Det finns vissa saker som stör mig mer än andra. En av dem grejerna är då man sover för länge.. Tex som idag jag sov till 12 då det är hur vackert väder som helst ute, då tycker jag själv att jag sovit alldeles för länge och blir bara på dåligt humör. sen då Oscar inte kliver upp heller då blir de inte nå bättre precis!!

Ska försöka få upp oscar så vi kan fara ut till min kusin och hennes kille och fika i mysvädret så kanske jag blir på bättre humör också blir det bingolotto ikväll. PUSS O PALT DET VAR ALLT! ;)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag som förut aldrig trodde att jag ens skulle fundera på sidecut har nu börjat fundera på sidecut på min högra sida för den sidan har jag jäätte tunt och slitet hår så om jag skulle göra de så är de för att det ska få växa ut friskt hår. ;P

Och kattungarna har blivit 8 veckor i tisdags-onsdags. Tyvärr så klarade lilla Randi sig inte tills torsdag då hon skulle avlivas. hon hade ett medfött hjärtfel som gjorde att hjärtat och kroppen växte inte ikapp med varandra så hjärtat orkade inte hålla igång kroppen och gick i otakt och väldigt sakta tyvärr. men jag fick vakna onsdag morgon med en avliden liten bebis bredvid sängen. :(

Men det var ju de som var bäst för henne endå. och sista natten fick hon ju sova med oss i sängen också. 

R.i.p lille Randi som bara fick 8 veckor i livet. 

Till något lite roligare här är lite bilder på dem friska bäbisarna och en bild på moi! ;)


Tjorvas (under)

Curry (under)

Figarro (under)

PUSS O PALT DET VAR ALLT! ;)

Likes

Comments

Jag vet inte ens vars jag ska börja. Dem flesta av oss har vi fördomar men någonstans får det väll räcka. Man kan inte dra alla över en kant jämt och ständigt.

Läste en artikel i NSD från en som hon själv kallade sig ”en lesbisk radikalfeminist” och måste säga att jag har inte träffat många män/killar/pojkar eller vad ni nu vill kalla det som passar in på hennes beskrivning. Hon skriver t.ex. ” Jag är arg för att alla personer som spelade trummor idag på. Vad ger torget var snubbar män rätt att alltid ta detta offentliga utrymme i beslag?” Men varför männen sitter på torget och spelar kanske är för att dem vågar göra det om den här kvinnan nu så gärna vill sitta på ett torg och spela trummor så kan hon väll göra det? Det finns lika mycket som stoppar henne som det finns som stoppar dem. Eller?

Hon har även skrivit: Jag blir arg på män som låter högljutt offentligt” Då ställer jag frågan vem har inte hört en kvinna låta högljutt på allmänna platser? Jag tycker då att jag oftare hör kvinnor skratta högt, fnissa, leva om speciellt yngre tjejer lever ju om hur mycket som helst. Jag kan inte ens komma på någon av mina manliga vänner som brukar leva om särskilt mycket mer än kvinnor på offentliga platser. Så vars har hon fått att männen lever om mer ifrån funderar jag då?

Detta står även i hennes artikel: Jag är arg för att titthålet i min dörr är anpassat till en lång person (läs man). Precis samma sak gäller min badrumsspegel. Okej, jag är under kvinnlig medellängd men ändå. Min spegel sitter i snubbhöjd.”

OM hon nu som hon säger är under kvinnlig medellängd så kan hon ju inte klaga på att det är för högt upp hon får väll gå och köpa sig en pall. Jag tycker mer synd om dem män som faktiskt är för långa för badrumsspeglar tex, Min karl han är så lång så på vissa speglar så måste han stå böjd med ryggen för att kunna se hela sitt ansikte i spegeln, i lägenheten som vi bor nu är det inte så men i stan var det så.

Håller även med en karl som hade kommenterat inlägget alltså vad i hela friden, klagar hon för många karlar är för långa för många täcken osv men inte sätter dem sig och skriver en krönika eller hör av sig till textilfabrikerna för att säga att dem måste börja göra längre täcken? Eller?

Kan säga att jag är arg för att en kvinna får sitta och skriva en massa sån hära skit på internet i en tidning, hur kan en tidning godkänna något sånt hära manshat? Männen har exakt lika mycket rätt att finnas som vi kvinnor samma sak med alla andra också män, kvinnor, invandrare osv. Åh blir så irriterad!!!

Tycker inte att sånt hära hat borde få styrkas av tidningar, tycker verkligen att NSD gjorde fel som lät detta publiceras, att hjälpa någon slänga skit på hälften av våran svenska befolkning vad är det för fel på vissa människor?!

Tyckte verkligen att detta behövde sägas. / antifeminist kvinna som är otroligt heterosexuell! ;) trevlig dag!

Här är en länk till hennes "fina" krönika om manshat


Likes

Comments

Någons som jag tycker är väldigt vacker är Lana del ray. Hon har väldigt häftig röst då hon sjunger och plus hon är vacker! Här är   en av hennes videosar titta på den. :) HOn har lite hätig stil det ser lite gammalt ut osv. :)

PUSS O PALT DET VAR ALLT! ;)


Likes

Comments

Kom ju hem från finland igår då for vi och hälsade på oscars syster mfl. :)

Idag har jag bara myst med bebisarna och städat lite. Ikväll så kommer kusin vitamin hit också ska vi färga hennes hår dricka mojito och äta baguetter allmänt myspys. ;)PUSS O PALT DET VAR ALLT!

Likes

Comments