Nu har vi grillat hela kvällen våran brasa består av en liten grill. :) Sug bergsviken har ju då ingen majbrasa heller, jag kan då säga att tänker aldrig flytta frivilligt till bergsviken för det händer då aldrig något här. :(

aja nu ska vi fortsätta värma oss vid brasan!

gammal bild! Men längtar tills sommaren! :D <3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Då blir det bio ikväll med min carro och Oscar. <3

Vi ska se på "Red riding hood", någon som sett den och vet om den är bra eller värd pengarna??

Likes

Comments

Igår var det tjejkväll här i piteå, Jag gick med en tjejkompis och älskling slapp att gå med mig den här gången igen. :)

Jag köpte en mörkblå skjorta till Oscar också köpte jag ett par jeans en foundation en palett med ögonskuggor och ett par strumpbyxor till mig själv. Shiet vad jobbig tjejkvällen var det var ju en massa små barn där.... alltså typ 10åringar vad gör dem på stan själva man springer ju över dem för att dem är ju nere vid fötterna på en..

 

aja nu ska jag gå och pussa på min älskling sen kanske de blir att fara till ojbojjn ikväll och vara med kompisar! :D

 

Likes

Comments

Alltså herregud. Den hära Rebecca Black hon är 14 år gammal gör en låt som är auditonad. hon har säkert ingen röst igentligen. Hon sitter och sjunger och att hon ska festa hennes kompisar kör bil och ser ut att vara i samma ålder FJORTON ÅR!!! Sen så ser hon sur ut hela tiden hon sjunger. OCH DET VÄRSTA ÄR JU ATT LÅTJÄVELN FASTNAR DÅ I SKALLEN PÅ EN OM MAN HÖR DEN!!!!!!!

 

Likes

Comments

Jag är fortfarande sjuk. men då jag kommer hem till mamma ikväll så ska jag lägga upp en ny header och jag kommer lägga upp en bild på min balklänning. :)

Likes

Comments

Jag MÅSTE MÅSTE MÅSTE verkligen göra en ny header, shit alltså jag är ju inte ens blond längre men ska färga håret någon dag snart då får jag väll ta nått kort och sen göra en ny header. :)

 

Varför jag inte gjort ny kanske är för att jag inte bloggat så mycket på senaste + att jag är sjuk just nu så har inte ork till något.

 

Min mogna bror lekte med maten i somras. Sitter på älsklings dator därför orkar jag inte ladda upp någon ny bild. xD

Likes

Comments