Idag visar jag det här teal snygga lacket med ett urfint skimmer i som tyvärr inte syns men det är där, ännu mer om solen skiner men det är dåligt med sånt just nu.

Detta lacket är ett äldre lack som jag tror att jag fyndade för en 10a kanske jag minns inte riktigt men jag fyndade det iaf =)

Jag gillar depends lack och de har kommit ut med en hel del fina lack på senaste tiden tyvärr så tycker jag att flaskorna är för små. Det är synd tycker jag men det e väl deras grej antar jag, snygga lack för ett bra pris =) Visst köper jag de ibland om jag hittar en snygg färg =)

Jag målade 2 lager med det här och det var inga konstigheter. 1 lager hk girl topplack på det =) Jättefint med skimmret i som jag nämnde. Hade kanske kunnat fota under lampa istället för detta är taget i dagsljus då tror jag att det hade kommit fram.

Likes

Comments

Det var så längesen jag bar rosa så jag kände för en väldigt stark rosa färg så jag valde detta och det lös så starkt och fint på naglarna =)

Ibland kan jag tycka att färgen ser lite tråkig ut i flaskan men så hamnar lacket på naglarna och man bara känner wow, så var det med det här lacket =)

Jag målade 2 lager och 1 lager hk girl topplack.

Detta lacket är från sommaren 2016 och jag älskade den kollektionen. Ser alltid fram emot när china glaze släpper sommarlack de är alltid i min smak =)

Ja jag älskar neoner och starka färger men jag gillar även pasteller, jag kan inte påstå att jag gillar lite dovare lack även fast jag äger några men väldigt få. Färg gör mig glad :D

Och ja ännu en gång hade jag väldigt torra händer :( Så himla trist, jag hoppas det vänder snart

Likes

Comments

Färst vill jag börja med att säga att jag inte var säker på att lägga upp de här bilderna men jag bestämde mig för att göra det ändå. Jag var jättestressad när jag målade så det hamnade massa utanför och jag hann liksom inte fixa till det som jag ville men jag vill ändå visa er detta lacket för det är så himla fint.

Tyvärr så kan man nog inte köpa det i butik för det är ganska gammalt men har du tur så kanske du hittar det någonstans ändå vem vet. Lyko.se kan eventuellt ha det, det är bra att kika där iaf om man vill ha det

Det var längesen jag köpe det själv men har inte använt det förrens nu =) Har man många lack så blir det lätt att skönheterna får vänta för länge =)

Jag tycker väldigt mycket om Isadoras nagellack därför att borsten är bred så det går så himla fort att måla och formulan är alltid bra. Har man bråttom så ska man välja ett isadora lack för de torkar fort oxå fast jag har ju ett grymt topplack så jag behöver aldrig tänka på torktiden =) Och de har en del väldigt fina färger =)

2 lager målade jag med ett lager hk girl topplack =) Det var tyvärr ett väldigt dåligt ljus jag fotade i för jag fick inte riktigt med skimret i lacket. Det syns inte så bra på bild men jag lovar er att det är mycket finare i verkligheten.

Likes

Comments

Okej så vi e inne på mitten av februari och här kommer jag med mina julnaglar dvs vad jag hade på julafton 2016 =) Det här lacket kanske ser mer orange ut på bilden men i verkligheten är den mer åt korall hållet. Jag ville ha något annorlunda den här gången än klassiskt rött eller grönt eller blått för den delen =) Det här lacket tycker jag har ett väldigt roligt namn och är annorlunda i färgen dessutom så jag var nöjd med mitt val =)

Jag målade 2 lager utan problem och 1 lager hk girl topplack =)

Alltså ni anar inte hur torra händer jag har haft den här vintern och det syns ju tyvärr på mina bilder. Inte alls kul för min del :( Jag har inte hunnit sköta de som jag borde. Jag kommer nog skriva detta varje gång känns det som fram tills sommaren då det är lite bättre klimat i detta avlånga torra land.


Likes

Comments

Efter mitt uppehåll så valde jag detta himla fina blå lacket att måla naglarna med. Jag tycker glitterlack är jättefint ibland men det är så otroligt jobbigt att ta bort glitter men dessa lack är ju så enkla att få bort efteråt så jag bara älskar att använda de. Mina glitterlack står snällt och väntar på sin tur men de blir tyvärr aldrig valda.

Formulan var jättebra att måla med och allt täckte med 2 lager, superenkelt och superfint =) Jag har även HK girl som topplack som vanligt.

Överhuvudtaget älskar jag blå nagellack. Jag har ett problem för jag väljer alltid blå när jag köper så jag har ganska många blå lack att visa. Jag fastnar alltid för blått, samma med grönt. Blått och grönt dras jag till mest faktiskt. Det e något med de färgerna just när det kommer till nagellack, det finns så många fina nyanser =)

Likes

Comments

Hej nu är jag äntligen tillbaka igen =) Har varit gravid igen och valde även denna gången att stå över lackmålandet. Nu har jag äntligen fött och kan njuta av att måla mina naglar =) Med 2 små barn är det lite svårare att ta hand om naglarna. Man leker och man gör mycket annat som skadar naglarna vilket gör att de bryts ofta och man har mycket torrare händer. Det e ju inte så snyggt men det e inte så mycket jag kan göra åt det just nu. Jag gör så gott jag kan och smörjer händerna ofta men att ha olja och andra produkter är omöjligt just nu. Om ni har nåt tips, tipsa mig gärna.

När jag fick reda på att jag var gravid hade jag China Glaze - Bite me på naglarna. Ett rosa lack med shimmer, helt i min smak. Jag gillade färgen super mycket men man kan tyvärr inte se shimmret på bilderna. Formulan var usel, väldigt tjock och svår att måla med. Nästa gång jag använder det kommer jag att hälla thinner i det. Däremot har Color club ett exakt likadant lack som jag oxå äger men som jag inte har använt än men har hört att det har en mycket bättre formula.

Hade tyvärr brutit nageln på lillfingret så det får ni inte se för det ser inte så snyggt ut =)

Likes

Comments

Grön är en favorit när det kommer till lack och när jag såg detta ville jag verkligen ha det. Har ingen grön som är som den här. Det är en härlig vårig pastel grön så himla fin. 

Formulan var inte alls bra eller det kanske inte var den värsta sorten men ungefär vad jag hade tänkt att den kunde vara. Så man var tvungen att måla försiktigt, inte tung på handen och lagom med lack på penseln. 

Jag målade 2 lager och 1 lager hk girl topplack. 

Likes

Comments

​Det är inte ofta jag bär gult på naglarna och det är inte heller ofta jag har orly på naglarna. Orly nämns sällan och det är synd för de har många väldigt fina lack. Jag är själv dålig på att köpa orly men jag har några på min önskelista nu. 

Nu har påsken varit och det här lacket bar jag under hela påsken. Detta höll otroligt bra, det hade knappt shippat men jag tog ändå bort det för jag ville ju lacka med något nytt annars kunde det ju suttit kvar men efter 4 dagar kände jag att det var dags för något nytt. Det var väldigt längesen ett lack höll så bra i många dagar. 

Jag målade 2 lager och 1 lager hk girl topplack. Formulan var inte speciellt jobbig men inte helt perfekt heller men det var bättre än jag trodde. Det är en väldigt fin färg och jag e glad att jag har den här =) Hade inte vitt lack under heller, så himla skönt =)

Likes

Comments

​Jag ligger efter jättemycket med bloggandet. Jag lägger upp bilder på instagram mycket snabbare där jag heter kingaling101. Det har vart påsk och man har spenderat tiden på annat sätt än vid datorn och vissa dagar blir inte heller som man tänkt sig speciellt när man har barn. Jag tänkte visa er massa lack jag fick hem från nailsupplies.us. Jag har tyvärr inte den tiden att skriva vad alla heter men om det är någon som undrar om ett specifikt lack så kan jag svara på det. 

Likes

Comments

​Jag vet inte varför men jag fick inte alls till rätt färg på detta lacket på bild.I verkligheten e det mycket rödare. Jag längtar tills det fortfarande är ljust 7 på kvällen så man kan fota i dagsljus då blir det så mycket bättre. 

Hur som helst så var jag sugen på en stark färg men inte riktigt neon. Så jag valde Olé Caliente för det är en röd med lite korall i kanske men mest åt det röda hållet. Jag trodde vi skulle ha sol och värme så jag ville ha nåt kul på naglarna men redan nästa dag så snöade det och var inte alls varmt och soligt. Dagarna är väldigt olika just nu, ena dagen känner man att man vill ha ljusa och glada färger och andra dagen känner man att man vill ha nåt mörkare på naglarna. Jag dras mycket med vädret. Men tyvärr har jag inte tid att måla naglarna varje dag.

Jag målade 2 lager och det var en väldigt bra formula, lätt och smidigt att måla med. Detta lacket är lite äldre men man kan fortfarande säkert hitta det på nailsupplies.us eller på ebay. Jag har ett lager med hk girl topplack =) Jag gillar detta lacket starkt även om jag som tidigare nämnt inte riktigt dras till röda lack men detta är somrigt och intensivt. 

Likes

Comments


Better Blogging Nouw