Poolside service är ett kul namn =) Färgen är jättefin och inget som jag har liknar den =) Man behöver bara ett lager
dessutom men jag målade 2. Väldigt rik i färgen och en bra formula. Finns inte så mycket mer att säga. Jag gillar det
starkt.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Jag är inget fan av hello kitty. Men jag är ingen hater heller. Jag vet inte vad grejen med hello kitty är men barnen gillar ju figuren uppenbarligen och ja hon e väl söt =) Så OPI släppte en kollektion med Hello Kitty lack och jag köpte på mig några. Absolut inte för att det var hello kitty utan för att färgerna var fina. Jag har inte alla, jag har inte det blå som jag
gärna vill ha. Nån gång ska jag införskaffa det. Det som hindrar mig just nu är att dollarn är så dyr annars hade jag
köpt lacket för längesen.

Det här rosa lacket gillar jag väldigt mycket och jag vet att det e väldigt likt Essie cascade cool som jag tänkte köpa
en gång men fick reda på att de var dupes så därför hoppade jag essie lacket.

Formulan var jättebra tyckte jag. Väldigt enkelt att måla med så jag målade 2 lager och ett lager hk girl topplack.

Jag älskar rosa lack. Förrut köpte jag mycket rosa så jag sa till mig själv att lägga av att köpa rosa lack (vilken dum idé)
så nu har jag köpt lite fler rosa den sista tiden för att jag har saknat rosa och det finns så många fina =)

Likes

Comments

Idag visar jag ett lack från isadora. Den här färgen e väldigt ovanlig bland alla mina lack, har inget än så länge som är likt. Egentligen dras jag inte till dessa färger men jag köpte det just för att det inte va likt nåt jag hade så jag tänkte jag testar så får vi se om jag gillar det =)

Ja jag gillade det super mycket. Färgen är jättefin tycker jag men är olika i olika ljus, det ser ni på bilderna nedan. Egentligen kanske man skulle plocka fram den på hösten men tycker den passar bra nu oxå om man har lust =)

Jag målade 2 lager och 1 lager HK girl topplack

Likes

Comments

Dags för ett grönt lack och då blev jag sugen på detta. E det någon som kan göra bra neoner så är det China Glaze.Med bra neoner då menar jag snygga färger. Den här gröna är absolut snygg, man lyser och man syns =)

Däremot var ju formulan inte bra och det e ju ingen överraskning. Man får ha tålamod och vara försiktig. Jagmålade 2 lager och 1 lager hk girl topplack.

Likes

Comments

Det e inte ofta jag bär gult på naglarna. Jag vet inte varför egentligen men det e ingen färg jag dras till om det inte är en neon för neongult e riktigt snyggt. Är det påsk så måste man ha gult tycker jag =)

Jag valde ... från gina tricot och den var finare än jag trodde. I flaskan ser det ut som en vanlig gul och ja det e väl ingen jätteunik färg men den var ljus och fin i färgen på naglarna.

Formulan på gula lack brukar vara väldigt dålig. Det här lacket var inte jättejobbigt att måla med, det gick väldigt bra tyckte jag. Det blev 2 lager och 1 lager hk girl topplack.

Så himla synd att Gina tricot har slutat sälja lack eller de har lack men väldigt få och enkla färger som antagligen säljer litegrann. Förrut hade de många fina lack och det kom oftast ut spännande färger för ett bra pris dessutom. Men jag antar att svenska folket inte är så intresserade så de sålde väl inte? Hade nog vart ännu svårare att konkurrera med H&Ms nya lackavdelning nu

Likes

Comments

Alltså det här lacket får mig verkligen att längta utomlands till havet och poolen =) Det e alldeles blått och skimrigt och det bara lyser. Jag hade detta en grå dag och det lyste ändå och jag kunde faktiskt inte sluta titta på naglarna så fint det va =)

Jag tror att jag målade 2 lager men har man långa naglar kan jag tänka mig att man kanske behöver 3 lager. Det var ganska tunt och lite rinnigt men inte mycket. Isadoras formula är alltid väldigt bra =)Och så hade jag hk girl som topplack.

Jag tycker att isadora ska göra mer sådana här knalliga lack till sommaren =) Och ja jag köpte detta på rea som ni ser =) Vilket kap jag gjorde men det var ju väldigt längesen. Man får nog kolla på nätet om man vill ha det för jag tror inte ni kan hitta det i butik.

Likes

Comments

Här är ett märke som inte finns i Sverige vad jag vet. Detta köpte jag i mitt hemland Polen =) Jag var lite stressad när jag handlade detta lacket. Röd är inte min favoritfärg och destu mindre när det kommer till naglar. Att bära rött på naglarna tycker jag e väldigt trist pga att de "vanliga" människorna som inte måla naglarna lika ofta de väljer alltid att bära rött så därför har inte jag velat bära rött för det e så trist färg för det e en sån "klassisk" färg att ha. Men eftersom jag inte har burit rött så mycket så har jag faktiskt längtat lite efter att få bära rött.

Röda lack har jag endast haft på julafton och på alla hjärtans dag annars har jag alltid skippat rött men nu vill jag böra rött oftare så jag har införskaffat några enstaka lack i rött. Jag köpte detta lacket just pga att jag aldrig köper röda lack så jag tänkte att jag måste ha rött =) Däremot ångrar jag att jag inte köpte fler färger i detta märke för jag tycker flaskorna är så snygga =) Men som sagt jag var stressad så nästa gång ska jag handla fler =)

Formulan var bra och enkel att måla med så det blev 2 lager och 1 lager hk girl topplack =)

Det luktade dessutom som det heter china flower =) Gick och luktade på mina naglar då och då haha =) Lite skumt men kul.Annars var detta ingen speciell röd färg men man blev glad av rött och solen sken=)Mitt favorit röda lack e ju från China Glaze - Ruby pumps så himla snygg röd, den tröttnar jag inte på iaf =)

Likes

Comments

Fiji är ett gammalt klassiskt lack från Essie som har varit med väldigt länge. Alla har typ det här lacket, även jag såklart. Det e egentligen inte något unikt och det finns många som har gjort samma färg men färgen är väldigt söt och fin speciellt med en bränna till vilket jag inte hade här men sådana här färger passar min hud bra.

Formulan är inte bra alls, trixigt att måla. Tror jag målade 2 lager och 1 lager hk girl topplack.

Ett somrigt fint lack som passar alla =)

Likes

Comments

Lila lack är inte direkt en färg som jag dras till jättemycket eller jo det gör jag nog men jag brukar inte direkt få den här wow känslan som jag kan få med blå lack tex. Men det här lacket var verkligen wow. Detta är den finaste lila jag burit och jag kan säga att det är min favorit hittills av alla lack jag använt. Självklart finns det säkert många fler lila otroligt fina lack men jag har inte använt de så jag kan inte veta. Det finns säkert många indielack som är otroligt fina. Åker jag till usa en dag så ska jag köpa med mig massor =)

Jag skrev på min instagram att det här lacket tog lång tid att torka fastän jag hade topplack och jag tror att det var mitt fel för jag tog alldeles för mycket lack på penseln. Jag målade 2 lager och ett lager hk girl topplack.

Det här lacket är definitivt en favorit i min samling. Juste det har ju ett blått skimmer i sig som tyvärr kanske inte syns på mina bilder men det gör lacket så himla fint =)

Likes

Comments

Den här gången visar jag ett gul grönt lack typ lime färgat eller hur man ska säga. Gillar färger som är så och jag tycker att china glaze borde göra ett sådant lack men skrikigare i neon, det hade vart ursnyggt. Detta är ljust men inte jätteskrikigt. Efter vintern behöver man ju lite ljus i sitt liv så därfär valde jag detta =)

Lite trixigt att måla med, inte helt perfekt formula men så är det när det är gult i, gula lack är kända för att vara jobbiga. Minns jag rätt så målade jag 2 lager och 1 lager hk girl topplack =)

Fortfarande torra händer tråkigt nog. Detta lacket var ju ett tag sen jag bar, på instagram lägger jag ut bilderna snabbare, där jag heter kingaling101. Att blogga finns det tyvärr inte alltid tid för men jag gör det när jag kan =)

Detta är ett udda lack, har inget som är likt detta.

Likes

Comments