Ibland så händer det att jag hinner göra mycket på en dag.

Igår då jag ragastrerade i skafferiet så tog mitt tacoset självmord.. iaf 3/5 av det.. Dom hoppade av hyllan och ut på stengolvet och dog med dig i färden skadade dom även min fot.. Efter den tragiska händelsen så var det färdigfixat i skafferiet för den dagen!

Idag så slutade jag jobbet kl 14 så jag lunchade med Sara och passade på att mysa med hennes söta pojk och valpar.

Sen for jag hem till sjuklingen som även är min sambo, väl hemma så bytte jag kläder och tog med mig katten ut och flyttade öm några plantor från förra året tull småkrukor så dom ska få lite mer sol och mer regelbunden vattning, men katten är ju som dålig på att prata så jag ringde kussebulls och bad henne komma och hålla mig sällskap så det passade ju ypperligt att käka middag med varandra. qourntacos blev det ute i solen!

Sen när jag startat en tvättmaskin och gått igenom lite kläder inne på toan så for Maddie och då när jag lagt mig i soffan fick jag ju ett erbjudande som jag inte kunde motstå! Issa skrev och frågade om vi skulle åka på ok och käka glass och snacka bajs, självklart tar man ju ett sådant erbjudande så på med jackan och iväg på ok med henne!

Nu är jag hemma igen i soffan men alldeles strax blir det väl sängen och ladda upp för imorgon! 😘❤

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag sa jag (tålamodsfri som jag är 😂) "det är nog lika bra jag slänger det jag planterat passionsfrukt för det har ju inte kommit nå, det skulle ju komma efter 7dagar..

kom hem och kollade om plantorna var torra också vattnade kag och när jag kommer fram till krukan mef passionsfrukt ja vad fan tror ni att jag ser?? Ja då har det ju börjat växa där natten som varit! jisses vilken tur att jag inte slängt dom redan..

Sen har det även kommit upp MåBra av blåbärs plantorna och en liten ensam lilja, jag hoppas verkligen att det kommer fler av liljorna annars måste jag plantera om thp 15st såna. 🙃

nu blir det jordgubbar mef grädde lite tv sen sova för att kliva upp kl 1 inatt! GODNATT

Likes

Comments

Jobbat full dag och nu ätit hamburgare väntar bara på issa så drar vi iväg på gymmet!

Nu jäklar ska booteyn byggas på! Hoppas att det inte är hur mycket folk som helst så att vi kanske kan prova ropes.

När jag kommer hem då blir det nog städning för fulla muggar.

Jag som är sämst på att måla naglar provade göra något med dom igår. Idag har naggellacket lossnat på 5 av 10 naglar 😂 #sämst


Någon som har tips på nå ämne att ge sig in i??

Likes

Comments

För ganska precis ett år sen så fick jag för mig att jag skulle köpa några blommor och plantera utanför huset som vi hyr. Jag gick in i det med inställningen att blommorna ändå skulle dö eftersom att det brukar bli så varje gång jag har en blomma. Men dom överlevde, sen fick jag tomat och paprika av Sandra och jag satte ner dom i en pallkrage också överlevde dom också. 😮

Så jag satte ner Persilja, timjan också plockade jag några åkerbärsplantor och flyttade till pallkragen. Det var så jag hittade detta fantastiska med att plantera. MEN...

Jag är ju inte en sån person som bara kan göra lite av något så i år gick jag naturligtvis all-in.

Jag har planterat, rosor, liljor, jättebasilika, gul paprika, körsbärstomater, sockerärtor, dill, rädisor och avokado. Här kommer dom roliga plantorna 😂 papaya, citron, amerikanska jätteblåbär, apelsinträd också ska jag plantera ett bananträd med röda bananer. 🙃 Herregud hur ska detta sluta!?

puss och palt!

Likes

Comments