Jul i sverige innebär. Morgon julklapp, julgodis, nötter, kalle anka, glögg, julbord med MAAAASSSSA MAT, jultomten, pilla på med julklappar sen sova. :)

Jul i finland innebär, vakna när man vill, gröt & smörgås med lax, göra julskinka, basta, Lite julmat (morotslåda, rotfrukts låda, julskinka och lite till, jultomten, sen börjar julen för dem vuxna. :)

lite skillnad. ;P

Iaf så sitter jag och kollar med ena ögat på kalle anka eftersom jag inte sett Kalle på typ 4 år så tänkte lite kul kunde det ju vara, också springer det en massa naka och halvnakna killar här i rummet där jag sitter för jag sitter utanför bastu rummet, Min karl har precis blivit klar i bastun så nu ska jag gå och pussa på han, och han ska väll passa på och dricka en öl eller något, jag tror jag håller mig till julmust kanske vin sen. :)

GOD JUL ALLA, hyvä joula!  :D

 

Jag saknar min stackars bebis som är hemma själv, ioförsig så har jag två stycken som far förbi hos han men endå stackars liten som måste fira julafton ensammen. :( jag ska då pussa och pussa på han så inte vill pussas med då jag kommer hem. ;P <3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments