​Till första Oktober så valde jag detta rosa lacket för att uppmärksamma och stödja alla kvinnor med bröstcancer. Det är otroligt viktigt att kolla sig ofta för att upptäcka cancern i tid men det är också lätt att glömma bort. Jag kan inte säga att jag är världsbäst på att kolla igenom men jag kommer på mig ibland att jag måste göra det.

Till lacket så köpte jag lacket pga skimret som finns men som tyvärr inte syns på bilden och jag kan säga att det knappt syns på naglarna heller. Riktigt trist med sånna lack faktiskt för nu ser det ju ut som vilket rosa ut som helst. Kanske hjälper det att bära det på sommaren när solen är framme mer?

Formulan var inte heller så bra. 3 lager målade jag och 1 lager hk girl topplack. Jag hade gillat lacket mer om skimret syntes och då hade även 3 lager vart ok. Detta lacket var med i en kollektion just för att uppmärksamma bröstcancer så därav köpte jag det.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Jag brukar inte bära guld så ofta, Tycker inte att guld är någon speciellt spännande färg och dessutom passar inte det min hudton har jag fått för mig men det här lacket passade väldigt bra och jag gillade det. Det blev lite festligare i vardagen helt plötsligt =) Jag gillade många lack från den här kollektionen men köpte nog bara 2st. Tänk om man alltid kunde klicka hem alla lack man ville ha men man är ju inte miljonär :(

Det här lacket var lätt att lacka med och jag målade 2 lager för att få det heltäckande. Det täckte redan väldigt väl på första lagret. Jag har även 1 lager hk girl topplack vilket få det att skina väldigt mycket :D

Likes

Comments

90 talet är tillbaka =) Jag såg fram emot detta lacket när det var på väg till mig. Jag såg skimret och var exalterad men lacket är mörkare på naglarna än vad det såg ut att vara så man ser inte skimret så tydligt som man gör i flaskan. Är det sol ser man det bättre men är det mörkt så syns det knappt så lite besviken är jag men jag är glad att det syns på bilderna. Önskar bara att det var tydligare på naglarna men det är ett höstigt lack så det passar hur som helst nu på hösten. Namnet är oxå kul för den delen =)

Det var lätt att måla med och täckte bra med 2 lager. Jag har även 1 lager hk girl topplack =)

Likes

Comments

Det var längesen jag bar opi. Jag vet inte varför jag inte använder opi mer. Det blir oftast essie och china glaze. Jag gillar ju opi minst lika mycket, Nåja nu har opi släppt island kollektionen och jag gillar några lack skarpt. Detta blå-lila är ett av de. Det är skimmer igen och jag gillar verkligen namnet, det passar till det verkligen =) Det måste vara ett väldigt roligt jobb att sitta och namnge lack =)

Det var bra formula och täckte med 2 lager och så hade jag hk girl topplack =)

Nu är det inte soligt längre på kvällarna då jag brukar måla naglarna men har man tur e det sol dagen efter så här har ni både bilder utan och med sol och ute och inne. Det är det som är jobbigt med vintern och hösten att man inte får lika fina bilder på lacken, oj vilka problem man har :P Men tummen upp för detta lacket, jag gillar det skarpt

Likes

Comments

​Godkväll denna fredag kväll hoppas ni mår bra. Jag mår bra, det är en lugn fredagkväll eftersom man har småbarn =) Blir ingen galej här inte,

Vill visa er detta fantastiska lack, ett mörk grönt lack med skimmer. Älskar lack med skimmer för det händer något men det är inte sånt jobbigt glitter som tar all evighet att få bort. Lacket hade bra formula så jag målade 2 lager och 1 lager hk girl topplack.

Detta lacket är nytt så ni kan absolut få tag i det. Jag gillar det skarpt, bra jobbat china glaze =)

Likes

Comments

Jag har blått som favorit färg och äger många olika blå nyanser och den här är bara wow men så säger jag nog om många blå lack =) Kunde inte slita blicken från mina naglar så mycket gillade jag den :D

2 lager målade jag och den har en väldigt bra formula =) Som topplack så använde jag hk girl som alltid =)

Det här lacket är ett måste för er som inte har det. Lättast att få tag i det skulle väl vara ebay.com

Likes

Comments

Dessa Sensinity lack är det inte ofta man ser eller läser om. Det är lack för ca 15kr, finns på bland annat city gross där jag har köpt mina. Tror jag äger 3 totalt. Detta är det första jag använder och jag gillade det. Formulan var bra så jag målade 2 lager och 1 lager hk girl topplack

Detta lacket har skimmer i, något man ser men inte på bilderna. Dessutom så har lacket en doft. Tror att detta luktar typ apelsin? haha jag vet faktiskt inte men det luktar. Gör alla dessa lack det? Det hade jag ingen aning om. Personligen så är det bättre med luktfria lack inte för att jag tycker att det luktar äckligt men det känns konstigt att gå och sniffa på sina naglar hela tiden :D haha

Likes

Comments

Jag älskar kikos lack =) De har alltid bra formula och så himla fina färger för ett väldigt bra pris. Detta lacket är poppis då det är dupe för chanel taboo som har ett väldigt högt pris. Så vill man inte lägga pengar på ett chanel lack så kan man köpa kikos version. De är otroligt lika, man kan nästan inte se skillnad, bara om man tittar nära.

Jag målade 2 lager och 1 lager hk girl topplack =) Jag gillar det väldigt mycket. Jag är väl egentligen inte redo för mörkare färger på naglarna. Jag gillar mest sommar och vår lack om jag måste välja. Jag gillar hösten det gör jag. Tycker att vi brukar ha en fin höst och färgerna på träden är så himla fina så jag kommer säkert få en feeling när som helst.

Likes

Comments

Det var längesen jag bar ett lack med glitter. Inte för att jag inte tycker om glitter men glitter är en pain in the ass att få bort. Har man 2 små barn vill man ha bort lacket snabbt och inte stå och gnugga i all evighet. Jag vet att sephora har en bra dipp in remover och den har jag men jag råkade hälla ut massa remover och sedan har jag inte köpt nån ny.

Men jag kunde inte motstå detta lack. Jag har även det lila med glitter. Tack svärmor för ditt lackbidrag på min födelsedag så jag kunde införskaffa mig denna skönhet =)

Lacket har en tjock formula. Hade önskat att den hade lite tunnare formula men det gick bra att måla ändå. 2 lager blev det och 1 lager hk girl topplack. 

Likes

Comments

Det här lacket verkar ha 2 versioner av namnet. Vissa skriver shades on och vissa shade on. Min flaska heter shade on så då skriver jag det.Hur som helst så är det nog samma färg men på något sätt har det blivit fel med namnet. Den här lila färgen tycker jag väldigt mycket om och oftast är det så att när jag tittar på flaskan så tänker jag eh det där e väl inget speciellt men sedan när man väl har det på naglarna så känner jag wow. Inte för att den här färgen är unik på något sätt men den passade min hudton väldigt bra och färgen lös. Den syns och den är fin.

Formulan var jättebra, det räckte att måla 2 lager och den täckte redan väldigt bra på första lagret men det behövdes 2. Så har jag 1 lager hk girl topplack =)

Torra nagelband mitt i sommaren det har jag nog aldrig haft förrens nu och det beror på att mina 2 barn tar upp väldigt mycket tid så jag inte hinner ta hand om naglarna ordentligt. Men jag e glad att jag hinner måla mina naglar även om det inte blir perfekt. Man prioriterar inte sig själv i första hand men man gör så gott man kan =)

Likes

Comments