FöljetÄg!


HÀr har ni ett effektivt sÀtt att hitta nya roliga bloggar att lÀsa, och fÄ nya följare pÄ köpet!

Följ namen nedan, sÄ följer de alla tillbaka! kommentera gÀrna sÄ vi vet vilka som Àr med.
Spread the love to eachother. 🌾

@EMELIENORAS

@BOLMGREN

@KIMZETTERSTRAND

@EMMA1998

@ISFELD

@MAMMATILLTWÅ

@MALINSTJEJER

@EMELIEASTEMO

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hejsan!

idag är barnen trötta, det märks dom är gnälliga och "jobbiga"
nu sitter vi och väntar på att maten ska bli klar. Sedan ska vi nog kolla på en film och mysa innan barnen ska hoppa i säng.
sedan kommer ju nina och ska fixa sina naglar.
i morgon ska vi hem till  pappa och äya kalkon! MUMS!! så himla gott.

idag tycket jag att det väldigt många har lagt ut på sina bloggat om deras mål och ber om hjälp för att nå dessa. KUL!
har tänkt på det jag med. vad är mina mål?! men det kommer jag skriva om i ett annat inlägg för nu måste jag kolla maten😁

Likes

Comments

Hej mina vÀnner.

det blev dĂ„ligt med uppdatering igĂ„r men jag var och fixade mina lĂ€ppar hos Studio Sofie
tusen tack! sedan pÄ kvÀllen hade jag vÀldigt ont sÄ jag var inte taggad pÄ att blogga.

idag har jag varit hos lÀkaren och fÄtt en högre dos av min medicin. sedan gick jag med barnen till dagis. och det fÄr fortfarande super bra.

idag hÀnder inte sÄ mycket Nina kanske kommer och fixar naglarna annars Àr det bara mys som stÄr pÄ schemat

Likes

Comments

Solen skiner och barnen är lyckliga!

God dag.. ja även idag blev det ett sent inlägg. Men jag hinner ju inte på morgonen för då ska barnen ha frukost, ha kläder och äta frukost. så japp, det får komma sen när jag har tid.

Nu är jag på Dagis med L andra dagen och det går så himla bra!!
När jag öppnade grinden in till hennes avdelning gård  så stod hon bara och skratta och klappa händerna. sedan sprang hon in. ville inte ta av sig utan hon ville direkt in till kompisarna. efter en stund hade de fruktstund och sedan gick vi ut och wow! L var ju överlycklig och skulle undersöka ALLT och alla. super kul. jag fick dock gömma mig bakom ett träd så att inte I skulle se mig, dom var på gården bredvid men det gick bra. det gick även bra att lämna I idag hon var inte alls så ledsen.
Nu sover I så därför kan jag passa på att skrova ett inlägg😁

Likes

Comments

⬅️Som jag har gjort.
som någon annan gjort➡️

Godkväll!

När jag och barnen kom hem så började vi nästan direkt med maten, kötbullar och makaroner!
efter maten så tog vi på oss och gick ut en stund. sedan kom Jenny och hämtade mig så åkte vi till ica och hämtade paket. Jag fick hem en ny nagel fil som jag sedan givetvis provade och som tur var ville Jenny fixa sina naglar så jag fixade till som eller nej jag gjorde om dom. så nu är dom fina igen😋🤣

nu sovet barnen och jag har duschat och blekt tänderna. så bu sitter jag i soffan och kollar på det okända. i morgon är det dax för dagis och andra dagen för L.

Hur har er dag varit?

Likes

Comments

Gud vad jag är stolt över mina barn!!

jar stolt för att L är så duktig på dagis och inte alls tycker dwt äe jobbigt med nya barn eller vuxna. är stolt för att hon är så ordentlig äter och dricker själv och är så smart. hon förstår allt man säger och det mesta man ber henne om.

jag är stolt över I för att hpn är som hon är. för att hon inte har napp eller blöja och nästan inte använder sin filt. stolt för att hon kan cykla och att hon var så dukrig på operationen igår.

jag är så stolt över mina barn som jag tycker är så ordentliga med allt.

Likes

Comments

Heloj!

idag kommer ett sent inlägg då jag inte hann i morse.
Kl 9 var jag på dagis och lämnade I som i vanlig ordning blev ledsen. sedan gick jag och L in till hennes avdelning. hon var såklart lite blyg i början men det släppte snabbt. så hon har sprungit och lekt med alla barnen och med alla leksaker. skönt nog så var det bara 3 andra barn på avdelningen så det var en  lugn dag. nu sover hon så gott och jag sitter bredvid 😊 det var så roligt för att jag såg I på gården, hon lekte och hade så kul!!!

Likes

Comments

Godkväll!

vilken dag!! är verkligen helt slut!
trött i huvudet pga stress och oro och trött i kroppen. men det är SÅ värt det! jag kan inte ens beskriva hur lycklig jag är, jag är så lycklig för att jag ser lyckan i min dotters ögon när hon kan höra tv:n som är på låg nivå eller när hon hör oss när vi viskar. hon själv skriker inte när hon pratar och helt plötsligt pratar hon annorlunda, tydligare! det är så svårt att förklara för er vilken skillnad det är! hoppas att det kan göra så hennes humör blir bättre men det tror jag.

i morgon är det dax för för min lilla älskling, min bebis att börja på dagis! vilken ångest!! hon var ju precis en bebis. men jag vet att hon kommer tycka det är så kul. hon börjar tröttna på att vara hemma med mamma nu🤣
det är så spännande att se hur hon reagerar i morgon.

Likes

Comments

sådär ja. nu är vi påväg hem igen efter operation. allt gick jätte bra och det tog bara 5 minuter. och efter ca en timme fick vi åka hem så då gock vi och fikade och nu ska vi åka till Dollarstore .
sedan ska vi hem.
I var jätte duktig, tyckte det var jobbigt när hon skulle ha masken över munnen men annars sa hon inte ett pip. är så stolt över henne!!
när hon vaknade så märkte man direkt att hon hörde mycket bättre och hon sa flera gånger att hon hörde.  märker sån oerhörd skillnad resan nu!

Likes

Comments

Godmorgon

vakna innan tuppen, kl 5 steg vi upp. och nu sitter vi i bilen påväg till operation.

jag är så nervös men jag gör allt för att inte visa det.
min lilla älskling. nej men detta kommer hon klara hur bra som hellst.

Likes

Comments