​Nu var det längesen det var halloween men jag har inte hunnit visa denna skönhet förrens nu. Detta lacket är ett måste på halloween. Jag har ett liknande lack från Essie som heter playing koi som är ett alternativ för detta lacket säljs ju inte längre. Jag vet inte exakt hur lika de är men kan inte komma på ett bättre alternativ för er.

Detta lacket minns jag hade bra formula så det blev 2 lager och 1 lager hk girl topplack.

Talar alltid gott om ginas lack och hur synd det är att de tog bort de. Antagligen var väl intresset för litet så det sålde väl inte. Riktigt synd med tanke på att det fanns väldigt fina lack.

Jag gillar den här färgen väldigt mycket men jag vet att många kanske inte gör det men vi lacknördar ser det fina i det. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Det var fortfarande Oktober månad och jag hade bestämt vilket lack jag skulle måla med men så såg jag en som hade målat sina naglar med detta lacket så jag kom på att jag oxå har det och måste ju självklart måla med det när det är oktober.

Det är inte första gången jag målar med EMIO så jag visste hur det skulle se ut och jag minns att det var ett jättefint lack som dessutom är lättmålat, win win.

Så jag målade 2 lager och 1 lager hk girl. Mycker nöjd som sagt lättmålat och snyggt.

Likes

Comments

Nu ligger jag ganska långt efter med lacken som jag visar upp er. Det e inte lätt att få tid att sitta och skriva här när man har 2 små barn att ta hand om men nu så hittade jag tid att visa er detta fina från essie.

Tyckte väldigt mycket om lacket och det är verkligen ett höstlack. Jag bar det i oktober och det passade så bra med alla löv som var gula och röda. Hösten är så vacker med sina färger så jag går bara och tittar på vår fina natur.

Lacket var lättmålat så det blev 2 lager och 1 lager hk girl topplack. Jag fick väldigt många likes på instagram, mer än vanligt. Jag undrar varför? Är detta lacket mångas favorit eller vad va det som fick många att gilla? Kul iaf med många likes tack för det.

Likes

Comments

​Ännu en gång bär jag rosa för att uppmärksamma bröstcancer. Det här lacket är nästan en onecoater. Jag målade 2 lager och 1 lager hk girl topplack. Lacket har skimmer i men det syns tyvärr inte på bilderna.

Jag gillar det mycket fastän skimret syns dåligt. Rosa lack är aldrig fel =) Man behöver lite kul färg nu på hösten för den är redan mörk som den är.

Likes

Comments

​Här kommer ett gammalt H&M lack ja alltså innan de bytta till nya flaskor och kollektion. Jag tyckte att hm hade bra lack innan oxå. Så jag e väldigt glad att jag köpte detta lacket för det e ett väldigt ljus rött lack med rosa skimmer och jag gillade det mer än vad jag trodde att jag skulle göra. Jag tycker sånt e väldigt kul när lacket ser sisådär ut i flaskan men på naglarna blir det nåt helt annat. Då blir man glad =)

Det var väldigt lätt att måla med och bra formula. Det blev heltäckande på 2 lager och så har jag 1 lager hk girl topplack =)

Jag e glad att jag börjat få upp ögonen för röda lack för de är hur fina som helst. Inte för att röd är en ful färg men jag ser röda naglar som klassiska något som alla "vanliga" människor bär när de väl målar naglarna. Men med skimmer eller glitter tycker jag att det ser mer spännande ut. Går bra utan skimmer oxå. Fyndade nyligen ett snyggt rött lack från the body shop nyligen =) 

Likes

Comments

​Till första Oktober så valde jag detta rosa lacket för att uppmärksamma och stödja alla kvinnor med bröstcancer. Det är otroligt viktigt att kolla sig ofta för att upptäcka cancern i tid men det är också lätt att glömma bort. Jag kan inte säga att jag är världsbäst på att kolla igenom men jag kommer på mig ibland att jag måste göra det.

Till lacket så köpte jag lacket pga skimret som finns men som tyvärr inte syns på bilden och jag kan säga att det knappt syns på naglarna heller. Riktigt trist med sånna lack faktiskt för nu ser det ju ut som vilket rosa ut som helst. Kanske hjälper det att bära det på sommaren när solen är framme mer?

Formulan var inte heller så bra. 3 lager målade jag och 1 lager hk girl topplack. Jag hade gillat lacket mer om skimret syntes och då hade även 3 lager vart ok. Detta lacket var med i en kollektion just för att uppmärksamma bröstcancer så därav köpte jag det.

Likes

Comments

​Jag brukar inte bära guld så ofta, Tycker inte att guld är någon speciellt spännande färg och dessutom passar inte det min hudton har jag fått för mig men det här lacket passade väldigt bra och jag gillade det. Det blev lite festligare i vardagen helt plötsligt =) Jag gillade många lack från den här kollektionen men köpte nog bara 2st. Tänk om man alltid kunde klicka hem alla lack man ville ha men man är ju inte miljonär :(

Det här lacket var lätt att lacka med och jag målade 2 lager för att få det heltäckande. Det täckte redan väldigt väl på första lagret. Jag har även 1 lager hk girl topplack vilket få det att skina väldigt mycket :D

Likes

Comments

90 talet är tillbaka =) Jag såg fram emot detta lacket när det var på väg till mig. Jag såg skimret och var exalterad men lacket är mörkare på naglarna än vad det såg ut att vara så man ser inte skimret så tydligt som man gör i flaskan. Är det sol ser man det bättre men är det mörkt så syns det knappt så lite besviken är jag men jag är glad att det syns på bilderna. Önskar bara att det var tydligare på naglarna men det är ett höstigt lack så det passar hur som helst nu på hösten. Namnet är oxå kul för den delen =)

Det var lätt att måla med och täckte bra med 2 lager. Jag har även 1 lager hk girl topplack =)

Likes

Comments

Det var längesen jag bar opi. Jag vet inte varför jag inte använder opi mer. Det blir oftast essie och china glaze. Jag gillar ju opi minst lika mycket, Nåja nu har opi släppt island kollektionen och jag gillar några lack skarpt. Detta blå-lila är ett av de. Det är skimmer igen och jag gillar verkligen namnet, det passar till det verkligen =) Det måste vara ett väldigt roligt jobb att sitta och namnge lack =)

Det var bra formula och täckte med 2 lager och så hade jag hk girl topplack =)

Nu är det inte soligt längre på kvällarna då jag brukar måla naglarna men har man tur e det sol dagen efter så här har ni både bilder utan och med sol och ute och inne. Det är det som är jobbigt med vintern och hösten att man inte får lika fina bilder på lacken, oj vilka problem man har :P Men tummen upp för detta lacket, jag gillar det skarpt

Likes

Comments

​Godkväll denna fredag kväll hoppas ni mår bra. Jag mår bra, det är en lugn fredagkväll eftersom man har småbarn =) Blir ingen galej här inte,

Vill visa er detta fantastiska lack, ett mörk grönt lack med skimmer. Älskar lack med skimmer för det händer något men det är inte sånt jobbigt glitter som tar all evighet att få bort. Lacket hade bra formula så jag målade 2 lager och 1 lager hk girl topplack.

Detta lacket är nytt så ni kan absolut få tag i det. Jag gillar det skarpt, bra jobbat china glaze =)

Likes

Comments