Godmorgon på er!

Orkade inte blogga något igår men gjorde ändå inget speciellt typ, hade några få lektioner i skolan sen åkte jag till Hökåsen och badade med Filip, Axel och Kim och sen träffade vi lite folk där. And that's that.

Idag har jag bara lektion från 12-13 sen tar jag långhelg! Jag och Filip ska till stugan hela helgen så det ska bli mysigt. Får se hur bloggandet kommer vara där uppe, vi kommer förmodligen inte hitta på så mycket men vi får se.

Hoppas att ni alla kommer få en bra dag så får vi se om jag bloggar något mer idag eller om det blir imorgon. Kraam.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej på er finisar! Härlig dag idag och varmt som satan.

Dagen idag har hittills varit en sjukt bra dag. Började med att jag vaknade upp bredvid Filip och sen runt 9 åkte vi först och hämtade upp Tilda och sen släppte han av oss på Rudbeck. Jag är egentligen ledig idag men åkte till skolan ändå eftersom att 3orna hade utklädnadsshow och hade gjort danser etc. Det var verkligen såå roligt att se. Alla är så kreativa. Och det är en sån mysig tradition. Det är en av de saker jag älskar med rudbeck, vi har så många roliga traditioner som verkligen skapar gemenskap på skolan.

Utklädnadsshowen slutade ca 11.30 så tog 12.05 bussen hem och har sen dess inte gjort så mycket förutom kollat youtube och gjort pasta. Har inga speciella planer för resten av dagen och inget plugg kvar så tänkte städa rummet lite och ta en powernap så får vi väl se vad resten av dagen har att erbjuda.

Hoppas ni alla har en fortsatt bra dag och njuter av värmen, kram.

Likes

Comments

Hej på er! Haha ny blogg igen men vad gör det? Skön nystart liksom.

I vilket fall som helst så kom jag nyss hem från en spontan roadtrip till Uppsala med Filip, Axel och Anthon. Jättemysig eftermiddag och sjukt fint väder. Och måste ju säga att Uppsala är en sjukt mysig stad, trots att de är mycket folk.

Hade även sista provet för 1an idag?! Känns såå sjukt att jag snart gått ut första året på gymnasiet och att detta kommer bli mitt näst sista sommarlov innan det är dags att kliva in i den "riktiga världen". Men men två år kvar som jag hoppas går lite långsammare.

Ska försöka hålla bloggen uppdaterad så mycket som möjligt men brukar vara ganska dålig på det. Men ska försöka iallafall.

Kraaaaam.

Likes

Comments