Alltså det här lacket får mig verkligen att längta utomlands till havet och poolen =) Det e alldeles blått och skimrigt och det bara lyser. Jag hade detta en grå dag och det lyste ändå och jag kunde faktiskt inte sluta titta på naglarna så fint det va =)

Jag tror att jag målade 2 lager men har man långa naglar kan jag tänka mig att man kanske behöver 3 lager. Det var ganska tunt och lite rinnigt men inte mycket. Isadoras formula är alltid väldigt bra =)Och så hade jag hk girl som topplack.

Jag tycker att isadora ska göra mer sådana här knalliga lack till sommaren =) Och ja jag köpte detta på rea som ni ser =) Vilket kap jag gjorde men det var ju väldigt längesen. Man får nog kolla på nätet om man vill ha det för jag tror inte ni kan hitta det i butik.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Här är ett märke som inte finns i Sverige vad jag vet. Detta köpte jag i mitt hemland Polen =) Jag var lite stressad när jag handlade detta lacket. Röd är inte min favoritfärg och destu mindre när det kommer till naglar. Att bära rött på naglarna tycker jag e väldigt trist pga att de "vanliga" människorna som inte måla naglarna lika ofta de väljer alltid att bära rött så därför har inte jag velat bära rött för det e så trist färg för det e en sån "klassisk" färg att ha. Men eftersom jag inte har burit rött så mycket så har jag faktiskt längtat lite efter att få bära rött.

Röda lack har jag endast haft på julafton och på alla hjärtans dag annars har jag alltid skippat rött men nu vill jag böra rött oftare så jag har införskaffat några enstaka lack i rött. Jag köpte detta lacket just pga att jag aldrig köper röda lack så jag tänkte att jag måste ha rött =) Däremot ångrar jag att jag inte köpte fler färger i detta märke för jag tycker flaskorna är så snygga =) Men som sagt jag var stressad så nästa gång ska jag handla fler =)

Formulan var bra och enkel att måla med så det blev 2 lager och 1 lager hk girl topplack =)

Det luktade dessutom som det heter china flower =) Gick och luktade på mina naglar då och då haha =) Lite skumt men kul.Annars var detta ingen speciell röd färg men man blev glad av rött och solen sken=)Mitt favorit röda lack e ju från China Glaze - Ruby pumps så himla snygg röd, den tröttnar jag inte på iaf =)

Likes

Comments

Fiji är ett gammalt klassiskt lack från Essie som har varit med väldigt länge. Alla har typ det här lacket, även jag såklart. Det e egentligen inte något unikt och det finns många som har gjort samma färg men färgen är väldigt söt och fin speciellt med en bränna till vilket jag inte hade här men sådana här färger passar min hud bra.

Formulan är inte bra alls, trixigt att måla. Tror jag målade 2 lager och 1 lager hk girl topplack.

Ett somrigt fint lack som passar alla =)

Likes

Comments

Lila lack är inte direkt en färg som jag dras till jättemycket eller jo det gör jag nog men jag brukar inte direkt få den här wow känslan som jag kan få med blå lack tex. Men det här lacket var verkligen wow. Detta är den finaste lila jag burit och jag kan säga att det är min favorit hittills av alla lack jag använt. Självklart finns det säkert många fler lila otroligt fina lack men jag har inte använt de så jag kan inte veta. Det finns säkert många indielack som är otroligt fina. Åker jag till usa en dag så ska jag köpa med mig massor =)

Jag skrev på min instagram att det här lacket tog lång tid att torka fastän jag hade topplack och jag tror att det var mitt fel för jag tog alldeles för mycket lack på penseln. Jag målade 2 lager och ett lager hk girl topplack.

Det här lacket är definitivt en favorit i min samling. Juste det har ju ett blått skimmer i sig som tyvärr kanske inte syns på mina bilder men det gör lacket så himla fint =)

Likes

Comments

Den här gången visar jag ett gul grönt lack typ lime färgat eller hur man ska säga. Gillar färger som är så och jag tycker att china glaze borde göra ett sådant lack men skrikigare i neon, det hade vart ursnyggt. Detta är ljust men inte jätteskrikigt. Efter vintern behöver man ju lite ljus i sitt liv så därfär valde jag detta =)

Lite trixigt att måla med, inte helt perfekt formula men så är det när det är gult i, gula lack är kända för att vara jobbiga. Minns jag rätt så målade jag 2 lager och 1 lager hk girl topplack =)

Fortfarande torra händer tråkigt nog. Detta lacket var ju ett tag sen jag bar, på instagram lägger jag ut bilderna snabbare, där jag heter kingaling101. Att blogga finns det tyvärr inte alltid tid för men jag gör det när jag kan =)

Detta är ett udda lack, har inget som är likt detta.

Likes

Comments

Jag älskar blått på naglarna som jag har nämnt förrut =) Egentligen skulle jag målat med ett annat blått lack från Essie men jag kunde inte hitta det där det skulle vara så jag måste ha glömt det någon annan stans så det fick bli det här som är minst lika snyggt =)

Det var inga konstigheter, bra formula, bra torktid. Målade 2 lager och 1 lager hk girl topplack =)

Fortfarande har jag väldigt torra händer fastän jag smörjer de hela tiden men har tyvärr inte lika mycket tid för att använda tex olja. Med 2 barn har man knappt tid med att måla naglarna haha =)

Jag gillar det här lacket

Likes

Comments

Ännu en gammal goding får komma fram i rampljuset =) Den här färgen får mig att längta till sommaren. Ett äldre lack som jag tror att man kan få tag i fortfarande och kan man inte det så finns det säkert något liknande för det är inte super unikt. Lacket har ett skimmer i sig men som syns väldigt dåligt tyvärr även irl. Sedan så finns det inte så mycket sol nu för tiden, hade solen vart framme hade man kanske kunnat se det bättre.

Formulan på det här lacket är inte kul alls. Det är rinnigt, tunt och svårt att jobba med. Det var inte direkt det jag orkade ha att göra med just den stunden men jag fixade det ändå tack vare att man vet lite sedan tidigare =) Det blev 3 lager och 1 lager hk girl topplack.

Jag har tittat mycket på mina naglar =) Den här färgen gör mig så glad =) Älskar gröna lack oxå dessutom. Gröna lack brukar jag fastna för =)

Likes

Comments

Jag fick nys om att edgy polish skulle stänga ner sin internetsida och hade rea på lack så jag gick in och kikade och trodde inte att jag skulle falla för något men så såg jag models own och ville ha massa lack helt plötsligt =) Synd om Katarina som drev sidan att hon måste stänga butiken :( Det e jättetufft att sälja lack i Sverige.

Titta också så fint hon har slagit in paketen =) Exakt min stil rosa :D

Nu fattas bara den härliga våren och sommaren :D

Likes

Comments

Jag är lite dålig på att visa vad jag har handlat men nu så ska jag visa er =) China Glaze är ett av mina favoritmärken när det kommer till nagellack. De gör verkligen snygga färger speciellt sommarkollektionerna oj oj vilka snygga neoner de gör.

China Glaze har väl inte funnits i sverige så länge. Apoteken och H&M började sälja China Glaze innan dess hade nog eleven.se de även lyko.se och några andra internetsidor.

Jag har alltid beställt på nätet från usa men nu är dollarn så dyr så frakten blir jättedyr om man beställer själv. Iof brukar jag beställa mycket samtidigt men det blir ändå dyrt.

Då och då har H&M erbjudanden och rea på China Glaze då brukar jag slå till =)

Från vänster: Purple Fiction, Teen Spirit, Heroine Chic, Blue ya och Holo at ya girl

Likes

Comments

Egentligen är det väl meningen att jag skulle målat med detta på halloween med tanke på namnet men jag var så sugen på att bära orange. Rätt gjorde jag då detta är ett väldigt glatt orange som lyser och det gillar jag nu i det gråa svenska vädret =) Sedan tycker jag att min hy passar väldigt bra i orange. Jag e inte så bra på färger och toner alltså på att förklara färger men jag har iaf alltid passat i orange av nån anledning. Men det är ingen färg jag suktar för. Det e sällan jag köper orange men om det är en neon då fastnar jag för det mer. Detta lacket är inte neon men det lyser väldigt bra ändå =)

Jag tycker väldigt mycket om Essence lack och det är så trist att det inte går att köpa i sverige. Våra grannländer har ju detta märke men inte vi :( Sverige är trist när det kommer till lack. De kostar väldigt mycket och vi har inte så många märken att välja mellan.

Detta köpte jag antingen i Polen eller i Riga.

Jag målade 2 lager och 1 lager HK girl topplack. Hittills har alla mina essence lack haft bra formula och varit enkla att måla med. Torkar fort gör de oxå och har en bred pensel. Bara massa pluspoäng för essence.

Likes

Comments