idag så fick jag till läkaren eftersom att jag haft så mycket feber. har ju jobbat och försökt göra allt som vanligt Endå men eftersom att jag har börjat bli yr så tyckte Robin Hood strongt att jag skulle gå till läkaren.

jag kom dit och läkaren sa mest att det var som ett vanligt virus men att jag skulle få lämna blod osv. för första gången i mitt liv så skulle jag få lämna blod och jag SVIMMADE, okej jag sa till hon redan innan hon stack att jag var yr så satte jag mig i solen också fick jag pillra på mobilen eftersom att jag inte ville se på nålen och då hon stack. men iaf så fick dom göra om det så dom fick det blod dom behövde.

jag gick hem i slowmotion fart och såg lite sex and The city sen somnade jag i typ 2 timmar också har jag sett lite till sex and The city och nu håller jag på och tappar upp ett jag och har tänkt lägga mig där och fortsätta titta på satc!

PUSS OCK PALT DET VAR ALLT! 😉😘


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

har varit sjuk i ungefär 3 veckor nu fram och tillbaka med feber hela tiden när fan ska det ta slut jag har ingen ork för att vara sjuk blir ju trött direkt jag gör något...
har ju bara 38 grader idag men Endå jag kallsvettas hela tiden och det är ju också jobbigt och irriterande jag måste ha balkongdörren öppen hela tiden och använda filt samtidigt. 😞

nu att jag på sex and The city har alldeles nyss städat och jag tänkte baka nutella bullar om jag orkar men måste nog gå på affären först och handla för det!

PUSS OCH PALT DET VAR ALLT! 😉


Likes

Comments

gjorde ungefär hälften av städandet, jag har satt igång tvättmaskin hängt tvätt och vikt tvätt har även ätit lunch men mitt i städningen så blev jag tvungen att titta på mer greys anatomy jag kan bara inte hålla mig undan när de är så bra!

köpte mig mystofflor igår är helt kär i dem!

ska ställa mig och göra pannkaka och disken snart! 😝

PUSS OCH PALT DET VAR ALLT! 😉


Likes

Comments

vaknade 5.40 osv och kunder inte somna om då Robin Hood for på jobbet eftersom att jag drömt hur mycket som helst inatt både mardrömmar och tjorviga drömmar så hela morgon har jag tittat på greys anatomy.

gjorde kyckling med smak av teriyaki med hasselbackspotatis och en kantarellsås jäkligt god #foodporn kan jag ju säga!!

ska städa i massor idag ska både tvätta dammsuga skura dammtorka och diska osv listan fortsätter. Ska se ett avsnitt till sen ska jag börja med städningen. hade även tänkt göra en pannkaka och frysa in för pannkaka är fan ändå godast när man steker upp den senare.

PUSS OCH PALT DET VAR ALLT! 😉

Likes

Comments

idag har jag skickat iväg en ansökan om ett jobb hoppas att jag får det för det skulle vara jätte kul att prova på.

nu är jag påväg till bigboy för att jobba sen är jag ledig tills på fredag då jag ska jobba pubrush. ;)

efter jobbet ska jag vara med finis mariiiii 😀

PUSS OCH PALT DET VAR ALLT! 😉

Likes

Comments

sitter på jobbet och har rast nu och måste säga att det är fruktansvärt tråkigt att jobba söndag och måndag för då är det nästan inget folk varken under lunchen eller middagen.

det är mest ströfolk, så det blir ju att man får göra mest samma sak hela dagen lång och upprepa hela tiden.

har precis haft lunch och ska gå tillbaka till att upprepa alldeles strax.

ikväll har jag tänk däcka tidigt sen ska jag jobba 3,5h imorgon och sen är jag ledig fram till på fredag men kära mariiiii kommer hem idag så då har jag ju något att se fram emot i veckan också 😝

PUSS OCH PALT DET VAR ALLT! 😉

Likes

Comments

jag är fortfarande nöjd med tlf den har sjukt mycket bättre batteri tid än iphonen hade den fick jag ladda flera gånger om dagen eller inte pillra på den alls.

var ganska bakis igår men ställde mig ändå och gjorde hemma gjorda köttbullar när jag kom hem till rh. och goda blev dem med en gräddsås till och potatis. jag och älskling somnade för kl 21 det är ju kanske inte så ofta det händer.

idag är det jobb som gäller han är redan på jobbet och jag ligger och ser på din börjar inte jobba förens 11.

och igår så lossnade en av bågarna på mina glasögon för det har lossnat en skruv, fruktansvärt drygt eftersom nu måste jag ha mina linser som jag inte ser typ något i.

PUSS OCH PALT DET VAR ALLT! :-)

Likes

Comments

ska till Bejje och sabina ikväll då alle ändå jobbar det blev inge pappa det blev att fara till mamma så jag har hjälpt hon att säga lite också myser jag med Alice (mammas han katt) lillebror kom just hem och på ett tag kommer den andra lillebrorsan hem.

nu ska jag fortsätta lyssna på musik och vara med dem här lite grand!

PUSS OCH PALT DET VAR ALLT! ';-)

Likes

Comments

det har hänt så mycket sen jag skrev sist att jag inte ens vet vars jag ska börja jag måste till och med läsa mitt senaste inlägg för att se hur längesen det är den jag skrev.

jag jobbar fortfarande kvar på bigboy men har lite planer tillsammans med Robin Hood för dem som inte visste det så är vi tillsammans sen snart två månader tillbaka.

Eddie har flyttat till min pappa det är klart att det känns tomt utan djur men jag tror ändå att det är det som var bäst för han.

igår så skaffade jag mig en ny tlf, iphonen sög dem var fruktansvärt seg det tog tlf 2-3 minuter bara att få upp Facebook.. sen så skickade den inte alltid sms och jag fick inte alltid sms heller. så nu har jag en Xperia m2 fastän jag har varit så emot Xperia men än så länge är jag nöjd med mitt val och jag tog försäkring så om det händer något så kostar det mig bara 190 kr att fixa tlf!
och så fort det blir mars då ska jag byta abonnemang också.

ikväll så ska rh jobba 15-03 så jag hade tänkt höra med min far om jag får komma och vara med dem ett tag ikväll sen ska jag kanske till några kompisar som ska ha fest.

sååå vackra vi är så här på morgon också!

PUSS OCH PALT DET VAR ALLT! ;-)


Likes

Comments