Idag har jag bakat och bakat och bakat..Jag har både bakat chockladbullar vilket jag bakade igår också, sen har jag bakat chockladmuffins också har jag bakat choclate chip cookies. ;P

Sen har det vart en massa folk och hälsat på. ska nog imorgon ladda in lite bilder i datorn då kan jag lägga ut lite bilder om jag hinner.

jag och Rebeccis for ut med hennes bil och påkte runt sen race'a vi med Tomas, och nu är jag hemam igen men då jag kommer hem så blir ju Ludde helt galen och börjar springa överallt. ;P Benji min bebis som är gammal och som igentligen inte är min är också här nu. Vet inte hur länge han ska vara här men det spelar då mig ingen roll han får gärna vara länge. Imorgon ska han då borstat efter jobbet.

Nu ska jag sova he börjar vara dags för he nu!

 

SOV SÖTT OCH DRÖM OM ALLA SMÅKRYP DU MÖTT!!

Bebis Ludde. :) han börjar bli så stor redan det går så fort. :(

Bebis Benji som fyller 9 i april. tror jag det var. :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag blir galen för jag verkligen HATAR att vara ensam det är så tyst även om man har tvn igång, hur normalt vore det om jag satt och pratade med tvn?? också hör man allting utifrån då folk förfestar går till fest/krogen och när dem går hem igen eller till efterfesten och sen walk of shame.. ;P

Eftersom att jag har så tråkigt så tog jag mig tiden att göra en ny bloggheader med åtminstonde 2 nya bilder. det är då modellbilderna som jag tog förra veckan. :)

En sak som jag tycker är lite jobbigt med denna bloggsida alltså då nattstad är att man kan inte ändra designen. vilket jag tycker är roligt att göra då jag har tråkigt.. ;P

aja nu ska jag trycka i mig lite chips fanta och sen ska jag däcka i sängen för att imorgon upp och jobba igen... det suger lite grand att jobba på turist och restaurang jobb. för man har som aldrig riktig helg. Helgen kan som komma mitt i veckan och då har ju ingen annan helg. så ska man umgås med folk så bör det vara folk inom samma bransch he sug som lite granna.. ;P

 

aja... PUSS Å PALT DE VA ALLT!

Ludde sover så sött! ;)

Likes

Comments

Min fru sover här inatt. min boyfriend är dum för han är i arvidsjaur och jobbar. :(

Imorgon klockan 10.00 så ska jag och min Fru gå på filmvisning för att jag har vart med i en film som jag ska få se förhandsvisningen på. Min boy var också med men han är ju och jobbar och kan därför inte gå på filmvisningen.. Jag hoppas verkligen min fru får gå med mig.

Aja efter mycket surr mys och skratt och dansande ja allt möjligt konstigt så ska jag oc min fru gosa in oss under täcket och SOVA!! äntligen. efter filmvisningen imorgon så blir det jobb så no update förrens imorgon kväll.. :/

PUSS OCH PALT DET VAR ALLT!! :D <3

 

Likes

Comments

jag letar och letar och letar men får ingen hjälp av någon förutom Oscar det är inte så himla enkelt då man aldrig gjort detta förr..

Just nu är jag Ludde och Oscar hos Riitta. Hon lagar middag och jag håller i Ludde eftersom att wilma Riittas hund bara vill busa med Ludde hela tiden och han blir less..

Jag och Oscar ska då äta här och sen ska vi fara hem för vi har en massa grejer att göra också tror jag nog att jag måste gå ut med Ludde för Riitta har ingen kattlåda för hon har ingen katt. ;P

Likes

Comments

Är hemma nu har vart färdigt på model lab, och jag har ätit seeeensen middag med älskling och hans syster och mamma. ;P Jag hade iallafall bara tänkt lägga ut bilderna som jag behöll för att visa hur dem blev! :)

Den bilden tyckte alla som jag var med att jag skulle behålla..

Denna bilden ville jag själv behålla!

Likes

Comments

Har varit grymt dålig uppdatering jag vet förlåt. Men iaf så tänkte jag skriva lite nu. det har inte hänt så mycket i sommar jag har jobbat jobbat jobbat också har jag vart med min "syster" anna. Ludde min kisse han växer och gror + att han är typ hur gosig som helst.

Från onsdag till torsdag så for jag och Ludde och sov hos min kusin och hennes kisse. ;P utmattande?? japp till 100% för katten. Sen igår till idag så sov min "fru jenna" här. :) vi hade mys såg film och pratade en massa bajs.

Idag så ska jag först på stan och handla med oscars syster sen så ska vi på modell för en dag. :)

Nu ska jag typ ta det lungt och se lite tv och gosa med kissen eftersom att älskling är borta och jobbar och kommer hem ikväll så kan jag ju inte gosa med han nu.. :(

Såhär såg älsklings finger ut då han skar upp det på en spik. Men detta är efter att läkaren och parre har lagt till det. det såg mycket äckligare ut innan dem la till de. Han fick iaf 7 stygn i fingret.. USCH!! jag ryser då jag ser det men jag var bara tvungen ta kort då vi var på akuten och han låg och väntade..

Likes

Comments

ÅÅÅÅHHHH JAG MÅSTE SKAFFA NY HEADER DENNA SUGER SER HELT FUCKAD UT!! ;p

 

A kid comes home from school and says to his mom:

- Mom, I have got a problem.

She says:

- Tell me.

He tells her that the boys at school are using 2 words he does not understand.

She asks him:

- What are they?

He says:

- Well, pussy and bitch.

She says:

- Oh that is no big deal. Pussy is a cat like our little Mittens, and bitch is a female dog like our Sandy.

He thanks her and goes to visit dad in the workshop in the basement. He says to his dad:

- Dad, the boys at school are using words I do not know, and I asked mom and I do not think she told me the exact meaning.

Dad says:

- Son, I told you never to go to mom with these matters. She can not handle them. What are the words?

He tells him:

- Pussy and bitch.

Dad says:

- OK. 

He pulls a Playboy down from the shelf, takes a marker and circles the pubic area of the centerfold, then says:

- Son, everything inside this circle, is pussy.

- Ok dad, so what is a bitch?

- Son, he says, everything outside that circle...

Likes

Comments