Jag brukar tala gott om isadoras lack och jag har väl inte så mycket negativt att säga den här gången. Lacken brukar täcka
fint med 2 lager men den här gången fick jag faktiskt måla 3 lager. Jag vet inte om det har att göra med att det är
ett pärlvit lack. Hade det vart ett vanligt vitt lack så hade nog 2 lager täckt.

Det gjorde absolut inget att måla 3 lager men det va inte lika bra formula som det brukar vara men antar att det har med
finishen att göra. Man ser tyvärr inte att det är just pärlvitt, det försvann i solen så det ser bara vitt ut.

Jag gillade lacket även fast det va pärlvitt annars brukar jag föredra vanligt vitt

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jag gillar verkligen lackets namn =) Det lyser ju så det stämmer på namnet.Älskar sådana rosa nyanser på sommaren.
Däremot var formlan inte så bra men det brukar vara så med china glaze, neoner brukar vara svåra att måla med men
jag tycker att det e värt besväret. Genom åren har man lärt sig att handskas med de.

Jag målade 3 lager och 1 lager hk girl topplack

Och en tråkig sak är att H&M verkar ha slutat sälja detta märke. Hur tråkigt är inte det? Och undra varför?
Nu måste man beställa från usa igen

Likes

Comments

Detta är det enda Deborah Lippmann lacket jag har så det e första gången jag testar Deborah Lippmann. Jag tyckte om lacket, det hade en bra formula men lacket var lite tunt så jag målade 3 lager och 1 lager hk girl topplack.

Dessa lack har ett ganska högt pris men jag köpte detta på nellys rea om jag minns rätt. Sedan dess har jag inte hittat ett bra pris på dessa lack så jag har inte köpt fler. Visst är formulan väldigt bra men det finns inget speciellt med lacket som gör att jag vill lägga ut en större summa för det. Om jag hittar något på rea så kommer jag absolut slå till men inte annars.

Det är ett jättefint blå lack så jag gillar det super mycket. Tycker bara färgen på bilden inte stämmer överens med färgen irl. Irl är det lite mörkare eller dammigare eller vad man ska sägq.

Likes

Comments

Det e aldrig lämpligt att bryta en nagel men ännu mer olämpligt när man planerat att måla naglarna med en skönhet som denna.

Orly är ett märke som inte är så omtalat tyvärr och jag förstår inte varför för jag tycker att de gör super fina färger och flaskorna är större så man får mer lack för pengarna. Jag har en del orly lack men jag e tyvärr dålig på att använda de så jag borde skärpa mig. Har en del fina på lager som ligger och väntar snällt på sin tur.

Jag blev överlycklig när jag fick tag i detta lacket för ett galet bra pris, beställde nästan alla färger ur den här kollektionen från förra sommaren. Ibland ska man ha tur =)

Jag målade 2 lager och 1 lager hk girl topplack =) Har du inte detta lacket så måste du ha det, galet fint =)

Likes

Comments

Jag har helt kärat ner mig i korall och röda lack nu för tiden. Jag har bara rött till jul eller alla hjärtans dag men nu vill jag jämnt ha korall eller röd men äger inte så många än. Rött har jag alltid sett som tråkigt för att "vanligt" folk alltid bär rött.

Men nu valde jag en korall men som ni ser så ser de väldigt orange ut i ett annat ljus men det e definitivt korall irl. Super fint och jag gillade hela den här kollektionen, jag har alla färger utom den vita för den va trist.

Jag målade 2 lager och 1 lager hk girl topplack =)

Likes

Comments

Åh detta lacket alltså vad jag gillar det starkt =) Så himla fin färg och alla glitterkorn oh china glaze de kan =) Älskar verkligen deras sommarkollektioner men i år var de lite tråkiga faktiskt konstigt nog.

Det ända negativa med detta lacket är att det är lite skirt fastän man målar 3 lager. Det e inget jag stör mig på jättemycket, bara lite. Det e ju inte super skirt men lite skirt är det nåja det e super läckert ändå. En riktig sommarfärg :D

Det finns ett likadant men lila och jag ångrar att jag inte köpte det, jag tror inte att jag har det iaf men om jag nån gång beställer lite lack från nån som har det så ska jag absolut inhandla det lila oxå.

Likes

Comments

Vilken härlig lila färg detta är. Den står verkligen ut och man syns i den =) Vissa China Glaze lack shippar väldigt fort vilket detta gör tyvärr. Efter 2 dagar såg det inte så snyggt ut längre. Det gör ingen jättestor skada då jag ändå byter lack ofta men gillar man en färg väldigt mycket så vill man att den ska sitta på längre. Jag orkar inte måla om med samma färg då väljer jag hellre ett annat lack.

Nu har jag oxå fått nys om att H&M har slutat sälja china glaze och det e riktigt synd. Nu blir det dyrare att inhandla igen och jag som är föräldrarledig just nu så blir det inte många slantar över, trist man önskar man kunde få både och.

Jag önskade mig nagellacksbidrag vilket jag fick, tack kära svärmor så nu är det lite lack på väg till mig från usa :D Några china glaze från my little pony kollektionen och essie sil vous play kollektionen för jag hittade det för ett bra pris och gillade alla färgerna.

Likes

Comments

Ännu en ur pastell neon kollektionen från color club =) Så ljuvlig grön.

Formulan är inte bra på de här lacken, den här va lite bättre än hot hot hot pants men fortfarande lite jobbig att ha och göra med men det e det värt när färgen är så fin =) Det blev 3 lager och 1 lager hk girl topplack=)

Grön är ju oxå en favorit färg för mig på naglarna så jag kunde ju inte motstå denna skönhet =)

Likes

Comments

Det här lacket är mycket finare på naglarna än i flaskan så jag e glad att jag köpte det för jag tvekade, det såg inte tillräckligt intressant ut i början.

Det ser olika ut i olika ljus oxå. Mer åt orange i vissa ljus och mer korall i vissa ljus. Svår att fota men så fin.

Målade 2 lager och 1 lager hk girl topplack. Som jag alltid skriver så är isadoras lack aldrig en besvikelse =) Bra formula, bra pensel och fina färger =)

Likes

Comments

Detta lacket är att ha havet på naglarna :D Så himla djup blått och fint =) Finns även skimmer i lacket men svårt att fota. Skimret syns bättre på bilderna inomhus än utomhus som ni ser.

Kikos lack är alltid lätta att måla med och de är himla fina. Jag köpte detta i italien men går även att beställa på hemsidan om det inte är så att du bor i sthlm för då finns de i mall of scandinavia =)


Likes

Comments