Klev upp hyffsat tidigt idag med tanke på att jag har varit ledig. Började dagen med att fara till farmor och farfar. Sen for jag och hämtade upp Alle som ville att vi skulle fara och iaf fänstershoppa lite. Då drog vi med oss Robin också for vi till Luleå för att fönstershoppa där ist. vi började med att drömma om skotrar på två olika butiker sen for vi på mediamarkt och drömde om tvar det slutade med att jag köpte en skrivare och fotopapper. Skrivaren var välbehövd både för min kurs och djurskyddsföreningen, pga kursen så köpte jag en skrivare med scanner då det också behövs.

Sen for vi på Em Och drömde om dyra möbler 😂 hittade några tavlor och lampor som jag tyckte var fina men köpte inget.

Vidare till elgiganten där vi provade vrbrillor herregud så trög man ser ut med det. 😂😂😂

Ååååsså for vi vidare till trampolincenter.. Snacka om att jag kommer vara mer död eller levande imorgon. Gymmet igår också trampolincenter idag!

Aja men nu laddar vi upp för en film och sen hem sova och ladda upp för jobb imorgon!

Lite dålig bild men en av lamporna som vi alla tre blev lite kär i på Em!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Efter jobbet så for jag och Alle hem och bytte om också direkt iväg på gymmet. Efter att ha kört lagomt hårt efter en lååång gympaus så for vi hem och duschade åt lite och nu ligger vi båda två i sängen, han läser bok och jag tittar lite internet. Katten är såklart med och myser hon också. Imorgon är jag ledig skönt så då ska jag försöka få lite olika saker gjorda medans jag har tid 😂

Likes

Comments

I veckan har det varit väldigt segt med några uppdateringar här.. haha

Alle har iaf spacklat mina hyllor jag har däremot inte slipat dom. Men jag har haft lite annat att göra. I lördags så var jag på pysseldag med Alles fina familj därvi målade och skrev på muggar. så här blev mina:


Sen igår så var jag till älvsbyn över dagen till min syster och hälsade på både hon hennes man och deras söta små barn och såklart checkade in deras hus. :)

På kvällen så for jag raka vägen från älvsbyn till djurskyddstyrelsemöte där vi faktiskt kom fram till riktigt mycket.

Idag jobbade jag till 14 sen for jag in på banken för möte, hämtade upp alle också for vi och hälsade på farmor och farfar en liten stund men då höll ju Alle såklart på att dööööö av hunger så vi gasade vidare till affären och handlade så jag kunde göra en laxröra också har vi sett på en film och ätit middag.. Nu ska jag gå och säga åt katten för att hon försöker äta upp granen och julklapparna!


Likes

Comments