Nog fan var det skönt och kul att få kontoret tapetserat så vi kan göra klart det och gästrummet, men lite jobigt är det att det var så jäävulskt mycket grejer som kom fram så resterande av huset blev till ett bombnedslag.. Och i sovrummet är det också nuclearwar för att hundarna har kräkits inte på ett, inte på två, inte på 3 utan 4 TÄCKEN!!!!!! ioförsig varför de kom på tå av täckena var för att det låg under de stora täcket som dem kräktes på.. :((

aja nu ska jag se lite gossip girl sen ska jag återgå till mitt städande de är bara lite tråkigt att städa då jag fan inte kan få till musiken!! Vem kan städa utan musik???

 

PUSS O PALT DET VAR ALLT! ;)

 

 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Livet flyter på, jobbar idag onsdag, torsdag sen är jag ledig fredag, lördag och söndag så i helgen ska jag mysa på med älskling så mycket som jag kan. :)

Vi har tapetserat klart kontoret och köpt ett skrivbord av e kompis nu saknas bara ett mindre bord och 2 fåtöljer och 3 lackhyllor så är det klart. :) Jag och babe ska fara på ikea i april så då blir det gjort också. :)

Ser på lite gossip girl nu sen ska jag städa lite och skriva en lista på vad Babe kan göra här hemma då jag är och jobbar. (han vill att jag gör lista). :P haha

PUSS O PALT DET VAR ALLT! :)

Likes

Comments

Ligger i sängen och ser bonus material till desperate housewives. :) babe har somnat han blev nog trött av vårat tapetserande. Vi har tapetserat hela kontoret och nöjda blev vi.

Vilka glasögon ser bäst ut höger eller vänster?

Likes

Comments

Står på busshållplatsen och väntar på bussen nu, gick lite tidigt. Typiskt jag när jag ska åka buss.. Ska iaf in till stan och vara med Carro sen ska jag på synkoll. Sen slutar babe jobbet då ska vi på Karlssons glasblaha och köpa glasskiva till köket som vi ska ha över en tapet istället för kakel. :)

Nu blir det att åka buss, tänka mer på miljön! :)

PUSS O PALT DET VAR ALLT!

Likes

Comments

Ludde tyckte han skulle titta närmare i apotekspåsen, men sen ångra han sig! ;) haha sötbebis.

Likes

Comments

Min mamma är med i en tävling för att få fara till ett whiskeydestilleri i 2 dagar. Och som jag uppfattat de så är det en av min mammas "livsdrömmar" Här kan ni hjälpa min mamma inna tävlingen: https://secure.malts.com/index.php/sve_sve/Friends-Corner/Praktisera-hos-Lagavulin/(source)/facebook/(eid)/7198

Klicka på länken nedanför för att rösta. man anger sin mail men man kan välja att inte ta emot en massa mail. :)

https://secure.malts.com/index.php/sve_sve/Friends-Corner/Praktisera-hos-Lagavulin/(source)/facebook/(eid)/7198

 

PUSS O PALT DET VAR ALLT! ;)

Likes

Comments

I veckan har vi fått bergvärme i huset, eller ja Micky har fått bergvärme.. Men jag bor ju också här så därför säger jag vi till det som gäller hans hus. :)

I veckan ska han sätta upp hyllor i garaget och städa det, jag ska gå igenom alla mina kartonger också ska dem in i garaget på hyllorna. Också ska vi imorgon fara och köpa tapeter till kontoret så det blir klart och sen ska vi inreda gästrummet. :) 

Sen ska en vägg smällas bort också ska toan göras sen blir det tvättstuga hall och toa med golvvärme. :)

Imorgon jobbar jag 17-21 så hela dagen imorgon är inbokad. :) sen jobbar jag samma pass på måndag också är jag ledig tisdag onsdag sen jobbar jag torsdag och på fredag ska vi på middag hos en kompis. :) en vecka med massor att göra.

PUSS O PALT DET VAR ALLT! ;)

Likes

Comments

Nu installeras, fixas osv det bergvärme här hemma. :)

Babe har fått mig att gå över till apple så jag har nu en ny tlf som han var bästa och fixade åt mig en iphone 4a. :) Jag har storstädat köket igår också ska jag tvätta idag. Också har jag blivit heeeelt galet kär i en hundras som är en blandning men heter Cockapoo dem är så sjukt söta.

Sen har jag blivit kär i programmet pluraskök så otroligt härliga människor det verkar vara i det programmet typ alla som är med både gäster och dem som är med hela tiden. 

Och sen så klart så är jag helt galen i jayesslee dem är så sjukt duktiga på att sjunga. :)

 

PUSS O PALT DET VAR ALLT! ;)


Likes

Comments

Vill bara påminna alla om en grej, ni alla har nog hört det flera flera gånger. Men det gör inget att höra det igen.. På internet är ingen anonym, så de ger inget att kommentera anonymt man förstår ändå vem det är. Sen är det väldigt fegt och omoget att kommentera anonymt, och inte våga stå för det man skriver på internet är lika illa som att snacka skit om folk bakom ryggen. Stå upp för det ni har att säga!

PUSS O PALT!

Likes

Comments