helgen av rock började klockan 13 i fredags då jag mamma, P och min bättre hälft satte oss i bilen och började åka mot Lycksele hotell Lappland för att se "legends voices of rock" som dessutom var en great concert. det var Bobby kimbell (sångaren ur toto), Eric Martin (sångaren ur mr.big) och graham bonnet. så jäkla coolt att ha sett dem grym musik och grymma röster allihopa. sen diggade jag en av gitarristerna som var på scen som också var grym!

hem lördag morgon efter att vi hade checkat ut från hotellet. väl hemma så tog bi benji med oss från mamma och for vidare också hämtade jag och älskling Eddie hemma hos pappa älskade vovve. hem hämta kläder alkohol och ps3. Iväg igen till kusinen som fyllde år i fredags för att fylla en kväll med Linus Svennings rockiga helt underbara röst på Kalles. Hemma hos kusinen väntade våran minsting Lou skönt att ha återförenat familjen våran bestående av 3vovvisar och oss själva. vi åt middag hemma hos kussebullen hade en massa prat och mys jag, kussebullen och deni. älskling stannade kvar med kussens pojkvän även hans bästa vän, och vi brudar for på Kalles helt underbart, får jag chansen att se linus igen kommer jag verkligen ta den för jag verkligen älskar hans röst!

när vi sen kom hem jag och min älskade så startade jag filmen "rock of ages" var dock trött efter bara 4timmars sömn så jag somnade men har idag sett klart filmen.

detta var min helg av rock nu ska jag sova för imorgon är det upp och jobba som gäller! :)

PUSS O PALT DET VAR ALLT! ;)Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments