Header

Godkväll mina kära!
Är allt bra med Er? med mig är det bara Bra, ryggvärk men annars Bra!

Denna vecka har R fått vara hemma och vabba med barnen som har har haft öroninflammation, kul!
men det är bra nu som tur är. så på måndag är det dagis som gäller för Dom, snacka om understimulerade.

idag har jag varit ledig, så skönt!
så vi passade på att ta lite jul foton på barnen, ganska nöjda men får nog ta fler ändå.
vad har du hittat  på idag?

Har ni tagit jul foto?

just nu sitter jag och väntar på att bli hämtad för att sedan åka till min kusin  och ha lite idol mys! ska bli kul att få komma  iväg och träffa vänner, det händer typ aldrig.

KimZetterstrand❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej alla fina!

hoppas allt är bra med er?!

Här är allt bra iallafall!


Jobb hela helgen, dock bara till 11 men det räcker när man har jobbat 7-15.30 hela veckan. Denna helgen har barnen varit med mormor på förmiddagen då även R har jobbat helg. 

skönt att jag och barnen ska vara lediga imorgon. Vad har du gjort i helgen ?

Usch, känns som man inte har träffat barnen alls denna helgen.  Jobbar du helg?

igår så åkte vi hem till mamma när jag hade slutat och sedan  kom pappa och hämtade mig och I för att min lillasyster har fyllt år och skulle ha kalas på #leoslekland så då fick jag och I följa med. super kul! och I hade det ju så kul, hon har bara varit där en gång innan men man ser hur det lyser om henne när hon är där. L fick stanna hemma med mormor, det tycker  hon är mysigt.

barnen är fortfarande hos mormor så  jag sitter bara och väntar.  Det är ganska kul, när man har dom hemma så kan jag ibland känna att Gud vad skönt det skulle vara med lite ensam tid och bara ligga på soffan. men nu när jag faktiskt kan det så är det SÅÅÅ tråkigt och ensamt! Det är så sjukt tyst här hemma men man får väl försöka passa på att njuta🤣

julen har fått flytta in till oss, i fredags tog vi in allt julpynt och gjorde julmysigt. Har julen flyttat in hos dig?
det är ju så galet mysigt när man får upp alla lampor och stjärnor!

I fredags brev jag på ett längre vikariat så nu har jag fasta tider att jobba och en mer säker inkomst vilket känns jätte Skönt! den tjänsten är på 75% men jag kan ju välja att jobba mer.  toppen! R har kommit tillbaka till jobb efter sin sjukskrivning så allt känns verkligen kanon!

KimZetterstrand❤️

Likes

Comments

Hej fina Du!

nu är det ett väldigt bra tag sedan jag skrev här sist.
så vad har hänt?

jo, jag har jobbat, MASSOR! och jag har varit inne och gjort mitt nationella prov, som jag klarade! du nu NU är jag UNDERSKÖTERSKA! på riktigt!! så skönt! Jag behöver aldrig mer tänka på de. så tror du jag är Glad? OM jag Är!  överlycklig!
så förra helgen skulle mamma ha kalas men  när vi kom dit så hade som fixat en super fin överraskning examensfest  för mig. världens bästa! Jag är så oerhört tacksam för allt!!

KimZetterstrand❤️

Likes

Comments

Härliga höst..

Godkväll mina fina!

Barnen börjar redan må lite bättre, idag har det kunnat äta och dricka, skönt! De som tom hela natten, eller ja de vaknade ett par gånger men somnade snabbt om. I kommer få gå till dagis i morgon om hon inte har ont, hon har sagt flera gånger idag att hon vill dit, men lilla L får stanna hemma, hon ha så mycket blåsor över hela kroppen så jag tycker att det är onödigt.

I alla fall, igår så cyklade vi,hela familjen till Netto och handlade lite vi hade lovat tjejerna att de skulle få glass då det typ bara var de dom kunde äta. På vägen hem stannade vi och lockade lite löv och tog lite foton. Sen så laminerade vi in löven och gjorde ett alfabets memory.


Idag var jag inne på jobb en snabbis, jag gjorde min Delegering, som gick super bra så nu har jag den med. Jag har även ev blivit erbjuden ett vikariat, SÅ SKÖNT! Dt känns verkligen super bra. På fredag ska jag in till skolan och göra Nationella och sedan är jag helt klar, då får jag mina betyg och min examen!! då är jag undersköterska på RIKTIGT, ja det är jag nu med men jag har ju inte fått mina betyg än. Så ni kanske kan förstå min glädje.

KimZetterstrand❤️

Likes

Comments

Hallå alla fina!
Yes, då var höstlovet för barnens del och det avslutar vi såklart med en härlig massa höstblåsor 😣 har du eller barnen haft det?
I, hade det förra året och tydligen så har man det oftast vara en gång men om man skulle få det mer så blir  det lindrigare.. jag  vet dock inte vad jag ska tro om det då det är exakt samma nu som sist.  iallafall, i har "bara" i munnen så hon kan knappt äta eller dricka och blir i proppad  alvedon med jämna mellanrum. L har däremot över hela kroppen men mest i och runt munnen och rumpan.  tycker så synd om dom! jag har antagligen med haft de då jag har haft blåsor i munnen i ca 2 veckor, piss ont gör det så jag lider verkligen med barnen!

idag har vi faktiskt bakat, lussebullar!!!
Ja, jag vet att det är tidigtmen jag kunde inte hålla mig! har varit så förbannat sugen nu ett tag så idag var jag tvungen😋 så gott!

vad har du gjort idag?

KimZetterstrand❤️

Likes

Comments

Godkväll!

Höstlov, eller ja iallafall för barnen.
idag har vi bara varit hemma och busat.

Vi har även städat och jag har pluggat.
och vet du vad??
JAG ÄR KLAR MED MIN UTBILDNING!!! DONE! FÄRDIG! SLUT! asså du fattade inte! det ändå jag ska göra nu är nationella provet i svenska ( som skolan segar med) men annars är jag helt klar! det är så sjukt skönt och jag är så GALET STOLT över mig själv! 2 små barn, varav en jag haft hemma nästan all tid jag har pluggat. och den andra som varit hemma ganska mycket de första 6 månaderna. men jag har klarat Det! jag är undersköterska! jag kommer att få mitt diplom om ca 2 veckor.
ja vad ska jag säga, men ni förstår hur glad jag är va?

26 år gammal så har jag både börjat och gått klart ett utbildning med betyg o ALLA ämnen. Det är första gången.

TACK alla som har hjälpt mig, tack slla som har stöttat mig och tack Kim, mig själv för att du verkligen gav  dig fan  på att klara det denna gången!

KimZetterstrand❤️

Likes

Comments

- Vacka smycken behöver inte vara dyrt. 

Detta är ett sponsrat inlägg från smyckenoutlet.se

Smycken Outlet

Smycken Outlet hittar du ett stort utbud av prisvärda och billiga smycken som halsband, armband och örhängen. Alla smycken kostar 95 kr om du köper 1, köper du 2 kostar de 145 kr och köper du 5 kostar de bara 295 kr.

  • Fri Frakt på alla ordrar.
  • Betala med Klarna.
  • Leverans nästa vardag.

Jag fick hem mina fina örhängen i veckan och wow! Dom är verkligen super fina och glittriga jag älskar bling bling.

Givetvis har jag ju en rabattkod till er som ger er 15% på det redan galet låga priset! Och en sak till, som är galet bra koden gäller till julafton alltså 24/12-2017 detta är ju något som man verkligen inte vill missa!!!

Alltså 15% och fri frakt fram till julafton!

Rabattkoden är: special

Här Är en länk till de örhängena jag fick hem! Love it
KimZetterstrand❤️

Likes

Comments

God morgon!

Har du sovit gott?

idag är det kallt ute, 3 grader bara, burr är vintern på ingång tror ni?

iallafall så har jag ju sagt att jag skulle skriva här om den nyheten som jag har valt i mitt skolarbete så jag tänkte göra det nu!

jag skrev iallafall om Jasmine, som är en av flickorna som har tagit sitt liv på Sis-hem.
och detta berör mig så oerhört hon var bara ett barn! 13 år gammal och helt ensam!
detta är vad jag skrev

Jasmine hade omplacerats 7 gånger på två år, hon hade diagnoser så som ADHD, trotts syndrom och desperationer.  Hon var alltså INTE tungt kriminell eller använde droger. Hon hade upplevt våld i hemmet och haft en tuff uppväxt. Varken Jasmines mamma eller familjehemmen kunde gräns sätta henne tillräcklig så hon skickades mot sin vilja till ett vårdhem där hon blir ännu mer aggressiv och utåtagerande. Hon är där endast i två veckor innan hon blir inlåst på Sis- hem TROTTS att Jasmine är deprimerad och att en läkare har varnat att den snabbt kan bli mycket farlig. Jasmine ber till socialen om att få komma till en familj, hon säger ”jag har ju bara blivit argare” men istället skickas hon i polisbil 93 mil bort till ett hem som ska vara för de värsta ungdomarna. De säger att Jasmine behöver konstant vård men under 9 månader får hon ingen hjälp alls, inga utredningar och inga behandlingar. Jasmine har även skrivit i sin dagbok och berättat för sin fd fostermamma att hon har försökt att ringa sin handläggare på socialen flera gånger utan resultat, hon har även bett att handläggaren ska ringa upp henne men hon ringer aldrig. Jasmine har inte träffat eller haft någon kontakt med sin handläggare, hon vet inte ens varför hon sitter på sis-hemmet Rebecka eller hur länge hon kommer att sitt där.  Jasmines släktingar kommer och hälsar på henne, dom tycker att hon ser ledsen ut, mager och verkar inte alls må bra, dom gör en orosanmälan till socialen i hemkommunen och en orosanmälan till Rebecca hemmet. Orosanmälan som kommer in till socialen läggs åt sidan, ordinarie handläggare har semester. Men enligt lag så ska socialen göra en skadebedömning inom ett dygn när en orosanmälan har kommit in. I efterhand när Jasmines familj frågar varför de inte gjordes något när de gjorde en orosanmälan säger Rebecka hemmet att de inte trodde det var så allvarligt, att det är så vanligt att de får in dessa anmälningar från familjen pga barnen inte vill vara där.

vill även tillägga att allt jag har skrivit är hämtat från nyhetssidor.

och jag vill även säga till Jasmine familj att jag beklagar och att mina tankar går till er❤

KimZetterstrand❤️

Likes

Comments

Hej mina kära vänner!

hoppas allt är bra med er! jag känner att det var ett tag sedan  jag skrev någonting här inne så jag tyckte att det var dax nu😊
På dessa dagarna så har R hunnit vara i tyskland och under tiden så har jag och tjejerna varit hemma hos mormor. Vi alla kom hem i tisdags, sen var det tillbaka till jobb (för mig) och dagis för barnen. 

i tisdags var jag, Alva och tjejerna i stan och fikade. Mysigt med lite ensam tid  med Dom, eller att hitta på något ensam med som rättare sagt. det är inte så ofta som vi åker iväg någonstans.

idag har vi inte gjort så mycket mer än städat och kollat film. det blåser som tusan så det har varit en inne dag! jag har även hunnit plugga, skrev om en nyhet som jag tycker är viktig! jag tänkte lägga upp de här på bloggen med.

nu håller vi på med maten som  strax är klar😃 vad ska du göra idag?

KimZetterstrand❤️

Likes

Comments

Godkväll alla fina! nu var det ett tag sedan jag skrev ett inlägg , så nu kände jag att det var dax😂
idag har jag vart ledig då jag var hos läkaren i morse, inget konstigt fick nya starkare  mediciner och en tid nästa vecka..

i morgon ska jag jobba en stund, 7-11 och sedan ska jag hem och umgås med Nina  för R ska hjälpa Filip.
sedan åker R till Tyskland med jobb på söndag.

I har skrikit i ca 4 timmar nu ikväll, hon pausade nog 15 min med det var allt! blir galen! denna veckan har hon verkligen trotsat, hon har slutat äta och bara skriker! hon är så förbannat arg! MEN hon vägrar att berätta varför hon är så arg, hon svarar heller inte när man ställer frågor..  mitt glada barn är borta och har ersatts med detta arga barn.   ingenting har ändrats här hemma denna veckan så jag vet verkligen inte vad som har hänt! men jag hoppas att det bara är en fas som snart komma vara över.

hyresvärden har varit och dragit upp alla sockerbetor och givetvis ville barnen kolla..

nu ska jag snart gå och sova då jag är helt slut i skallen av allt skrikande.

KimZetterstrand❤️

Likes

Comments