Hei alle sammen!💜 Beklager så mye for at jeg er så ekstremt dårlig til å skrive innlegg om dagen, men har desverre vært syk. Jeg har noe som kalles pilonidalsykdom som vil si at jeg får byller med betennelse som gjør at jeg da ikke klarer å ha på meg underdeler av klær eller å gå. Det er noe jeg har slitt med de siste 2 årene og er utrolig plaget av.. Burde egentlig fått operasjon til nå, men har desverre ikke fått det enda. Dette stopper meg i de meste ting, for eksempel å jobbe og ha en normal hverdag. Men jeg er blitt litt bedre nå og håper på operasjon snarest! Blir litt irritert av legene rundt om kring som sier at det ikke er 'godt nok' for en operasjon, altså nå er det fjerde gangen på 2 år, så synes det er godt nok jeg.. Hvor mye skal man lide liksom?!

Idag har jeg faktisk klart å gå ordentlig, så jeg tok en tur på europris og kjøpte meg mere bleking. Når jeg satt i blekingen så ble håret mitt blått og jeg ante ikke hva jeg skulle gjøre, tilogmed når jeg sto i dusjen og skulle skylle ut dette her, så var det enda blått. MEN når jeg fikk sminket meg litt, tørket håret og stylet det, så så det faktisk ikke så blått og ille ut lenger!😅 Så da senket jeg skuldrene og ble litt mere fornøyd.

Men nå skal vi legge oss, han her skal på jobben imorgen! Vi snakkes💗

Kine-Marie

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Olaah!☺️

Sorry for ekstremt lite blogging osv i det siste, men jeg har bare ikke orka.. Ikke at det skal være en unnskyldning, men jeg har ikke orka så mye annet heller.

Igår var jeg og en venninne på Jessheim storsenter og spiste på Dolly Dimples! Det var utrolig godt, og jeg tok det som en 'cheatday' siden lavkarbo er tøft, hehe... Etter det tok vi oss en spontan tur til Cubus hvor jeg endte opp med å kjøpe to pk med bleking, var jo tilbud, halloen?? Neida, haha.. Men jeg skal ikke være blond, jeg har andre planer, men må bli helt lys i håret først.😅

Har vært blond en del ganger før, men syntes det var ekstremt uvant nå..

Hvertfall så aner jeg ikke hva jeg skal gjøre ikveld. Jeg har akkurat spist kyllingsushi med ei venninne, nå som hun har dratt hjem så fikser jeg neglene mine som jeg satt på igår siden de ikke ble så veldig bra! Vi snakkes senere💗

Kine-Marie

Likes

Comments

Hei!!

Ble desverre ingen blogging igår siden det var en litt tung dag med 'dårlige' nyheter fra dyrlegen, så var ikke helt i humør for blogging. Men jeg trente og er dermed helt ubrukelig idag, haha.. Neida, men er veldig støl.😇

Idag har jeg ikke gjort annet en å vært en liten tur å handlet med ei venninne og vært hos typen hvor jeg fikk stæsh til å fikse neglene mine, så det har jeg prøvd meg på ikveld! Kjenner at det er litt lange tommelnegler, så litt vanskelig å skrive.😅

Natta fra oss + typen som ikke ville være med på bildet💗💗 Vi snakkes imorgen!

Kine-Marie

Likes

Comments

Hei alle sammen!🌸

Idag har jeg handlet for mormor, mamma og meg selv! Har handlet lavkarbo mat til meg selv, jeg har også trent en "liten" treningsøkt idag med ei venninne.. Altså, den var ikke så liten for meg da, kjenner allerede at jeg begynner å bli støl så det tyder vel på at jeg har gjort det riktig!🎉 Kjøpte meg også noe godt og sunt, vel og merke, til å spise etter treninga. Kjenner faktisk at jeg er veldig motivert nå! Gleder meg til å se resultater!!

Vaniljekesam med bringebær og blåbær!😍

Nå er jeg hos en kompis med et par gode venner og typen, vi skal se på film og være litt sosiale før alle skal hjem og opp tidlig imorgen på jobb og skole. Imorgen skal jeg til dyrlegen med min lille prinsesse, gruer meg litt med tanke på at hun er livredd for å dra dit, så vi må dope hun skikkelig ned.. Men det skal nok gå fint! Vi snakkes💗

Kine-Marie

Likes

Comments

Hei🌸

Idag har jeg vært på mitt aller første intervju, synes det gikk bedre enn forventet da! Nå skal jeg en kjapp tur ut med ei venninne. Er en litt tung dag idag, så jeg orker ikke å skrive så utrolig masse idag, men det skal bli bedre!

Er det noen her som har noen tips til 'hvordan få motivasjon til å trene'??! Er utrolig lei av å klage og klage over kropp og utseende, så nå vil jeg faktisk begynne å trene. Jeg bare ønsker å kunne se meg i speilet og være helt 100% fornøyd med meg selv. Det gleder jeg meg til! Så vær så snille mennesker å gi meg tips!! Jeg trenger det.

Vi snakkes!💗

Kine-Marie

Likes

Comments

Hei menneskerrr🎀

Igår ble Halloween kostymet mitt endret fra cowgirl til babygirl, haha... Koste meg utrolig masse og en veldig komfortabel drakt!!

Idag har jeg vært hos onkel på middag siden pappa har vært hos han i helgen! Ser ikke pappa eller familien på hans side så veldig ofte, så de stundene jeg har med dem setter jeg stor pris på❤️ Pappaen min bor i Stavanger, hvor jeg egentlig er i fra, så er liksom ikke bare bare å ta en svipp tur dit! Men nå har jeg akkurat kommet hjem og spist litt is. Tror kanskje jeg skal ut en liten tur med noen venninner etterpå, vi får se!

Forresten så som sagt, har jo jeg en hund, verdens snilleste lille Jack Russel, som ikke er så vant til andre hunder, hun rett og slett driter i andre hunder. Hun kan løpe rundt ute uten bånd (som hun har gjort siden hun var liten) utenatt hun bryr seg om det går andre hunder forbi som bjeffer. Sånn sett veldig heldig eier, men kjæresten til mamma har to store Malamuter og siden dem er kjærester så er det veldig lurt å få disse 3 skjønne til å gå sammen! Så idag har mamma og kjæresten hennes og jeg gått med hver vår hund på tur sammen, og så stressa som jeg er så gikk det overraskende bra! Tror virkelig det kommer til å bli mye bedre også.🐶

Vi snakkes!💗

Kine-Marie

Likes

Comments

Hei dere!

Nå må jeg bare skrive litt kjapt, dagen i dag har gått i ett sett! MEN jeg ville fortelle dere en gladnyhet🎉 Jeg har endelig blitt innkalt til intervju! Åå, er så glad, hehe..

Nå er jeg hos en venninne som jeg fortalte om igår, vi er akkurat ferdig med å sminke oss også skal vi snart hive i oss litt mat😋 Men jeg har funnet kostymet mitt og jeg ble en cowgirl, hoho! 🐴

Kos dere ikveld da, vi snakkes!💗

Kine-Marie

Likes

Comments

Hei💋

Idag har jeg gjort utrolig mye, men først og fremst så vil jeg si at typen min klarte teoriprøven på bil idag, jeg er så stolt, gratulerer til han! Senere har jeg vært i bursdag og på Jessheim storsenter for å finne kostyme til imorgen. Så nå gjenstår det bare å sminke seg godt nok, haha..

Imorgen skal jeg ut med 2 venninner! Vi skal lage og spise tapas sammen, så det blir nok koselig.💜 De skal også kle seg ut siden vi skal jo tross alt på halloweenfest!

Dette bilde ble tatt ifjor av meg og min bestevenninne, hvor vi og 2 gutter arrangerte army&navy fest. Ganske så vellykket fest om jeg skal si det selv! Det kom utrolig mange og vi tjente faktisk utrolig bra på å ha en velhusfest, så det kan jeg anbefale hvis du trenger penger!

Noen som har sett den "bieberkatastrofen"?! Herregud, er det mulig... Greit nok at norske beliebers ikke er så veldig kule og ha med å gjøre altså, men å avlyse en konsert for flere mennesker når det kanskje var 5-6stk eller noe, som dro i det håndkleet.

Nei jeg vet ikke.. Jeg er ikke så opptatt av Justin Bieber, så skal ikke uttale meg om hva som skjedde på konserten!
Vi snakkes senere daa💗

​Kine-Marie

Likes

Comments

Elåå peoplee🎀

Idag har jeg handla som bare det, og så heldig som jeg er så har jeg en såå god bestevenninne som faktisk gidder og hjelpe meg! Setter så stor pris på mennesker som faktisk hjelper, er så mange der ute som bare tenker på seg selv og er super egoistiske. Misforstå meg rett, det er lov og være egoistisk en gang i blant, men nå snakket jeg om mennesker som er sånn hele tiden.

Ååå, dere!! Jeg har fått så sinnsykt inspirasjon angående hårfarge når håret mitt blir langt nok. Jeg er sånn som planlegger langt frem i tid, haha. Men uansett, jeg har jo fått 3 mnd prøvepakke med HairCare, så håper virkelig det funker! Jeg ønsker meg så utrolig mørkt hår med lysrosa ombrè eller hva det kalles. Kan vise dere daa😍

Jeg har såå lyst på sånt hår, jeg blir helt gal! Neida, men er det noen som har gjort noe lignende på seg selv og kunne gitt meg noen tips?🌸
Vi snakkes!💗

Kine-Marie

Likes

Comments

Hei alle sammen💗 Nå står hjernen min helt stille og jeg aner ikke hva jeg skal skrive.. Men idag hvertfall, så har jeg vært med en venninne inn til Lillestrøm, og senere dro vi hjem til henne og skrev masse søknader å leverte litt rundt i forskjellige butikker.

Akkurat nå er jeg på vei til kjæresten min, jeg har kjøpt litt godis så tenkte vi skulle kose oss litt ekstra ikveld👫
Imorgen må jeg handle litt for mormor siden hun ikke klarer det helt selv. Jeg har egentlig litt god erfaring med eldre, for dere som ikke visste det så jobbet jeg i hjemmetjenesten og på sykehjem via skolen, og det er noe jeg sleit med i starten, men i etter tid er det en ganske så positiv erfaring! Synes det faktisk er ekstremt spennende å sitte og prate med eldre, de er så kloke og kan så mye mer enn oss.

Jeg lurer på om det er noe dere har lyst til at jeg skal skrive om? Legg gjerne igjen en kommentar med tips!
Vi snakkes💗

Kine-Marie

Likes

Comments