Robin Hood hade tack och lov en diskmaskin så att vi slipper diska för hansd och en tvättmaskin också har han ett torkskåp som vi använde för att hänga upp tvätten så den torkar men vi kan inte stänga skåpen för då torkar inte kläderna.

meeeen i måndags så for vi på assist som sålde ut vitvaror och där hittade vi en ny diskmaskin och en tv till sovrummet väldigt billigt och fullt fungerande med inga fel förutom en ytterst liten buckla på luckan av diskmaskin. Men den enda torktumlaren dom hade var alldeles för liten och vägghängd så det blev inte..

på onsdag så for vi tillbaks till assist för att hjälpa A att hitta en spis, OCH kan ni gissa hur glad jag blev när dom hade fått in en torktumlare som var på 7kg och Robin hood köpte den!! yeay nu behöver vi bara bli av med den förra diskmaskinen och torkskåpet!

SÅÅÅÅ HÄRLIGT!! 💞

PUSS OCH PALT DET VAR ALLT! ;)Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Har haft en bra dag men dessa jäkla kvällar då jag inte kan sova dem driver mig till vansinne..

först å främst så är han inte ens trött det är slapp tecken nummer ett på att kaj kanske inte ska ligga i sängen ens..
sen så har jag stopp i ena näsborren också vänder han mig om så blir det bara i den andra, så jag tog nässpray som jag faktiskt kom ihåg tillslut att köpa hem..

men då funkade den såklart inte.. *suck*
-.- ja också ligger jag och funderade om jag ska starta en film, nej kanske inte så bra idé för då kommer jag fastna i den och kommer inte kunna stänga av den också hipsvips då är klockan hur mycket som helst!

nej men då tänkte jag att jag kan ju gå till vardagsrummet och göra lite grand på körkorts faserna men om jag gör det så blir det samma sak där att jag fastnar och hipsvips så är klockan hur mycket som helst..

på ett sätt så är iden om att vaka inte så dum.. OM jag lyckas hålls mig vaken med kanske bara liten tupplur på dagen men vem kan jag ens lura om att jag skulle på riktigt klara av det?! jag klarar säkert av att vara vaken tills på morgon tillochmed till lunch tid men sen då?

dessutom så är det oooootroligt svårt att lyckas med det när man är själv.. för robin hood sover och snarkar super tyst och lungt *host* ( läs högt ljudligt och förkylnings snark) och imorgon på dagen är han ju och jobbar så då är jag själv och då är det otroligt lätt att säga till sig själv att jag ska bara sova Lite..

och sen för att göra saken ännu värre så har vi varit på bio ikväll och sett mocking jay (ASGRYM film) och biostolar är inte så där jätte bra för ryggen i två timmar..

ne usch och fy nu ska jag lägga mig och glo i taket som är alldeles för mörkt för att se och lyssna på ljudet från tvn som tillhör gubben under oss!!

PUSS OCH PALT DET VAR ALLT.. KLAGANDE FÖR IDAG 💞

Likes

Comments

fick ett sms av Jenny igår kväll eller ja kring middagstid där hon skrev och frågade om det gick bra att hon hämtade mig typ kvart i fem.. hmm tänkte jag har vi något planerat och jo det har vi, vi skulle ju på möte i Luleå för diskurser Norrbotten. så snabbt slängde jag i mig maten och drog på mig lite smink och sent blev det vi var inte hemma i piteå förrens 23.. men vi fick iaf lite grand gjort på mötet.

och snart and vi ha ett till möte ett årsmöte.
om du vill stödja diskurser Norrbotten så gå in på djurskyddets hemsida och bli medlem det kostar 200kr för ett år. du både för skillnad och du får djurskyddets tidning där du kan läsa om vad som händer runt om i Sverige med djur!

PUSS OCH PALT DET VAR ALLT! 😉

Likes

Comments

jag är ju inte fullt normal, och jag är väldigt spontan jag tycket om att hitta på saker ofta. Så att min pojkvän inte heller är fullt normal det skulle man ju kunna räkna ut ganska så lätt.

igår gick jag i duschen och väntar på att han skulle komma och duscha med mig efter att han avslutat sin match i bf4 innan vi skulle gå och lägga oss.. men det tog så lång tid så jag gick ut från toan och frågade om han skulle komma, han sa ja snart jag sa ju att det skulle ta lite tid. så jag gick tillbaks in i duschen också kommer knaspottan in på toan och sen in i duschen med kläderna på.. jag kunde verkligen inte sluta skratta.

Jag är så lycklig att jag hittat någon som får mig att skratta och le flera gånger dagligen. Han behöver inte ens vara i samma rum alltid för att få mig lycklig, han kan göra det med en mening på whatsapp!

Sen älskar jag att jag nu inte är den onormalaste som jag umgås med. För han är lika onormal, han är min pojkvän och min bästa vän!

över till annat så gjorde jag min första citron marängpaj igår och den blev lyckad!

PUSS OCH PALT DET VAR ALLT! ;)
Likes

Comments