Inspirasjon


Alle bildene er lånt fra Pinterest.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Musikk

Midt i semesteroppgaveskriving og eksamenslesing er jeg en av de personene som er nødt til å ha musikk på i bakgrunnen. Og heller ikke på et lavt volum, men så høyt at jeg virkelig føler musikken. Ingenting inspirerer meg like mye som musikk, og dette er en av de sangene jeg liker å blaste på anlegget for å få litt ekstra skriveglede og motivasjon de gangene jeg trenger det (les: ofte). Nyt!

Likes

Comments

Inspirasjon

Til tross for at det var tjue grader og knallvær her i Trondheim for et par uker siden så er vi nå i oktober og høsten har kommet for fullt. Og høsten er min absolutte favorittårstid når det kommer til klær og mote, så i dette innlegget tenkte jeg å dele noen bilder av inspirerende antrekk som passer til både høsten og vinteren. Håper dere liker det!

Bilder lånt fra Pinterest

Likes

Comments

Hverdag

Jeg har hatt en så (!!) fin bursdag, takket være den fine familien min. Jeg har feiret med mamma, Maria, Mie og Eia (søsteren min og niesene mine), og vi har kost oss fra morgen til kveld. Vi har tilbragt dagen i byen, med vegansk buffet hos Mat fra Hagen til lunsj, litt lekebutikkshopping, kaffe og kaker på Café Ni Muser, velværeshopping på Lush og kos i sola før jeg og mamma dro på Fretex en tur før vi dro hjem. Jeg fant selvfølgelig noen godbiter på Fretex (som jeg alltid gjør), og som jeg skal vise dere i et eget innlegg.. Etter jeg kom hjem har jeg slappet av på sofaen med kjæresten og bikkja, og nå er det på tide med litt te og dokumentar. En meget vellykket 23-årsdag!

Likes

Comments

Trend


1. Sam Edelman, 1115 kr
2. Tory Burch, 4365 kr
3. Mogor, 190 kr
4. New Chic, 185 kr
5. Poolside, 1975 kr
6. Water Every Sunday, 475 kr
7. Nannacay, 2180 kr
8. JADEtribe, 1565 kr
9. Fendi, 48225 kr
10. Muzungu Sisters, 4125 kr
11. Soeur du Maroc, 1225 kr

Likes

Comments

Hverdag

Etter to uker fri har nå min siste fridag denne sommeren kommet. Fra og med i morgen er det fullt kjør på jobb igjen, og den 16. august starter jeg på min andre bachelor - denne gangen i statsvitenskap. Det blir spennende! Så for å gjøre denne siste feriedagen fin, skal jeg og kjæresten ta med hunden og gå en lang tur og spise lunsj ute i det fine været. Når vi kommer hjem igjen skal vi shine leiligheten, laste ned en bra film og spise god mat. Høres ut som en fin søndag i mine ører! Har forresten på meg mitt nye favorittskjørt (som dere ser på bildet over) og en av mine favorittopper for å føle meg litt ekstra fin.

Likes

Comments

Cravings


1. Kjole fra Zaful, 150 kr
2. Bikini fra Zaful, 115 kr
3. Veske fra BOYY, 8810 kr
4. Loafers fra Rosetta Getty, 5540 kr
5. Solbriller fra Ray-Ban, 1280 kr
6. Bh fra Fleur Du Mal, 600 kr
7. Parfyme fra Marni, 830 kr
8. Øredobber fra Etsy, 200 kr

Likes

Comments