Här är då hon ska ta sig in i bilen ien!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nu då man inte blogat på några dagar så ser man verkligen hur det går ner med läsare, jag menar jag hade ca 450-500 sista dagen jag blogga, nu har det hunnit gå ner till 30 då jag inte bloggade på några dagar förhoppningsvis så går det upp ännu mer snart igen. :) Annars får jag ju inga pengar. ;) haha

 

Iallafall det som hänt under dem senaste dagarna är att jag har fyllt 20 jag har varit in på systemet en gång bara för att pröva på. ;) också har jag fått möjligheten att ha en praktik här i öjebyn inte långt ifrån där jag bor. Så idag ska jag fara och få några papper underskrivna av dem på praktikplatsen och sen ska jag in till AF med dem papprena. :)

Men nu ska ja hoppa på älskling så han kliver upp för man kan faktiskt inte sova vid den här tiden då man har saker att göra... :@£$€{[]

Så här var jag klädd i lördags när jag och min kusin for ut på krogen. :) 

PUSS OCH PALT DET VAR ALLT!

Likes

Comments

Nu är jag med i en tävling på "kärleksbutikens" blogg. :) Hoppas att jag äntligen kan vinna något. :) Jag vinner då seriöst aldrig jag försöker och försöker men vinner aldrig. :) Såna hära bloggtävlingar brukar jag inte ens vara med i för dem vinner jag inte heller.

Brukar man inte säga att om man försöker och försöker så vinner man tillslut någon gång. ja men hur länge måste man vänta på det då?JAG VILL HA PENGAR!!!!

PUSS O PALT DET VAR ALLT!

Likes

Comments

Idag har vi vart med Crille, också har vi även haft sladdträff ikväll. Vilket innebar att vi försökte samla ihop så mycket folk som vi kunde till att komma och sladda med sina bilar eller bara komma för att hälsa och vara trevliga. :) som mest blev vi 15 bilar tror jag det var, men vissa bilar for som direkt.

Men Vi ska köra fler sladdträffar vi funderar på att köra en till helgen eller nästa vecka/helg. :) Mer ska det då bli och kul är det att se att lite folk faktiskt kommer trots att vi kom på idag att vi skulle ha det. Nästa gång är det förhoppningsvis mer förberret och mer folk. :) Nästa gång kommer jag även att fota då alla sladdar! :)

( Google bild )

men vi lyckades köra in i en snödriva men inte så där kraftigt vi kunde backa oss ut ur den, men då kom Anton direkt efter oss och sladda in i samma snödriva så Oscar fick gå ut och knuffa. ;P

PUSS O PALT DET VAR ALLT! ;)

Likes

Comments

Har ätit lunch nu, Men jag började fundera vad är det dom kallar det när man har sex på lunchen i "how i met you mother"??

Iallafall så är vi hos crille nu och ikväll så blire sladdning med en masa folk om ni är från piteå kom till nolia ikväll!!

 

 

Likes

Comments

Mammsingen och P på nyår, det var 80tals tema för övrigt därav kläderna!

Likes

Comments

Visste inte riktigt vad jag skulle döpa inlägget till, också poppade en björn rosenström låt upp i huvvet så då fick det bli så. :) iallafall så har jag inte gjort speciellt mycket idag jag har gosat med bebis och sett färdigt "bones" säsong 5 nu måste jag och älsk köpa säsong 6 för att komplettera våran boes samling. 

Jag har även spelat lite super nintendo 16bitars. ;) tihi det är så himla kul att spela nu när man inte spelat på lera år. ;)

Tänk skillnaden på spel då och spel nu då var dem stora som en hand och nu kan dem vara små som en nagel typ. HAHA vem hade kunnat vänta sig de? ;)

PUSS OCH PALT DET VAR ALLT!! ;)

Likes

Comments

Bebis dricker ur kranen! ;)

Likes

Comments