Tror att jag hittat mig en ny favoritlåt som känns riktigt somrig! Klicka på bilden för att lyssna på den! :)

P.O.I 2017 - Herman Trinborg feat. Benjamin Beats

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hade tänkt att börja med en ny kategori här på bloggen som är inget mindre än Music Of The Week! Varje måndag kommer det upp ett inlägg med låtarna jag lyssnat mest på under veckan samt lite recensioner om dem. Och nej, detta kommer inte bli en musikblogg ;)

Likes

Comments

De som känner mig vet hur mycket jag älskar musik. Jag går bokstavligen med hörlurar i öronen hela min vakna tid. Jag hade hursomhelst tänkt att dela med mig av mina 5 absolut bästa låtar just nu utan ordning!


1. Sex - Cheat Codes


2. Tronen 2016 - TIX, The Pøssy Project, Meland x Hauken


3. Overdoze 2016 - Jack Dee, Rykkinnnfella


4. Gullbiletten 2016 - Heux, Benjamin Beats


5. Joker 2016 - Flöber

Likes

Comments

​Yes I'm back! 

Har tagit en paus pga. att jag helt enkelt inte visste vad jag skulle skriva om. Bloggen kommer nu inte endast handla om SSO utan lite annat också tex. musik och andra spel jag kör. Hoppas ni får tillbaka lusten att läsa som jag fick att skriva!

Glöm inte att följa mig på Instagram

Ha det gytt ;D

Likes

Comments

...är fan att köpa hästar, I need to stop right now typ xD Jaja nu har jag iallafall min efterlängtade isabell-islänning som fick namnet Caramelcookie :D

Likes

Comments

Jag har 0 att skriva om, kommer fixa lite bilder så småning om så då blir det förhoppningsvis roligare här på bloggen. Vi tar en throwback Tuesday till när jag utforskade Epona med hjälp av finaste Hannah Masterhill.

Likes

Comments

Här är den rosa outfiten jag lovade i förra inlägget.

Hjälm: Svart vildmarkshjälm - Jarlaheim "Hatt & Handske" - 1750 JS / 23 SC

Tröja: Rosa Cardigan - Silvergladebyn "Steves Second Hand" - 4300 JS / 66 SC

Byxor: Vita ridbyxor (Kommer inte ihåg mer och hittar inte på database)

Skor: Svarta ridstövlar - Gallerian - 3450 JS / 45 SC


Sadel: Kalltisk sportsadel - Kallterna - 99 SC

Träns: Kalltiskt sportträns - Kallterna - 5050 JS / 51 SC

Schabrak: Rosa proffsfilt - 3420 JS / 33 SC

Likes

Comments

Tjenare.

Det har varit ganska nere på bloggen nu ett tag som ni kanske har märkt, och det är för att när jag skriver ett inlägg har jag inte en blekaste aning om vad jag ska skriva. Jag vill inte slänga ut en inlägg snabbt på två rader och en gammal bild. Jag vill skriva lite mer och gå in på saker och detaljer. Men det är så mycket svårare att skriva ett intressant inlägg än vad man tror. Iallafall, idag kommer ju det en onsdagsuppdatering as usual. Jag hoppas först och främst på att den äckliga snön försvinner, den är ju rolig i typ en vecka sen hatar jag den. Sedan så har jag även hört från olika håll att det skulle komma en ny ras till Jorvik idag, Mustang, men det är det som sagt ingen som vet säkert mer än att de utlovat Mustanger och Shettisar detta året, men det är ju ett tag kvar. Om någon dag kommer jag lägga upp två outfits som jag matchat ihop + en "recension" av uppdateringen hade jag tänkt mig. Vi hörs snart igen, baii!

Likes

Comments

Nu verkar jag ha fått ett nytt smeknamn, nu är det inte Ixa längre , utan nämligen:

Yxa!

Cred till Aaliyah Sweetbridge från Alpha Kings som kom på det xD

Likes

Comments

Ett väldigt lyckat litet event hölls med våra kometer för ett tag sedan. Vi red ut från New Hillcrest stall bort till Månskäreby. Efter vår lilla ridtur traskade vi upp till ett gammalt hus och bara pratade, myste och lärde känna varandra!

Likes

Comments