Nu sen jag bloggade sist har det hänt mycket. :)

Jag har gjort halkbanan för körkortet har börjat jobba lite grand. Jag ska spara ihop pengar så att jag kan ta klart körkortet måste även plugga på teorin osv.

Jag och älskling ska flytta ihop i en tvåa. dock så är den på fel sida av älven det vill säga hortlax sidan.. Men lägenheten är fin och inte så dyr + att hushållsel ingår.

Idag/imorgon kommer folk att få numret så att dem kan ringa mig och komma och kolla på den hära lägenheten har vi då tur (händer inte ofta) så kommer vi att kunna flytta in i tvåan redan 1a juni gud vad jag hoppas, och jag hoppas att alla ni där ute håller varsin tumme för oss för jag har fått veta att dubbla tummar betyder otur. ;P

Jag har även min snygging benji här nu på obestämd tid det är så mysigt. Jag tror jag ska duscha han någon dag nu snart också. :)

Imorse ringde systeryster klockan  8 och ville att jag och oscar skulle komma dit för hon hade missat bussen och behövde skjuts in till stan oscars enda krav var då att hon hade kaffe där åt han så vi klev upp och for ut till munksund och var där ett tag sen skjutsade vi hon till stan. :) Nu då jag kom hem så har jag städat lite och jag ska se på fråga olle.

Alla kattungar har flyttat också, lite tomt blev de utan dem.. Vi har köpt en ny säng en 180s. Och en av mina bästa vänner och en av oscar bästa vänner har äntligen blivit ett par så jag är som lycklig just nu. :)

Nu ska jag som sagt se på fråga olle och försöka väcka Jossan så hon kan komma hit och hålla mig sällskap. :)

Här är bilder från tiden som gått inte alla långt ifrån alla men lite landskapsbilder och någon bild på moi. :)


"Mirror, mirror in the lake"

"By the shore"

Hare. :)

Pappa är skadad.. Igen. ;P
Grönan. :)

Då vi var och spelade basket.

i norrfjärden.

fort i norrfjärden.

fort i norrfjärden.

detta är utöver brevika. (soptippen)

utsikten från högst upp på valls.

Kissanmintu! :) mmmm så gott.

En morgon började det låta som attans utanför fönstret eller ja morgon och morgon klockan var väll typ 3 halv 4. också blev Ludde kisse galen så jag öppna persienen och där det fullt med en massa flockar av fiskmåsar!

Svensbyälven. ;P

Benji är rakad och fin. :)

Det här berget klättrade jag och Jossan upp för, för ett tag sen. :)

 

PUSS O PALT DET VAR ALLT! ;)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments