View tracker

Grön är en favorit när det kommer till lack och när jag såg detta ville jag verkligen ha det. Har ingen grön som är som den här. Det är en härlig vårig pastel grön så himla fin. 

Formulan var inte alls bra eller det kanske inte var den värsta sorten men ungefär vad jag hade tänkt att den kunde vara. Så man var tvungen att måla försiktigt, inte tung på handen och lagom med lack på penseln. 

Jag målade 2 lager och 1 lager hk girl topplack. 

Likes

Comments

​Det är inte ofta jag bär gult på naglarna och det är inte heller ofta jag har orly på naglarna. Orly nämns sällan och det är synd för de har många väldigt fina lack. Jag är själv dålig på att köpa orly men jag har några på min önskelista nu. 

Nu har påsken varit och det här lacket bar jag under hela påsken. Detta höll otroligt bra, det hade knappt shippat men jag tog ändå bort det för jag ville ju lacka med något nytt annars kunde det ju suttit kvar men efter 4 dagar kände jag att det var dags för något nytt. Det var väldigt längesen ett lack höll så bra i många dagar. 

Jag målade 2 lager och 1 lager hk girl topplack. Formulan var inte speciellt jobbig men inte helt perfekt heller men det var bättre än jag trodde. Det är en väldigt fin färg och jag e glad att jag har den här =) Hade inte vitt lack under heller, så himla skönt =)

Likes

Comments

​Jag ligger efter jättemycket med bloggandet. Jag lägger upp bilder på instagram mycket snabbare där jag heter kingaling101. Det har vart påsk och man har spenderat tiden på annat sätt än vid datorn och vissa dagar blir inte heller som man tänkt sig speciellt när man har barn. Jag tänkte visa er massa lack jag fick hem från nailsupplies.us. Jag har tyvärr inte den tiden att skriva vad alla heter men om det är någon som undrar om ett specifikt lack så kan jag svara på det. 

Likes

Comments

​Jag vet inte varför men jag fick inte alls till rätt färg på detta lacket på bild.I verkligheten e det mycket rödare. Jag längtar tills det fortfarande är ljust 7 på kvällen så man kan fota i dagsljus då blir det så mycket bättre. 

Hur som helst så var jag sugen på en stark färg men inte riktigt neon. Så jag valde Olé Caliente för det är en röd med lite korall i kanske men mest åt det röda hållet. Jag trodde vi skulle ha sol och värme så jag ville ha nåt kul på naglarna men redan nästa dag så snöade det och var inte alls varmt och soligt. Dagarna är väldigt olika just nu, ena dagen känner man att man vill ha ljusa och glada färger och andra dagen känner man att man vill ha nåt mörkare på naglarna. Jag dras mycket med vädret. Men tyvärr har jag inte tid att måla naglarna varje dag.

Jag målade 2 lager och det var en väldigt bra formula, lätt och smidigt att måla med. Detta lacket är lite äldre men man kan fortfarande säkert hitta det på nailsupplies.us eller på ebay. Jag har ett lager med hk girl topplack =) Jag gillar detta lacket starkt även om jag som tidigare nämnt inte riktigt dras till röda lack men detta är somrigt och intensivt. 

Likes

Comments

​Kiko är ett favorit märke. De har väldigt fina lack till bra priser. Det här har jag köpt nånstans i Italien för ett tag sen. Jag tycker inte det har sett så spännande ut i flaskan men på naglarna tyckte jag det såg himla fint ut. 

Jätteenkelt att måla med.2 lager och hk girl topplack, inga konstigheter. 

Jag är så himla glad över att de har kiko i mall of scandinavia. Jag var där efter jul och handlade några nya =) Den ända nackdelen är att de har mindre sortiment än vad det finns utomlands. Sedan vet jag inte hur ofta de får in nya färger men jag hoppas att det kommer in nytt lite då och då. 

Likes

Comments

View tracker

​Egentligen vill jag inte alls visa er detta lacket för ni ser ju själva vilken katastrof men jag vill visa hur fel det kan bli oxå. Till detta lacket använde jag Essie first base som bas och det baslacket är inte alls bra för det blir liksom bubblor som ni ser. Eller det e inte ens bubblor det känns mer som små hårda stenar. Jag vet faktiskt inte varför det gör såhär men jag hade inget annat baslack hemma just nu så jag var tvungen att använda det och då målade jag till och med 3 lager för att jag trodde att det skulle bli bättre.

Jag vet inte hur ni andra lyckas med detta lacket. Om ni kanske har ett speciellt baslack? För jag fick inte detta att funka. Men på långt håll så ser lacket så snyggt ut men på nära håll vill man inte ens titta. Ni som har fått till det bra kan ju tipsa mig i kommentarerna om hur ni gjorde så att det blev bra.

Hur som så var det iaf en bra formula. Jag hade läst att den inte skulle vara bra men där höll jag inte med. Det var väldigt smidigt och lätt att måla 2 lager. Sen har jag hk girl topplack på.

Jag både gillar och ogillar lacket. Det är super fint på långt håll och säkert om man får till det bra så är det även fint på nära håll men detta ser hemskt ut. Jag försökte att inte titta så nära för då ville jag bara ta bort det. Men det har en häftig finish så ja jag tänker använda det igen och hoppas på att jag får något tips om hur jag ska göra nästa gång.

Likes

Comments

Gina Tricot om ni läser detta, ta inte bort lack ur ert sortiment, de är jättefina och jättebra =) Så synd att de har minskat på sortimentet. Har handlat en del lack från gina under åren. 

Detta lacket var jag så sugen på att måla med. Det är inte första gången jag målar med det men det är första gången jag visar er. Jag minns mycket väl varför jag köpte detta lacket. Jag åt middag på en restaurang med några vänner och såg en som bar en jättefin grå nyans på naglarna. Jag frågade aldrig vad hon bar utan tänkte att jag säkert kan hitta det själv men det gjorde jag aldrig. På den tiden ägde jag inte så många lack =) Men jag köpte detta från gina och gillade det mycket ändå fastän det egentligen inte var det jag sökte, 

Formulan är så himla bra och jag målade 2 lager. Så enkelt att måla med, jag älskar när det går smidigt och lätt. Jag har även HK girl som topplack. 


Likes

Comments

Ibland hittar man väldigt fina lack för en billig peng och detta är ett sådant. Jag beställde detta från usa men den sidan säljer inte lack från nyx längre så jag vet tyvärr inte vart man kan få tag i det.

Detta lacket hade en bra formula för det priset jag betalade så kan man inte klaga. Det var enkelt att måla med och heltäckande på 2 lager och 1 lager hk girl topplack =)

Det såg jättefint ut i flaskan och det är lika fint på naglarna =)

Det har oxå väntat ett tag på sin tur att få bli använt. Så många fina lack man har och alltid lika svårt att välja vilket man vill måla med. ​

Likes

Comments

​Detta är mitt första Models own. 2 vänner köpte det åt mig när de var i london, himla snällt =) Hade jag känt till denna kollektionen så hade jag bett de köpa alla färger för detta var jättefint på naglarna. I flaskan tyckte jag inte det såg lika intressant ut av någon anledning. Jag har fler Models own hemma som jag inte har testat än men de andra är glitterlack.

Formulan var lite knepig men ändå inte så farligt som jag trodde att det skulle vara. Pasteller är ofta knepiga. Jag målade 2 lager och 1 lager hk girl topplack. 

Detta ska tydligen lukta jordgubb. Jag tyckte inte att det luktade, kanske pytte lite men min sambo satte sig bredvid mig och sa att jag luktar alkohol hahah =) Då sa jag jaha, inte jordgubb då? Nej säger han, alkohol :D För mig spelar det ingen roll om det luktar jordgubb eller inte, jag gillar färgen super mycket =) 

Så synd att vi inte har detta märket i sverige för jag gillar detta super mycket. Åker jag till london ska jag definitivt köpa på mig många =) Det lär ju dröja innan det händer bara :P 

Likes

Comments

​Det här lacket är såå himla fint. Varför har ingen sagt detta till mig förrut? Jag är väldigt svag för blå och gröna lack. Jag kan inte sluta titta på mina naglar. Lacket är från en äldre kollektion men man kan säkert få tag på det på ebay eller kanske på nailsupplies.us om någon är intresserad.

Formulan var jättebra, så himla lätt och smidigt att måla med. Det blev 2 lager fast jag trodde att det skulle behövas 3 för första lagret var ganska tunt men på andra lagret blev det täckande. Jag har även hk girl topplack på. Det torkade ganska matt så utan topplack ser det inte så glansigt ut. Jag älskar detta lacket, det har blivit en favorit. Jag är så glad att jag äger det =)

Likes

Comments