Har inte storstädat på säkert 1-2 veckor nu så nu är det dags synd bra att de ska vara så bra väder då jag väl åste städa.  Jag, Lou och Eddie har då varit ute i solen lite grand de har busat och myst i solen. :)

Mysvovvarna! :) <3PUSS O PALT DET VAR ALLT! ;)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Lou är busig och Eddie är också busig. Lou låter nog inte så farlig som hon tror. :) söta älskade hundar! :) &lt;3

Likes

Comments

Har städat massor idag för att vi ska hämta hem våran valp snart! :) jag har städat vardagsrummet, sovrummet också har jag börjat städa i köket väntar bara på diskmaskin. Jag har varit ute och vattnat mina blommor som jag planterat. :)

Jag ska dammtorka också ska jag plocka i gästrummet och kontoret.

Just nu ser jag på "dexters laboratorium". :) sen är de "powerpuff pinglorna". :) kul att se gamla programm på cartoon network! :)

PUSS O PALT DET VAR ALLT! ;)Likes

Comments

Haft en bra dag, jag har planterat blommor Micky har kört mossrivare och uppsamlare sen har vi plockat upp ihop krattade högar. :) sen kom bror och hans tjej förbi också har vi varit i stan sen har vi grillat surrat och spelat kubb! Nu ska jag och älskling se lite tv sen klockan 23 börjar han jobba och klockan 24 börjar jag. :)

PUSS O PALT DET VAR ALLT! :)

Likes

Comments

Läste denna på en hemsida som du kan hitta här!

 

Lilla Max lekte på skolgården när han fick se sin pappas bil åka in på en skogsväg intill. Nyfiken sprang han efter och fram till den parkerade bilen där han såg pappan kyssa moster Maria och hur dom klädde av varandra.

Han stannade kvar och tittade nyfiket på vad som hände.

Efter skolan rusade Max hem och sa till mamma:

- Mamma mamma! Idag såg jag pappas bil åka in på en skogsväg vid skolan. Jag sprang efter och såg pappa i bilen med moster Maria! Dom kramades och pussades och sen tog pappa av mosters blus och hon tog av honom hans byxor och…

Mamman avbröt Max, log stort och sa:

- Vet du – den här historien är så intressant så jag tycker att du ska vänta tills middagen med att berätta den så att pappa också får höra alltihop!

Vid middagen berättade så Max:

- Idag såg jag pappas bil åka in på en skogsväg vid skolan. Jag sprang efter och såg pappa i bilen med moster Maria! Dom kramades och pussades och sen tog pappa av mosters blus och hon tog av honom hans byxor och – Max gjorde en paus där mamman tidigare hade avbrutit honom och tittade på sin mamma…

Hon log, nickade och bad honom fortsätta. Max fortsatte:

- Sen gjorde dom samma sak som mamma brukade göra med farbror Peter när pappa jobbade i Tyskland!

Sensmoralen: Avbryt aldrig någon som pratar!!!

Tyckte den var ganska kung! :) haha

PUSS O PALT DET VAR ALLT! ;)

 

Likes

Comments

Så jäkulskt skönt väder idag. Jag har tagit fram dynorna till ute möblerna och fixat på altanen också har jag krattat på gården. Nu ska jag och Eddie ta bussen in till stan och vara med Carro. :) en massa påhitt idag. ;)

PUSS O PALT DET VAR ALLT! ;)Likes

Comments

Var på Max och åt middag sen gick jag ett tag på stan också köpte jg en klänning och två tröjor + vitaminwater och fick ett lipbalm. :)

Sen for jag bror och Evsie hem till mig och åt sirapslimpa. :)
Nu ska jag städa i hallen mesans älsk städar i garaget. :)En bild på vårat mysiga vardagsrum. :)
Likes

Comments