Det börjar närma sig slutet av 9:an med bara två skoldagar kvar. Har gått på denna skolan i hela nio år och jag känner mig redo att göra någonting annat. Men är jag redo att säga hejdå till alla som jag har gått tillsammans med under alla dessa år? Dock så tror jag att jag kommer att hålla kontakten med en del på sommarlovet, men även när jag har börjat på gymnasiet osv.

Dem senaste tre åren på skolan (7-9) har varit bra. Åren har dessutom gått väldigt fort. Jag ser fram emot att gå på sommarlov. Men det känns inte som att vi får sommarlov än. Vi pratar inte om det... Det ända vi går runt och pratar om just nu är ´´lärarmiddagen´´ Tradition på Glumslövsskola, eleverna som slutar 9:an äter tillsammans med lärarna som dem har haft under dem tre senaste åren (7-9) Jag får heller inte glömma brännbollen. På avslutningsdagen så möter 9:orna alla lärare på skolan i brännboll. Och det ska vi göra nu på måndag. Men vi har inte en chans för att vi har för många som inte ens kan träffa bollen... men vi får la se :)

Men hursomhelst så är jag nöjd med skolan, och det som jag tar med mig från Glumslövsskola nu när jag lämnar är mina vänner.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Som ni säkert läste i detta inlägget så skrev jag att det bara fanns en ända butik i hela Berlin där dem sålde Kenzo kläder. Det trodde jag då eftersom att jag sökte upp det på google och då kom det bara upp en ända butik. Men idag så var jag på Mall of Berlin för 3:e gången, tror jag? Och jag gick runt och kollade vad det fanns för butiker. För att förra gången gick jag bara till (Hollister) och sen stack jag igen. Så att jag såg en butik som hette ´´Wormland´´ Som var en butik som hade flera olika märken som t.ex Boss, Levis, Ck mm. Kollade ganska noggrant och såg en skylt inne i butiken där det står KENZO!!! Så att jag gick in i butiken med raska steg, till den här ´´Kenzoavdelningen´´ tittade mig omkring och hittade den t-shirten jag letat efter (med tigern på) Det fanns 2st i storlek M och en i storlek L. Och eftersom att jag har läst på Kenzos hemsida att killar som är 186cm långa använder storlek M väljer jag då att testa storlek M. Men den satt ganska tajt så att jag frågade om jag kunde testa storlek L istället. Och den passade mycket bättre. Så jag gick fram till kassan och betalade. Tröjan kostade 99.95€ - 960Kr. Overprize för en t-shirt enligt mig men med tanke på att den inte går att köpa varsomhelst så var den värd det. Ha det gidd!

Likes

Comments

Den här dagen har varit skit bra! Vädret har varit med oss idag. När vi åkte till och från ´´Galeria Kaufhof´´ så var det skinande sol och 20 grader varmt. Och när vi kom tillbaka till hotellet efter shoppingturen så blev det molnigt och grått (vilket inte störde oss) Men när vi skulle ut och äta senare på kvällen så blev det soligt igen! Kunde det ha blivit bättre? Vi åt på en Italiensk restaurang som vi var på för några dagar sedan. Då jag åt pizza (väldigt god) men nu åt jag en tonfisksallad. Den var otroligt god och väldigt fräsch men framförallt väldigt god. Avslutar detta inlägget så som jag brukar, ha det gidd!

Likes

Comments

Äntligen har jag köpt ett par riktigt bra solglasögon! Köpte dessa idag på ´´Galeria Kaufhof´´ som är ett stort varuhus vid Alexanderplatz här i Berlin. Hade glömt mina solglasögon hemma och eftersom att det är 20 grader och skinande sol här så kan jag inte vara utan, så jag var tvungen att köpa ett par nya. Har aldrig haft ett par riktigt bra solglasögon förut. Dem som jag glömde hemma köpte jag förra året på nån karneval eller liknande och dem kostade typ 80kr... Och kvalitén på dem är ju inte direkt bra så nu bestämde jag mig för att köpa ett par med prima kvalité. Hittade ett par riktigt snygga solbrillor på Hugo Boss i förrigår när jag var på Mall Of Berlin. Dem var riktigt snygga för att framsidan av bågarna var gjorda av kolfiber, och mönstret på kolfiber tycker jag är riktigt sexigt! Men dem kostade också 3500kr vilket jag tycker e lite overprize för ett par solbrillor. Tänkte på det ett tag, kostar dem 3500kr för att det är just det märket eller för att framsidan av bågarna var gjorda av kolfiber eller både och kanske? Men jag är iallafall riktigt nöjd med mina från Ray-Ban. Dem kostade 1600kr vilket jag anser vara ett bra pris med tanke på hur bra kvalitén är. Ha en bra dag allesammans, ha det gidd!

Likes

Comments


Vi bor på ett hotell som heter ´´Novum Select Hotel Berlin The Wall´´ (Winters Hotel) Som du hittar på Zimmerstraße i Berlin, ligger väldigt centralt och nära till allt. Hotellet ser precis ut som på bilderna där jag bokade. Alltså väldigt bra! Det ända som skulle kunna vara bättre är storleken på glasen i Frukostsalen. Dem var otroligt små, så pass små så att man var tvungen att fylla på varannan minut. Nätverket kunde vara lite bättre, det fanns inte ens nått lösenord till det så det känns lite weird. Men annars är allting jättebra, 18 grader, skinande sol och fläktande AC. Kan det bli bättre?

Likes

Comments

Hej allihopa!

Idag så vaknade jag kl 09.30, tog på mig kläder och gick ut för att hitta ett ställe att äta frukost på. Kom till ett café i närheten där jag beställde scrambled eggs m cooked ham. Väldigt gott faktiskt. Efter det så åkte vi med en sån här turistbuss... Satt på den ett litet tag, men tröttnade snabbt så vi hoppade av på Alexanderplatz och gick i butiker istället. Sedan så gick vi till Mall of Berlin. Det var inte så som jag hade tänk mig men det var helt okej. Köpte ett par svarta jeans på Hollister där. Efter det så skulle vi eller i alla fall jag till kenzo. Så jag gick i hela 30 minuter för att hitta butiken (finns bara en i hela Berlin) Men när jag kom fram så sa dem att det bara fanns kläder för kvinnor så jag blev lite lack faktiskt :(:(:( Så vi stack tillbaka hotellet och tog en tupplur på 1h.

Efter tuppluren så åt vi på en italiensk restaurang. Jag beställde in en ´´pizza parma´´ Den var otroligt god, den slank ner väldigt snabbt. Och pappa beställde in en Laxsallad. Sen så gick vi tillbaka till hotellet och nu sitter jag här i baren och bara tar det lugnt.


Likes

Comments

Ja, då var det dax! Klockan ringde 06.00, gick då upp och åt frukost. Efter det så packade jag ner det sista i resväskan och stack sedan till tågstationen. Åkte till Lund C för att sedan byta till ett annat tåg som gick mot Cph Airport. Kom fram till flygplatsen ca 08.50. När vi skulle checka in vårt bagage så sa dem att flyget kan vara överbokat och undrade om vi ville vara volontärer till att stå över... isåfall så skulle vi ta nästa flyg kl 16.00 och dessutom få 350€ /person som tack. Vi tackade "ja"...

Men vi behövde inte stå över så vi åkte med flyget 11.10 Resan gick väldigt bra, tog ca 1h. När vi kom fram så tog vi en buss från Tegel (Flygplatsen) till "Kurt-Schumacher-Platz" (tunnelbanestation) där vi sedan åkte till Kochstraße/Checkpoint Charlie. Därifrån gick vi i ca 3 minuter och därefter kom vi fram till hotellet.

Likes

Comments

I´m Back!

Var ett bra tag sedan så jag kände att det var dags igen. Har hänt relativt mycket på sistone, under tiden jag varit inaktiv här på bloggen. Jag har fyllt 16, gjort min första ansökan till gymnasiet, Donald Trump har blivit president, många nya låtar har släppts, fått sommarjobb mm. Men nu är det dags att börja blogga igen, har ganska mycket tid som jag kan spendera på fritiden så varför inte?

Likes

Comments