Hej på er!

Idag så hade jag den stressigaste morgonen på väldigt, väldigt länge. Jag skulle ta tåget till skolan 10.25 idag så att jag ställde klockan på 08.00, men gick inte upp förens 1 timme senare. Åt pasta till frukost idag för att havregrynen var slut, så att jag kunde inte göra havregrynsgröt. När pastan var klar så satte jag mig vid datorn och kollade börsen som öppnade på +0.4% och läste lite nyheter. Men jag glömde bort tiden så att jag hade ca 7 minuter på mig att ta mig till tåget! Jag fick panik och slängde ner böckerna i väskan, tog på mig min jacka och satte på mig mina skor. Sen så sprang jag till stationen. Precis när jag hade kommit till fram så såg jag tåget. Jag hann!!!

Just nu så sitter jag på mitt rum och kollar till börsen ännu en gång. Som ni ser på bilden så är börsen +1.43% just nu vilket är riktigt bra. Nu hoppas jag bara på att det fortsätter så!

Ha det Gidd!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej på er!

Har bestämt mig för att börja blogga igen!!!

Har precis haft en tuff vecka i skolan då jag har haft flera antal prov och inlämningsuppgifter. Men jag har kombinerat plugget och min träning väldigt bra så att det har funkat ändå, det kunde ha varit värre. Nästa vecka har jag dock ett matte-prov och en läsläxa, men jag känner mig inte stressad för det.

I helgen så ska jag umgås med några vänner och bara ta det lugnt. Med tanke på veckan som gott så behöver jag komma ifrån skolan.

Ha de Gidd!


Likes

Comments