Jag vet att jag har skitupdatering men ska försöka bli bättre..

Det är klart att det hänt saker nu när jag inte skrivit, jag har tex varit på min mormors begravning. :( Också vissa saker som jag inte kan skriva om, Också har jag myst på med pojkvänen min och vi har nog dem flesta grejerna nu som vi behöver för att flytta hemifrån. :)

Idag är jag uppe tidigt vet dock inte varför jag bara vakna typ 5 i sex av någon anledning och då kände jag att det var ingen bra ide att somna om för då kommer jag inte kunna vakna sen det var lika bra att kliva upp. om en halvtimme ska jag väcka Oscar också.

 

aja nu ska jag gå ner och prata med hans mamma. :)

TRÖÖÖTT!!    PUSS O PALT DET VAR ALLT!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ikväl blir en myskväll med Oscars syster och säkerligen trevligt folk. Just nu håller jag på att färga håret.. Ut med det gamla och in med det nya.

 

Likes

Comments

Det var trevligt igår på kalles.... Sen gick vi för att äta på max efter och då vi ätit så blev allt åt h-vete... Jävla idioter som tror att dem har rätten att bara kommentera vad som helst om vem som helst.. Hur som helst så barka det...

Likes

Comments

Är det bara jag som tycker att Kissie är lik jessica alba på den dära bilden.. Jag hittade ingen bra bild att jämföra med.. Men då jag såg den dära bilden på Kissie så tänkte jag på Jessica..

 

Likes

Comments

Jag vet att det är skitkass update typ hela tiden nu.. Men jag vet inte vad somhänt har väl halvt osm halvt tappat minmotivation..

 

Jag ska iaf ut ikväll med nå friends vet inte vilken krog vi ska på men någon..;P Jag har påbörjat sminkningen men gör den färdigt när jag är hos Oscar.. Mamma ska skjutsa dit mig snart..

Också måste jag fara och hälsa på min käre kusin någon dag för hon har flyttat hon är dum... Aja nu ska jag sitta och bara ÄÄÄÄLSKA Kissies blogg.;)

 

Likes

Comments

Nu ska jag Mii, Hanna och min lillasyster Celine fara till Luleå och se om vi hittar något roligt att shoppa där. ;P

Då jag var på mellandagsrean så hade jag ju itne fått studiebidraget så kunde bara shoppa på gina då. ;p visst jag gittade ett linne, ett par jeans och en lång hemmaklänning, men endå det är ju kul att shoppa från andra affärer där dem kanske har ännu mer kläder och att hälften iaf ser normala ut..

aja PUSSPUSS

(inte ny bild)

Likes

Comments

Det blev inte att färga håret så jag satte mig i duschen och sen tänkte jag varför inte göra något annat för mig själv..

Så jag har just nu hårinpackning och ansiktsmask.. + att min pojkävn är bäst och han klagar på finnar och pormaskar så jag fick stoppa ansiktsmask i hans ansikte också så slipper jag plågas själv för denna ansiktsmasken svider som fan i början.. :(

Men Jag tittar då på "cougar town" just nu och väntar på att få gå och skölja ur håret och tvätta ansiktet. När jag tvättat mig färdigt så ska jag tvinga min älskling att se på "råtatouille" med mig, och för att han är snäll så förhoppninsvis så gör han det. :D

(vet inte vars min kamerakabel är så lägger in en gammal bild)

Likes

Comments

Nu ska jag färga håret i think.. ;P dags för förändring som sagt. :)

Det blir brunt nästa gång blir det rött. :)

 

Likes

Comments

Klev upp för ett bra tag sen, nu sitter jag bara och äter godis och chips. :) mums med chips och salt så hära dagen efter. ;P

Men helt otroligt nog så har jag faktiskt inte blivit bakis. ;P ioförsig så tycker jag att det är helt onödigt att man ska dricka sig så full så man inte kommer ihåg något.. det har jag gjort en gång gör aldrig om det.. Vad är det för kul med att glömma allt!?

Likes

Comments

Nu är det nytt år, vi har haft ett trevligt avslut på året och en trevlig början. :)

Vi avslutar kvällen men påvörjar året jag och Oscar med potatisgratäng sallad bål och cola mys och film. :)

 

PUSS PÅ ALLA OCH GOTT YTT ÅR! :) <3

Likes

Comments