Händer inte så värst mycket just nu som kan skrivas ut på internet i mitt liv. Men kan ju säga iaf att jag ska äntligen få flytta "hem" till mitt öjebyn mitt älskade öjebyn. :) Jag har fått en lägenhet där som är större än den jag har men ändå inte riktigt så stor som jag vill ha den. MEN det är klädkammare så jag kan hänga upp mina kläder och slipper stöka ner garderoben på en gång också kan jag ställa upp mina älskade skor i den men alla får nog inte plats men ett par stycken iaf. :D

Sen så funderar jag då man har svårt att gå på golvet i läggan, och måste knuffa undan något eller nästan trampar på något då äre f*n dags att städa va??

japps imorgon blir det en städdag känner jag efter Lernia såklart eftersom att jag är arbetssökande japps du hörde rätt arbetssökande inte kul liv att bo i sveriga som 19 snart 20 år gammal och vara arbetssökande fy tusan för de.. de suger!!!!

 Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Varför vill världen utanför att man ska vara odödlig, man ska inte kunna göra illa sig man ska inte kunna bli sjuk inget ska någonsin vara fel alla ska le och se glada ut!? Är detta för att vissa människor känner sig obekväma i sitsen att någon inte mår perfekt??

 

Tänk på att alla gråter någon gång även du, alla har känslor även du! Varför ska vi vara så perfekta och odödliga i den "perfekta världen" som inte ens finns??

 

Här en bild ifrån sist jag fotade. :)

Likes

Comments

Detta är ett inlägg som jag skrivit en gång föur på min gammla blogg men allting stämmer fortfarande. :)

 

KVINNLIGT OCH MANLIGT!

hur är idealen på hur vi ska se ut?

Vad är kvinligt?

Får man rapa? Får man fisa som kvinna?

Vad är manligt?

Får man ha kilt/kjol, eller är man bög då?
Är det manligt att fisa och rapa?

Det finns igentligen ingen som kan svara på dem hära frågorna.

Vem ska vara hemma då man precis fått barn?

jag började fundera och i vårat samhälle som vi har nu så tycker ajg ändå att det är ganska så jämställt, jag menar det är både mammor och pappor som tar ledigt från jobb för att vara hemma. Och det är både kvinnor och män som jobbar i verkstad, Det finsn oftast minst en kvinna eller en man på vissa arbetsplatser, nu kanske det inte finns så många frisörmän i just piteå men det finns ju i andra delar av sverige och i andra delar av världen.

Varför är det okvinligt att rapa och fisa som kvinna?

är det för att männen gör det? Nu är jag ingen feminist eller något sånt, men jag tycker att det är fel att alla tjejer är fula om dem inte har smink och vi ska inte ha uringat för då ser vi slampiga ut och vi ska inte visa våra trosor för det är horigt, och allt det som hör där till. men killar och män dem kan gå omkring helt utan tröja för dem har inte bröst, men vad gör skillnaden med kvinnors bröst och mäns bröst? visst många kvinnors bröst står ut men inta allas, och kvinnor precis som män har bröstvårtor och vissa kvinnor på bilder dem håller för bröstvårtan som att det skulle spela roll då dem redan blottar hela allt?? Och tjocka män då? dem har ju hängpattar, ska inte dem heller på blotta sian bröst??

Ja man kan se på det på olika sätt, men om manligt/kvinligt får vi ta någon annan gång.

 

Kommentera gärna om du har något som du vill jag ska tycka till om!

 

tack för att ni tog tid att läsa. :)

Likes

Comments

Har inte gjort så hiiiimla mycket på senaste. ;P

jag har städat sökt jobb städat sökt jobb, och hållt med grejs i lägenheten vilket kanske inte gav så mycket eftersom att jag nu fått en lägenhet i öjebyn som är större och billigare så jag är väll lycklig att jag ska få flytta "hem" igen. Samtidigt lite ledsen för att jag hade tackat ja till en annan lägenhet också som hade kök där jag rymmer ett bord osvosv.. Nu blev det en lägenhet med typ en kokvrå så jag rymmer alla mina kökssaker men inte ett köksbord i "köket". ;P jaja det får jag väll ta i nästa lägenhet. I denna lägenheten som jag ska flytta till är det iaf klädkammare vilket innebär att jag kan ha alla min skor och alla mina kläder inne i lägenheten och inte måste ha en massa i förrådet: ;P YEAY! "HAPPYFACE"

Lite bilder ifrån finland, bilderna får tala för sig vad ni då tror om dem det får ni avgöra själva men jag avslöjar inget ifrån finland. :) you have to be there to understand!

Likes

Comments

CUT IN PIECES

THE SOUL IS CUT IN HALF

också en bild på håret!!

Likes

Comments

En sak som jag tycker är grymt jobbigt med att ha två familjer och att ha flyttat hemifrån är dels att inga syskon eller någon i familjen blir man särskilt nära med. jag vet då jag ser familjer hos kompisar som inte har skilda föräldrar dem har en ganska nära kontakt. men tex jag har 6 syskon 4 hos m in mamma och 2 ifrån min pappa. Just nu har jag mest kontakt med den yngre ifrån pappa som är 14 och den äldsta ifrån mamma som är 16. och jag och josefin har bra kontakt m en det har bara blivit mindra och mindre sen hon flyttade till ä-byn för skola. Det lev ioförsig mindre redan då pappa och A skilde sig och jag och mina syskon flyttade ifrån pappa men då bodde dem i piteå alla syskon och då kun de vi ändå spontan träffas nu måste man planera allt.. :(

 

Jag blir som galen på allt just nu känner jag!! alla bara glider längre och längre bort ifrån en.. :(

Sen blir jag som negativ och tänker bara på det negativa nu på hösten. det är typ den enda anledningen till att jag vill att vintern ska komma så att jag kan få kämpa mig igenom den sen kommer dem positiva månaderna med vår och somar!! Jag vill bara att allt ska gå över och att någon ska sköta allt åt mig så jag kan gå i ide!!

Likes

Comments

Det är ett tag sen jag skrev nu och det vet jag. lite update kanske är dags va. ;P

Igentligen så har det inte hänt så mycket lite privata saker har hänt. och jag och Oscar har börjat leta efter en annan lägenhet just för att jag är förkyld hela tiden och har vart det sen vi flyttade in och när han har sovit hos mig så hostar han hela tiden.

jag har köpt en systemkamera och jag har betalat av min restskatt. ;P

Nu är både in säng och min moped till salu.

Här är lite bilder iaf. :)

Älskling. <3

Jag har färgat håret igår. :)

Ludde. <3

Likes

Comments