köpte en gris till hundarna men dem är rädda för den!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

ordet sömn är något som min kropp tagit åt sig helt fel!

först å främst så kan jag inte somna på kvällarna, sen då jag väll somnar så tar jag mig tamej tusan aldrig upp.
Sen om jag ska försöka vända på dygnet så de blir rätt har prövat att vaka och lägga sig tidigt, ja antingen blir de för tidigt eller så sover jag alldeles för många timmar också blir jag trött och somnar för tidigt igen också fortsätter det så.

har prövat kliva upp tidigt oavsett hur länge jag är vaken, men de funkar inte heller för då sover jag också för många timmar eller så när de är för tidigt att gå och lägga sig så fortsätter jag vara vaken och då går sömnbehovet "över" också blir de för sent också sover jag länge igen!

har fått sömntabletter jag prövade ta en för några dagar sen, den ska börja verka efter ca en timme. Den började aldrig verka utan jag gick och la mig och låg och vred och vände på mig ett bra tag!

och sen funkar jag så att jag är inte så jätte mycket för att ta tabletter överhuvudtaget är försiktig med att ta medeciner O tabletter som gör att man kan bli beroende av dem så vill helst inte ha några starkare tabletter heller. jag skulle vilja bli typ hypnotiserad av nån som kan hjälpa mig på riktigt få mig att bli en morgonmänniska för de skulle jag väldigt gärna vilja vara!

ne mer spekalutioner i detta en annan sömnlös natt nu ska jag vrida och vända på mig ett par timmar!!

PUSS O PALT DET VAR ALLT! ;)

Likes

Comments

alltså jag är väldigt otålig av mig och hatar att vänta, de måste vara en av dem värsta sakerna ja vet de är så oootroligt tråkigt och enerverande så de finns ju inte. sitter nu på Bigboy O väntar på att älskade ska sluta så jag kan gå på systemet och sen hem å mysa hela kvällen! :)

har haft körlektion idag, var i stan 13.15 ungefär och körlektioner började 13.45 så träffade sandra ett tag för att fördriva tid O de var trevligt vi hann prata lite Grand. :)

nu tillbaka till verkligenheten och väntandet! :)

PUSS O PALT DE VAR ALLT! ;)påväg till bussen!


älskling o benji myser. fast benji fick gå ner efter ja tagit kortet eftersom älskade är allergisk.

Likes

Comments

städarstädar O städar varenda dag förstår som inte vars grejerna kommer ifrån. haha.

älskling med hjälp har ni gjort jätte mycket på tossiletten nu måste bara jag och han välja kakel till väggar och golv så att de kan börja läggas. för så fort tossin är klar så ska tvättstugan rivas ut o göras om. förstår ni hur skönt de ska bli att få duscha inne i ett badrum, eftersom vi nu duschar i en duschkabin i tvättstugan! ja duktig är han karln min som fixar o grejar med allt.

på fredag ska vi lämna tillbaka benji till mamma igen och Dennis o evsie ska komma hit o vara i huset med Eddie och Lou. :)
för vi ska iväg på mickys jobbs firmafest i Boden o blir borta till lördag. :)

imorgon ska jag städastädastäda som vanligt sen ska jag in till stan å ha en körlektion så om någon känner för att vara social m. mig så är ja i stan från typ 13 till typ 15 eller nått sånt. :))

PUSS O PALT DET VAR ALLT!
jag innan festen förra helgen! :)


lou's fina liggställning. ;)


dem här kläderna vill jag ha!!


den inredningen vill jag ha på tossin! :)


Likes

Comments