God eftermiddag på er finisar! Kom precis hem från skolan så ska snart börja med lite plugg. Blev en väldigt träningsfylld morgon som började med ett sjukt jobbigt benpass. Var alltså på gymmet innan klockan 8 en måndagsmorgon?? Och alltså det var så himla skönt! Älskar att gymma innan skolan för då har man liksom det avklarat och kan lägga resten utav tiden på att plugga eller göra andra saker. Iallafall efter benpasset så började skolan 9.40 och som första lektion hade vi idrott. Jag brukar typ aldrig vara med på idrotten pga kan inte vara med på allt eftersom att mina knäskålar hoppar ur led så fort jag springer typ.. MEN idag var jag faktiskt med på idrotten och det var oväntat roligt. Vi hade dans vilket i sig kanske inte är så kul men det var lite svettigt och roligare än jag förväntat mig.

Nu ska jag verkligen försöka ta tag i pluggandet och kommer förmodligen sitta med det resten utav eftermiddagen/kvällen. Hoppas ni har en fortsatt trevlig dag!

Likes

Comments

Godmorgon på er! Blev inget inlägg igår men iallafall så tränade jag igår imorse pga hade sovmorgon i skolan så kände att det kunde vara skönt att träna lite innan. Slutade 11.50 igår så hade en väldigt kort skoldag vilket var otroligt skönt. Efter skolan drog jag hem till Filip och packade lite och sen på eftermiddagen bar det av mot dalarna tillsammans med mamma och Filip. Vi hade lite mys med tacos och idol på kvällen.

Imorse vaknade jag runt 8 som vanligt hehe och jag o Filip tog en promenad innan vi åt frukost. Det är otroligt fint här uppe ibland. Efter frukosten så fick vi för oss att köpa biljetter till Håkan eftersom att jag och mamma älskar honom och inte varit på någon utav hans konserter sedan 2013. Sååå 9onde juni blir det Håkan!!!!! Är så himla glad och taggad just nu!

Om ett tag ska vi börja röra oss mot leksands julmarknad, ska bli såå mysigt! Dock lite synd att det inte är någon snö men det blir nog bra ändå. Får se om jag uppdaterar nå mer idag, men oavsett så får ni ha det så bra tills vi hörs igen! KRaaaam

¨

Likes

Comments

Hej på er! Super länge sen jag bloggade sist men kände att det var dags att dra igång igen. Denna gången finns det dock en anledning till att jag börjar blogga igen och det är att jag och Filip på riktigt ska börja dra igång med träningen igen och jag känner att det skulle vara skönt att dokumentera hela processen osv osv. Och neej jag är absolut ingen expert på att träna och äta rätt osv så jag kommer göra misstag men som sagt så är detta en resa som jag vill dokumentera mestadels för mig själv och som jag senare ska kunna titta tillbaka på och se vilka framsteg jag har gjort. Jag måste lära mig att älska mig själv och min kropp vilket jag inte gör just nu och det enda sättet jag ska kunna känna mig nöjd på är ifall jag gör något åt det. Ifall att ni vill hänga med mig på den här resan, stay tuned.

Kraaaam.

Likes

Comments