Ännu ett oldie but goodie lack =) Det här lacket är så fint med guld skimmret i =) Och man ser ju det väldigt tydligt dessutom vilket gillas.

Jag målade 2 lager men när jag tittar på bilderna borde jag kanske målat 3 lager men just när jag satt och målade så upplevde jag att det räckte med 2. Färgen kanske hade blivit lite starkare på naglarna om ni förstår vad jag menar men om man tittar på bilden med dagsljus så ser det ändå bra ut jämfört med under lampa.

Om ni möjligtvis inte har detta och hittar det så köp, det e superfint =) Och såklart om man gillar rosa =)

Formulan var tunn så därför borde man egentligen måla 3 lager men jag har så korta naglar nu så jag tror att det är därför som 2 lager räckte ganska bra.

Mina naglar går av hela tiden just nu och det vet jag beror på amningen. Så himla jobbigt. Annars brukar man ju tappa mycket hår, jag som har tjockt hår har inte tappat en enda hårstrå men naglarna de pajar hela tiden. Jag hade vart gladare om det var tvärtom, starka naglar och tappat lite hår, det gör ju inget när man har mycket. Under den korta tiden hade det inte gjort så mycket =)

Likes

Comments

Jag var sugen på ett mörk grönt lack men detta lacket såg nästan svart ut på naglarna så det var lite utav en besvikelse. Det har även ett skimmer som man inte kan se heller bara om man tittar ganska nära eller om solen skiner. Man ser det tydligare i flaskan tycker jag.

Bara för ca 2 år sen hade Gina Tricot väldigt många fina och intressanta lack, nu har de bara några få i sitt sortiment och bara liksom ett bas sortiment med standard färger och det e verkligen tråkigt. Det sålde nog inte så bra som de tänkt sig men jag köpte många av deras lack så jag e lite besviken över detta.

Formulan var bra och jag målade 2 lager och ett lager hk girl topplack. Det ser iaf mer grönt ut på bilderna än irl. Jag gillar inte lack som ser svarta ut när det egentligen är en annan färg. För vill jag ha svarta naglar så väljer jag ju svart lack

Likes

Comments

Alltså det här lacket åh, det är egentligen inte jättespeciellt men jag tycker det ändå. Färgen är precis i min smak, den e super fin. Om du inte har detta lacket så tycker jag du ska införskaffa det. Det är en gammal goding men som fortfarande säljs. Vet inte om det säljs i sverige men det borde det göra. Kan tänka mig att Åhlens eller H&M skulle kunna ha det, har för mig att jag har sett det där men är inte helt säker tyvärr för det var längesen nu.

Formulan kan jag inte påstå är bra men det gör inget när färgen är så fin =) Tror att jag målade 2 lager och ett lager hk girl topplack =)

Jag gillar Essie väldigt mycket även fast deras formula är väldigt dålig ofta men färgerna är så himla fina.

Likes

Comments

H&M har för ett tag sen bytt ut alla lack och har nu ny look eller vad man ska säga och lacken är hur fina som helst. Men innan dess tyckte jag de hade en hel del skönheter oxå bland annat det som ni ser på bilden.

Tyvärr får man nog inte tag i den längre men ni som har det var glada för det =)

Målade 2 lager och ett lager hk girl topplack. Väldigt bred pensel till min förvåning så pluspoäng på det. Väldigt enkelt att måla och formulan var oxå bra.

Likes

Comments

Idag visar jag det här teal snygga lacket med ett urfint skimmer i som tyvärr inte syns men det är där, ännu mer om solen skiner men det är dåligt med sånt just nu.

Detta lacket är ett äldre lack som jag tror att jag fyndade för en 10a kanske jag minns inte riktigt men jag fyndade det iaf =)

Jag gillar depends lack och de har kommit ut med en hel del fina lack på senaste tiden tyvärr så tycker jag att flaskorna är för små. Det är synd tycker jag men det e väl deras grej antar jag, snygga lack för ett bra pris =) Visst köper jag de ibland om jag hittar en snygg färg =)

Jag målade 2 lager med det här och det var inga konstigheter. 1 lager hk girl topplack på det =) Jättefint med skimmret i som jag nämnde. Hade kanske kunnat fota under lampa istället för detta är taget i dagsljus då tror jag att det hade kommit fram.

Likes

Comments

Det var så längesen jag bar rosa så jag kände för en väldigt stark rosa färg så jag valde detta och det lös så starkt och fint på naglarna =)

Ibland kan jag tycka att färgen ser lite tråkig ut i flaskan men så hamnar lacket på naglarna och man bara känner wow, så var det med det här lacket =)

Jag målade 2 lager och 1 lager hk girl topplack.

Detta lacket är från sommaren 2016 och jag älskade den kollektionen. Ser alltid fram emot när china glaze släpper sommarlack de är alltid i min smak =)

Ja jag älskar neoner och starka färger men jag gillar även pasteller, jag kan inte påstå att jag gillar lite dovare lack även fast jag äger några men väldigt få. Färg gör mig glad :D

Och ja ännu en gång hade jag väldigt torra händer :( Så himla trist, jag hoppas det vänder snart

Likes

Comments

Färst vill jag börja med att säga att jag inte var säker på att lägga upp de här bilderna men jag bestämde mig för att göra det ändå. Jag var jättestressad när jag målade så det hamnade massa utanför och jag hann liksom inte fixa till det som jag ville men jag vill ändå visa er detta lacket för det är så himla fint.

Tyvärr så kan man nog inte köpa det i butik för det är ganska gammalt men har du tur så kanske du hittar det någonstans ändå vem vet. Lyko.se kan eventuellt ha det, det är bra att kika där iaf om man vill ha det

Det var längesen jag köpe det själv men har inte använt det förrens nu =) Har man många lack så blir det lätt att skönheterna får vänta för länge =)

Jag tycker väldigt mycket om Isadoras nagellack därför att borsten är bred så det går så himla fort att måla och formulan är alltid bra. Har man bråttom så ska man välja ett isadora lack för de torkar fort oxå fast jag har ju ett grymt topplack så jag behöver aldrig tänka på torktiden =) Och de har en del väldigt fina färger =)

2 lager målade jag med ett lager hk girl topplack =) Det var tyvärr ett väldigt dåligt ljus jag fotade i för jag fick inte riktigt med skimret i lacket. Det syns inte så bra på bild men jag lovar er att det är mycket finare i verkligheten.

Likes

Comments

Okej så vi e inne på mitten av februari och här kommer jag med mina julnaglar dvs vad jag hade på julafton 2016 =) Det här lacket kanske ser mer orange ut på bilden men i verkligheten är den mer åt korall hållet. Jag ville ha något annorlunda den här gången än klassiskt rött eller grönt eller blått för den delen =) Det här lacket tycker jag har ett väldigt roligt namn och är annorlunda i färgen dessutom så jag var nöjd med mitt val =)

Jag målade 2 lager utan problem och 1 lager hk girl topplack =)

Alltså ni anar inte hur torra händer jag har haft den här vintern och det syns ju tyvärr på mina bilder. Inte alls kul för min del :( Jag har inte hunnit sköta de som jag borde. Jag kommer nog skriva detta varje gång känns det som fram tills sommaren då det är lite bättre klimat i detta avlånga torra land.


Likes

Comments

Efter mitt uppehåll så valde jag detta himla fina blå lacket att måla naglarna med. Jag tycker glitterlack är jättefint ibland men det är så otroligt jobbigt att ta bort glitter men dessa lack är ju så enkla att få bort efteråt så jag bara älskar att använda de. Mina glitterlack står snällt och väntar på sin tur men de blir tyvärr aldrig valda.

Formulan var jättebra att måla med och allt täckte med 2 lager, superenkelt och superfint =) Jag har även HK girl som topplack som vanligt.

Överhuvudtaget älskar jag blå nagellack. Jag har ett problem för jag väljer alltid blå när jag köper så jag har ganska många blå lack att visa. Jag fastnar alltid för blått, samma med grönt. Blått och grönt dras jag till mest faktiskt. Det e något med de färgerna just när det kommer till nagellack, det finns så många fina nyanser =)

Likes

Comments

Hej nu är jag äntligen tillbaka igen =) Har varit gravid igen och valde även denna gången att stå över lackmålandet. Nu har jag äntligen fött och kan njuta av att måla mina naglar =) Med 2 små barn är det lite svårare att ta hand om naglarna. Man leker och man gör mycket annat som skadar naglarna vilket gör att de bryts ofta och man har mycket torrare händer. Det e ju inte så snyggt men det e inte så mycket jag kan göra åt det just nu. Jag gör så gott jag kan och smörjer händerna ofta men att ha olja och andra produkter är omöjligt just nu. Om ni har nåt tips, tipsa mig gärna.

När jag fick reda på att jag var gravid hade jag China Glaze - Bite me på naglarna. Ett rosa lack med shimmer, helt i min smak. Jag gillade färgen super mycket men man kan tyvärr inte se shimmret på bilderna. Formulan var usel, väldigt tjock och svår att måla med. Nästa gång jag använder det kommer jag att hälla thinner i det. Däremot har Color club ett exakt likadant lack som jag oxå äger men som jag inte har använt än men har hört att det har en mycket bättre formula.

Hade tyvärr brutit nageln på lillfingret så det får ni inte se för det ser inte så snyggt ut =)

Likes

Comments