Skrevet i : hverdagen

Det er vell nå det skal komme inn et fantastisk bilde av en seng med hvite sengklær i perfekt lys. Vell, sengklærne mine er hvite, men de er ikke nystrøket, og det perfekte lyset er ikke i Trondheim idag iallfall. Så dere får ta til takke med et vakkert bilde fra i vinter. Akkurat nå sitter jeg å skriver litt før jeg må ordne meg og gå videre til jobb. Har ikke hatt fri på 12 dager snart, og kjenner kroppen tærer på det. Og i skrivende stund kom det perfekte lys, for ca 1 minutt. Var til og med så sliten i går, at jeg ikke la merke til at et lite parti på ryggen ikke fikk selvbruning. Mon tro om jeg følte meg litt piggere og finere i morges, helt til jeg snudde ryggen til. faen. Men da er det bare å smøre det partiet i kveld, så blir jeg fornøyd.

Det har skjedd så mye i livet mitt de siste månedene. 2016 er så langt et bra år for meg. Fått inn rutiner, jobber masse, ryddet i hele livet. Rett og slett bra. Og det tror jeg er bra for alle rundt meg og.

Men men, da må jeg vell løpe, skal jeg rekke og ordne meg før jobb! 😊

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Skrevet i : hverdagen

Hei.

Å starte en blogg er ikke en enkel ting. Hva skal man skrive om, hva trenger jeg og lette på, eller generelt livet. En blogger kan være så mangt, og i mitt tilfelle er det en hverdagsblogger. Når man sitter hjemme i stua her i Trondheim, med regnet på utsiden, og selvbruning på kroppen, kjenner man et savn av sommer, varme og roadtrips. Roadtrips er livet!

Jeg jobber så og si hver dag, og ser egentlig ikke mye til fritiden min, den går som regel med til å hvile opp til neste jobbdag. Og hverdagsklærne mine er noe som blir bare sjeldnere og sjeldnere brukt. Som jeg sa til en venninne her om dagen; "hadd æ hatt pængan, så hadd æ sjedd bra ut æ å". Noe som forsåvidt er ganske så sant, min stil og smak står ikke i stil til pengeboken, og uansett er spørsmålet, når får jeg bruk for de?

Jeg har lenge gledet meg til denne sommeren, skal jobbe, kose meg og kanskje til og med få til en reise! Noe må jeg gjøre, for sånn som ting er idag, tror jeg ikke at jeg klarer Trondheim by en sommer til. Trenger og se noe annet, ha en pause, kose meg litt. Trondheim er jo en fantastisk fin by, men etter 5 år, så blir man lei.

Likes

Comments

...

Likes

Comments