Det e aldrig lämpligt att bryta en nagel men ännu mer olämpligt när man planerat att måla naglarna med en skönhet som denna.

Orly är ett märke som inte är så omtalat tyvärr och jag förstår inte varför för jag tycker att de gör super fina färger och flaskorna är större så man får mer lack för pengarna. Jag har en del orly lack men jag e tyvärr dålig på att använda de så jag borde skärpa mig. Har en del fina på lager som ligger och väntar snällt på sin tur.

Jag blev överlycklig när jag fick tag i detta lacket för ett galet bra pris, beställde nästan alla färger ur den här kollektionen från förra sommaren. Ibland ska man ha tur =)

Jag målade 2 lager och 1 lager hk girl topplack =) Har du inte detta lacket så måste du ha det, galet fint =)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jag har helt kärat ner mig i korall och röda lack nu för tiden. Jag har bara rött till jul eller alla hjärtans dag men nu vill jag jämnt ha korall eller röd men äger inte så många än. Rött har jag alltid sett som tråkigt för att "vanligt" folk alltid bär rött.

Men nu valde jag en korall men som ni ser så ser de väldigt orange ut i ett annat ljus men det e definitivt korall irl. Super fint och jag gillade hela den här kollektionen, jag har alla färger utom den vita för den va trist.

Jag målade 2 lager och 1 lager hk girl topplack =)

Likes

Comments

Åh detta lacket alltså vad jag gillar det starkt =) Så himla fin färg och alla glitterkorn oh china glaze de kan =) Älskar verkligen deras sommarkollektioner men i år var de lite tråkiga faktiskt konstigt nog.

Det ända negativa med detta lacket är att det är lite skirt fastän man målar 3 lager. Det e inget jag stör mig på jättemycket, bara lite. Det e ju inte super skirt men lite skirt är det nåja det e super läckert ändå. En riktig sommarfärg :D

Det finns ett likadant men lila och jag ångrar att jag inte köpte det, jag tror inte att jag har det iaf men om jag nån gång beställer lite lack från nån som har det så ska jag absolut inhandla det lila oxå.

Likes

Comments

Vilken härlig lila färg detta är. Den står verkligen ut och man syns i den =) Vissa China Glaze lack shippar väldigt fort vilket detta gör tyvärr. Efter 2 dagar såg det inte så snyggt ut längre. Det gör ingen jättestor skada då jag ändå byter lack ofta men gillar man en färg väldigt mycket så vill man att den ska sitta på längre. Jag orkar inte måla om med samma färg då väljer jag hellre ett annat lack.

Nu har jag oxå fått nys om att H&M har slutat sälja china glaze och det e riktigt synd. Nu blir det dyrare att inhandla igen och jag som är föräldrarledig just nu så blir det inte många slantar över, trist man önskar man kunde få både och.

Jag önskade mig nagellacksbidrag vilket jag fick, tack kära svärmor så nu är det lite lack på väg till mig från usa :D Några china glaze från my little pony kollektionen och essie sil vous play kollektionen för jag hittade det för ett bra pris och gillade alla färgerna.

Likes

Comments

Ännu en ur pastell neon kollektionen från color club =) Så ljuvlig grön.

Formulan är inte bra på de här lacken, den här va lite bättre än hot hot hot pants men fortfarande lite jobbig att ha och göra med men det e det värt när färgen är så fin =) Det blev 3 lager och 1 lager hk girl topplack=)

Grön är ju oxå en favorit färg för mig på naglarna så jag kunde ju inte motstå denna skönhet =)

Likes

Comments

Det här lacket är mycket finare på naglarna än i flaskan så jag e glad att jag köpte det för jag tvekade, det såg inte tillräckligt intressant ut i början.

Det ser olika ut i olika ljus oxå. Mer åt orange i vissa ljus och mer korall i vissa ljus. Svår att fota men så fin.

Målade 2 lager och 1 lager hk girl topplack. Som jag alltid skriver så är isadoras lack aldrig en besvikelse =) Bra formula, bra pensel och fina färger =)

Likes

Comments

Detta lacket är att ha havet på naglarna :D Så himla djup blått och fint =) Finns även skimmer i lacket men svårt att fota. Skimret syns bättre på bilderna inomhus än utomhus som ni ser.

Kikos lack är alltid lätta att måla med och de är himla fina. Jag köpte detta i italien men går även att beställa på hemsidan om det inte är så att du bor i sthlm för då finns de i mall of scandinavia =)


Likes

Comments

Orange den här gången =) Det händer inte ofta även om jag tycker att orange passar min hy så väljer jag inte orange så ofta. Men neon orange tycker jag väldigt mycket om annars bär jag mest orange runt halloween.

Tycker att China Glaze och Orly gör orange väldigt bra.

Jag målade 2 lager och 1 lager hk girl topplack =) Synd man inte har en bränna till denna

Likes

Comments

Jag älskar pastell neoner så när color club släppte en sådan kollektion då ville jag verkligen ha den, iaf vissa färger. Color club beställer jag på nailsupplies.us men det blir sällan jag besäller de pga priset.

Formulan på sådana pastell neoner brukar inte vara bra och det var inte detta heller men det kan jag ta pga att färgen e så fin =) Man önskar ju bara att man var brunare i hyn men just nu är inte prio att sola, det finns inte tid med en 2 åring och en 6 månaders.

Jag målade 3 lager och 1 lager hk girl topplack =)

Likes

Comments

Poolside service är ett kul namn =) Färgen är jättefin och inget som jag har liknar den =) Man behöver bara ett lager
dessutom men jag målade 2. Väldigt rik i färgen och en bra formula. Finns inte så mycket mer att säga. Jag gillar det
starkt.

Likes

Comments


Better Blogging Nouw