Igår var vi på strömlida och grillade drack varmchocklad och åt mackor med korv. :) Idag ska vi fara på Valls och grilla åka madrass osv. :)

SEn ska jag även typ nästa eller näst nästa vecka köpa mig ett gymkort och börja träna min mage ska bli lika snygg som förr. :) yeeeay!

Lägger upp bilder från igår och ikväll sen ikväll om jag orkar annars tar jag det imorgon. :) Snart föder kissen som är här förhoppningsvis bebisar! :D:D:D:D:DPUSS O PALT DET VAR ALLT! ;)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ja jag vet jag är en tönt. ;P

Iaf så bestämde jag mig för att börja med det dära superfans på big brothers hemsida det är himla kul. :) Redan första dagen så lyckades jag få ihop 138poäng också i söndags använde jag 100p åt att ha 24/7 dygnspass eftersom att jag ville se festen som kommer efter någon åkt ut. :) Nu har jag lyckats spara ihop till 113p men jag vill ha MER MER MER!!

jag vet inte riktigt när eller hur jag ska använda mitt dygnspass jag ska då inte använda det än förrens jag fått ihop mer poäng iaf.

detta får jag inget för att jag länkar till jag länkar bara iafall att någon av er också ser bb och vill ha gratisdygnspass jag önskar att det vore så väl som att jag fick något för det!

klicka på bilden och kom till superfans! :D Börja samla poäng och få gratis 24/7 dygnspass du också! Yeeaaay!! ;)puss o palt det var allt! ;)

Likes

Comments

Tjosan i trosan!

Sitter och ser på pinoccio och klickar runt på internet lite grand. Har gryyymt tråkigt alltså och min jäkla förkylning vill ju aldrig försvinna och hostan som jag har sitter så hårt så jag måste ta cocilliana och det är så äckligt, men ingen annan hostmedecin funkar på mig eftersom jag har så kraftig och hård hosta. :/

Jag tror jag vet vad jag ska börja få min blogg att handla om. Det är en liten hemlis just nu men till veckan borde det vara klart! :D

Nu ska jag iaf fortsätta se på pinoccio. :)

Jag och pojkarna i onsdags for och gjorde lite bus! Bilder kommer NU! ;)
Kvällens bild Under! :)

OCH SÅ HÄR GICK DET FÖR CRILLE!

Han ställer iordning pulkan på plogkarmen...


Och vi börjar köra så han håller i bogseringslinan....

Och vi kör lite längre så crille börjar lute sig åt andra hållet för att inte tappa taget och ramla av kanten...

Och ändå slutar det med att han ramlar!! ;P hahaÄLSKLINGS POKERFACE!

POKER!! ;)

Älskling. <3


Crille visar sina nya kläder och halsband. ;P

PUSS O PALT DET VAR ALLT! ;)

Likes

Comments

Tjenis penis allihopa..

 

Jag är fortfarande sjuk därav ingen update, orkar inte sitta och skriva varje dag att jag är sjuk mår dåligt och klaga över all skit. Dock så är det lite jobbigt att jag snart vart sjuk i en ,ånads tid.. :/

Iaf denna helgen så har jag disneymaraton med mig själv och dem som vill komma hit och se disney med mig. Har änså länge sett på:

Lejonkungen, ringaren i notre dame, bernard & bianca, timon och pumba jorden runt, snövit och taran & den magiska kitteln! :)

(inte min bild, googles)

 

PUSS O PALT DET VAR ALLT! ;)

Likes

Comments

Just nu sitter jag och lyssnar på Whitney houstons låtar. 

Ikväll ska jag se på bodyguard som min egen hedring av henne. Hon hade en fantastisk röst och det finns nog ingen som kan ersätta whitney houston absolut ingen av dem nya artisterna iaf. För artister idag är inte lika äkta som dem artisterna som kom på 70-80 och 90 talet. Det var äkta dem sjöng för fulla hals och dem lärde sig sjunga på rätt sätt utan skitprogram på datorer osv som gjorde om rösterna och en massa som där skit. 

Idag är en sorgens dag då nyheten kommit ut att Whitney houston inte längre går på denna jord. Men som så många andra sagt så sjunger hon i änglarnas kör nu! Och tro mig hon är ledsångaren! ;)

 

 

PUSS O PALT DET VAR ALLT!


Likes

Comments

Jag har gått och blivit sjuk orkar drf inte blogga så mycket ligger mest i soffan och ser på true blood.. 

Iaf så satt jag lite på youtube nu och hitta denna tjejen dem flesta har säkert sett henne då hon var liten och var med i americas got talent. hon är nu elva år men sjöng detta då hon var 10. :)

Första videon är från då hon var yngre andra är från nu då hon var 10. :) så unbert vacker röst för en sån liten flicka. Hoppas verkligen hon fortsätter sjunga så hon inte tappar sin vackra röst. 

PUSS O PALT DET VAR ALLT!!

 

 Likes

Comments

Alltså jag var grymt sugen på chips och dipp igår när jag gick och la mig också har jag varit det hela dagen idag, men har inte orkat gå pga ca 30- ute men nu tillslut då jag gick och köpte det så direkt jag kom in i trapphuset så var jag ju såklart inte sugen på det längre. FML!bilden är från google!

PUSS Å PALT DET VAR ALLT!

Likes

Comments

 

Efter myche om och men så är jag nu hemma och ska se lite true blood sen blir det spela lite nintendo om jag orkar annars blide det sängen. :) Får väll skriv mer imorgon men ork då it skriv nå mer nu. :) gönatt

PUSS Å PALT DET VA ALLT!!

(satan vad jag har ont i min rygg, gör ont att gå, stå ligga sitta allt gör ont!! kan inte ens lyfta en ica kasse med mat! :( )

Likes

Comments

Har varit vaken i lite mer än en timme nu. Vi hade hiiimla trevligt igår hos carro. Det blev ju att fara ut på krogen också obviously. Också fick jag mig måånga många skratt. :) haha

så fort Oscar kliver upp så blir det raka vägen in till stan för jag ska in på systemet och jag ska på ica och handla lite greher för att kunan göra middaen idag. ;)

Nu blir det att hoppa på Oscar i sängen! ;)

 


( nej jag mena inge snusk jag menade hoppa i sängen). :)

PUSS O PALT DET VAR ALLT!

Likes

Comments

Som jag sa igår så fyller ju Caroline 20 år idag så jag ska till henne ikväll. :) Och det är utklädnad som gäller så jag har klätt ut mig till en blandning av 70 och 80 talet. :) Jag har vita läppar och en college tröja som på 80 talet. Också har jag glitter thights och en glitter tröja som 70 tal. Också har jag röda högstövlar, också ska jag ha på mig örhängen som är discokulor. :)

 

 

PUSS O PALT DET VAR ALLT! ;)

Likes

Comments