Låter det jätte själviskt eller elakt eller nå på sånt sätt om jag säger att det gör mig obkväm då folk som jag förut vart med umgås med mina syskon? eftersom jag inte vill peka ut syskon eller personer så skriver jag bara syskon. Men alltså mina syskon är från 2 - 6 år yngre än mig (det är 4 utav mina syskon) och folk som är i min ålder eller äldre umgås med mina småsyskon.

Alltså nu ska jag inte gå på bara om att det är mina syskon för det stör mig ju inte på det sättet utan jag tycker bara att det känns lite wierd..

Men folk i helhet vad ser en som är född tex 1989 i en som är född 1997?? visst vissa 97or är väll mognare men endå, söker man sig till yngre då man har svårt att få kontakt med folk i sin egen ålder eller hur kommer det sig att man umgås med så mycket yngre människor jag fattar det bara inte? Alltså okej desto äldra man blir desto större blir kanske ålderskillnaden på vänner då man är typ 20 och umgås med någon som är 25 eller någon som är 30 är med någon som är 37 ja men typ.. mn en som är 13 som umgås med någon som är 23?? varför??

Jag skulle tex inte gå och vara med någon av mina syskons kompisar.. okej om nått av mina syskon är med mig också har dem med sina kompisar det är ju en sak, men jag går ju inte och är med dem för att jag så gärna vill det!

Nej jag tycker att allt detta med ålder och socialt umgänge börjar gå lite för långt iaf i piteå!

om nu någon som umgås med yngre människor läser detta ta det inte med försvarsyxan uppe utan svara hellre på mina frågor!

jag måste köpa blommor. sorry för den gamla bilden.;P

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag vet inte vad jag ska göra åt Ludde han är kåt på min filt, jag tror han håller på att koma in i puberteten för han juckar på min filt också mjauar han åt min samtidigt och vill bli kliad undra om han ens förstår vad som riktigt händer..

han har nu gjort det flera gånger alltså stått och trampat med stånd på min filt.. jag tycker så synd om bebisen min för det verkar inte som att han förstår vad som händer.. :(

Likes

Comments

Har fortfarande bara pyjamas på mig. Älskling sover och ludde klänger på mig hela tiden jag får inte skriva på datorn och jag får inte smsa och jag får inte se på tv, han är verkligen tvärsöver idag.

Nu måste jag få älsk att vakan så vi kan fara och handla lite grejs för middagen som sagt så blir det quesadillas igen. :) sen vill jag ut och fota men vi får väll se det blir säkert en annan dag istället. ;p

Likes

Comments

Idag blir det en pyjamasdag verkar det som. Jag har pyjamas min pappas gamla som jag fick av han. Och älskling har ring kläder. Mysssssigt. :) till middag blir det quesdillas igen för det är enkelt och går ganska fort för det sköter i princip dig självt.


Likes

Comments

Muuuums!


Likes

Comments

Nu är jag och älskling påväg till blåsmark för att hälsa på hans syster och fika med hans stora och lillasyster och storasysters pojkvän. :) kan lägga ut en bild på fikat sen men inte nu för det är så mörkt i bilen.


Likes

Comments

Så här såg måste ut som vi bjöd älsklings mamma på idag. :)


Likes

Comments

Idag har vi tvättat och städat alltså inte gjort något speciellt. nu klockan 20.00 så ska vi e på idol sen ska vi kanske fara ut och hälsa på lite folk och sen blir det att ta en mysdusch med älskling och en massa ljus. måste bara på ica först och köpa mera ljus för mina doftljus är slut jag elda så mycket doftljus hela tiden. ;p och när jag väl tänder doftljus så tänder jag typ 13-15 st. :) ;P

Älsklings mamma har vart här idag också vi bjöd henne på middag vi åt svampcrepes med sallad och kokade morötter. :) kan lägga ut en bild sen på maten för jag bloggar ifrån datorn nu och har bilden på mobilen. :)

Såna dära ljus ska jag köpa nästa gång jag far på ikea det var längesen jag var där och sist jag var där så köpte jag såna ljus både till mig själv och min pappa..

Likes

Comments