#valp#spegelbild Lou tycker inte om sig själv i spegeln! :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ändå kul att folk är in (inte många) men några stycken fastän jag inte gjort inlägg på länge. känner sominte boosten för att skriva så mycket nu. Har varit utan min telefon i 5veckor och 4dagar hoppas verkligen att den ligger i brevlådan då jag går och kollar posten idag. Vi har en ny dator en macbook air. Var ju tvungen ta en lejd bild med den bara för att jag kan.:)

Nu hade jag tänkt plugga lite körkort sen städa lite till innan jag ska gå och kolla posten och fara på jobbet jobbar 17-22 ikväll. Sen jobbar jag onsdag, torsdag och söndag sen är jag ledig en vecka. imorgon ska jag in till stan och vara med Carro och söt L. Sen på fredag ska jag träffa Jenny och söt M. :)

PUSS O PALT DET VAR ALLT! ;)

Likes

Comments

Lilla Lou tycker inte om dammsugaren! :p

<a title="Kimpisch blogg - Nattstad" href="http://www.blogkeen.com/visit_blog.aspx?id=17701&mid=10490&f=true" target="_blank"><img alt="Kimpisch blogg - Nattstad" border="0" src="http://www.blogkeen.com/stats.aspx?id=17701&p=1&l=sv" width="120" height="51" /></a>


Likes

Comments

Hänt mycket nu.:)

valpen hon växer och gror,allt valphull är borta men hon är fortfarande liten i kroppen.:P 

pdol var min vän Anna hit och vi gick som vanligt alla dagar. Det var riktigt roligt. Jag har fåttmig en ny favoritlåt och de är cupsong med anna kendrick.:)

Vi hade kräftskiva i lördags det var riktigt trevligt. Idag har jag hunnit tömma och fylla diskmaskin städat undan lite och pluggatkörkort har gjort 6st faser på teo trafikskola. :)

Nu ska jag gå och duscha för efter en veckas semester ska jag nu jobba ikväll!

PUSS O PALT DET VAR ALLT! ;)

Likes

Comments