldigt tydligt dessutom vilket gillas.

Jag målade 2 lager men när jag tittar på bilderna borde jag kanske målat 3 lager men just när jag satt och målade så upplevde jag att det räckte med 2. Färgen kanske hade blivit lite starkare på naglarna om ni förstår vad jag menar men om man tittar på bilden med dagsljus så ser det ändå bra ut jämfört med under lampa.

Om ni möjligtvis inte har detta och hittar det så köp, det e superfint =) Och såklart om man gillar rosa =)

Formulan var tunn så därför borde man egentligen måla 3 lager men jag har så korta naglar nu så jag tror att det är därför som 2 lager räckte ganska bra.

Mina naglar går av hela tiden just nu och det vet jag beror på amningen. Så himla jobbigt. Annars brukar man ju tappa mycket hår, jag som har tjockt hår har inte tappat en enda hårstrå men naglarna de pajar hela tiden. Jag hade vart gladare om det var tvärtom, starka naglar och tappat lite hår, det gör ju inget när man har mycket. Under den korta tiden hade det inte gjort så mycket =)

Likes

Comments

Jag var sugen på ett mörk grönt lack men detta lacket såg nästan svart ut på naglarna så det var lite utav en besvikelse. Det har även ett skimmer som man inte kan se heller bara om man tittar ganska nära eller om solen skiner. Man ser det tydligare i flaskan tycker jag.

Bara för ca 2 år sen hade Gina Tricot väldigt många fina och intressanta lack, nu har de bara några få i sitt sortiment och bara liksom ett bas sortiment med standard färger och det e verkligen tråkigt. Det sålde nog inte så bra som de tänkt sig men jag köpte många av deras lack så jag e lite besviken över detta.

Formulan var bra och jag målade 2 lager och ett lager hk girl topplack. Det ser iaf mer grönt ut på bilderna än irl. Jag gillar inte lack som ser svarta ut när det egentligen är en annan färg. För vill jag ha svarta naglar så väljer jag ju svart lack

Likes

Comments

Alltså det här lacket åh, det är egentligen inte jättespeciellt men jag tycker det ändå. Färgen är precis i min smak, den e super fin. Om du inte har detta lacket så tycker jag du ska införskaffa det. Det är en gammal goding men som fortfarande säljs. Vet inte om det säljs i sverige men det borde det göra. Kan tänka mig att Åhlens eller H&M skulle kunna ha det, har för mig att jag har sett det där men är inte helt säker tyvärr för det var längesen nu.

Formulan kan jag inte påstå är bra men det gör inget när färgen är så fin =) Tror att jag målade 2 lager och ett lager hk girl topplack =)

Jag gillar Essie väldigt mycket även fast deras formula är väldigt dålig ofta men färgerna är så himla fina.

Likes

Comments

H&M har för ett tag sen bytt ut alla lack och har nu ny look eller vad man ska säga och lacken är hur fina som helst. Men innan dess tyckte jag de hade en hel del skönheter oxå bland annat det som ni ser på bilden.

Tyvärr får man nog inte tag i den längre men ni som har det var glada för det =)

Målade 2 lager och ett lager hk girl topplack. Väldigt bred pensel till min förvåning så pluspoäng på det. Väldigt enkelt att måla och formulan var oxå bra.

Likes

Comments

Idag visar jag det här teal snygga lacket med ett urfint skimmer i som tyvärr inte syns men det är där, ännu mer om solen skiner men det är dåligt med sånt just nu.

Detta lacket är ett äldre lack som jag tror att jag fyndade för en 10a kanske jag minns inte riktigt men jag fyndade det iaf =)

Jag gillar depends lack och de har kommit ut med en hel del fina lack på senaste tiden tyvärr så tycker jag att flaskorna är för små. Det är synd tycker jag men det e väl deras grej antar jag, snygga lack för ett bra pris =) Visst köper jag de ibland om jag hittar en snygg färg =)

Jag målade 2 lager med det här och det var inga konstigheter. 1 lager hk girl topplack på det =) Jättefint med skimmret i som jag nämnde. Hade kanske kunnat fota under lampa istället för detta är taget i dagsljus då tror jag att det hade kommit fram.

Likes

Comments


Better Blogging Nouw