KIMMY Kimberley hagander

Vilken otroligt produktiv dag!
Började med tidig uppstigning strax efter fem, njuta lite av den fantastiska månen, sen 06.30 var det bara att ta bussen från Grevie till Helsingborg, för att provjobba första dagen på Stenströms.
och sedan 12h senare så var man hemma igen! Trots det faktum att det är väldigt monotont arbete jag håller på med, så är det väldigt pyssligt och passar mig. Sen ovanpå det hela så är folket så fantastiskt härliga att man känner sig direkt som hemma!
Så vi får la se om det kanske blir något festligt ut av detta

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

CommentsMitt huvud cirkulerar som en episk tornado, får ingen stadig sekund. Kände att det kanske kunde hjälpa att skriva av sig lite, så då fick det passa med en gigantisk bild på mitt huvud haha. 

Kvällens tankar lite blandade, och frågan är om jag kommer få något vidare grepp av att skriva av mig här. I vilket fall så har den föregående veckan bjudit på allt och lite till. Allt från extrema roligheter med mina underbara vänner, support för varandra genom vått och torrt, viktiga samtal med folk som sårat (som gått otroligt bra faktiskt, dock kan saker o ting aldrig bli som förut), vettigheter som Arbetsintervjuer & Högskoleprovet, en fantastisk utekväll avslutade det hela där man omringades av en mängd människor som enbart sprider glädje. Till och med så var där en o annan som gjorde kvällen fantastisk, som man aldrig hade kunnat förvänta sig!
Det är som problemet är att jag hinner knappt ta ett andetag utan att något eller någon gör så att en episk klump uppstår i min mage... Kvällens dedikation går till någon som jag varken sett eller pratat med på flera år, som nu bestämt sig för att höra av sig - försöka ta kontakt, då man inte kan ta någonting i livet för givet.

För att försöka finna någon förståelse för mina virriga tankar så har jag i alla fall en eller två frågor som jag kan formulera fram...
Det ironiska är att just nu som jag försöker skriva en fråga, så får jag fan inte rätt på den.
Vet bara inte riktigt vad som händer i världen för tillfället. Förstår mig inte riktigt på hur människor kan göra så hemska saker som de gör, hur andra inte kan vara så otroligt lyckliga för det de har och att livet är så otroligt skört. Alltingkan förändras på bara ett ögonblick, frågan är om man ska vänta tills smällen kommer, eller ta tag i saker innan.. Hmm funderingar funderingar...  

Likes

Comments

Det är helt otroligt vad den här veckan har varit händelserik! Måste ju nästan dra en ordentlig sammanfattning
 
• Måndag
Måndag var som en enklare form av en bakisdag haha, spenderades hos Johanna med Ebba & Klara. Det belv en härlig brunch, soft häng och gott snack om alla möjliga olika viktiga saker. 
Dock var det dags att åka hem, då jag knappt varit hemma, haha.. Så vid seneftermiddagen fick jag åka o lämna mina kära vänner..
 
• Tisdag
Det blev en vanlig dag hemma, där jag ska försöka vara så produktiv som möjligt och givetvis inte är det. Dock så fick man ju ändå snitsa till det med att gå på en härlig hockeymatch med pappa och en familjevän. Det var verkligen skit kul, då det var cirka 5-6 år sen vi var på en match tillsammans, vi tre. Sen vinst ovanpå allt, jävla gott det!
 
• Onsdag
En rätt lugn dag, och på kvällen bar det av till Klara. Det var faktiskt otroligt längesen jag sov hos henne, så det var väldigt mysigt att åka till henne o mysa lite!
 
• Torsdag
Lite hundvakt med mina två trogna vapendragare, en härlig höstpromenad och ovanligt snuskiga konversationer, haha. På kvällen bar det av till Tora, som jobbade, så jag stod o lagade mat med hennes föräldrar och hade en jätte trevlig middag tillsammans med dem. Till sist så kom Tora hem, dock hann vi knappt umgås i 30minuter förräns det bar av på nästa uppdrag. Det blev en liten sväng in till stan då jag kunde träffa en vän och ha en väldigt viktig konversation. Så efter en timmes snack, så kändes allt mycket bättre, så blev det lite bilhäng med Tora, Ida & Emil - sen var det bara direkt hem o sova.    

• Fredag

Upp tidigt, då jag skulle på en arbetsintervju i Helsingborg, vilket var jätte roligt. Kände mig lite stressad dock, eftersom jag egentligen hade behövt plugga till Högskoleprovet, men intervjun var klar redan på förmiddagen - så det var inga problem!
Dock slutade dagen med att jag fikade med Bengan & Orest i 4 timmar på Espresso House, och sedan spenderade några timmar utöver det med Bengan, då vi gick på stan, sedan vandrade en härlig promenad hem till Tora. Sen kom hon hem på kvällskvisten, och då blev det lite 'i sista minuten'-plugg, som resulterade i gråtfyllt garvande. 

• Lördag
TAGGA HÖGSKOLEPROVET... eller nej, det var hemskt att gå upp på mrogonen, dock var provet i sig inte så jobbigt. Provskrivandet avr ett helvete, men tiden i skolan var inte så farligt. Man träffade goda vänner så det avr bara chill o hänga där lite, en liten throwback till skoltiden. Finns ju en viss saknad.
Efter provet, en stor inhandling och en liten nap, så var det bara att sätta igång o fixa inför kvällen då vi skulle ha en DRINKKVÄLL med tjejerna. Som var riktigt roligt. en jävla massa olika drinkar i olika former, färger och styrkor - satt som en jäkla smäck innan en ritkigt rolig utgång. 
En av de roligaste utgångarna på länge faktiskt, och nog den längsta också haha. Det hände så mycket att det går kanppt att få in i detta redan långa inlägg. Men riktigt kul hade vi allihopa i alla fall! Torstens och bankan, sedan givetvis mat häng efteråt, kan ju inte bli bättre. 

• Söndag

Baugetourne deluxe hahaha. Efter den roligaste morgonen i Toras hushåll, så bar det av på en jäkla rundturné med bilen för att plocka upp alla vänner, som hamnat lite överallt, och sedan avsluta på donken. Standard baugehäng!
Vi var definitionen av bauge, en kunde fick stanna bilen o spy, en annan hade lite väl ruffsigt hår och haha... lite annat barnförbjudet. 
Det är så sjukt underbart att spendera tid med sina vänner efter man har festat, då kan man sitta o skratta tillsammans över helgens bravader.

Dock blev inte hänget så långvarigt, då farsan drog med mig på en hälsoseminar (ironiskt nog) vid lunchtid... 6 timmar i ett rum med 100 pers, bakis, var kanske inte den optimala söndagshändelsen, haha. Dock var det riktigt spännande, och är själv riktigt nöjd med veckans slut!
 

Likes

Comments

Är full av så otroligt mycket kärlek för tillfället, kan helt ärligt talat inte sluta le
 
 
 

Likes

Comments

Den senaste månaden har det varit en endaste bergOdalbana av händelser och känslor. Och den lärdomen jag har tagit ut av det hela är att det gäller att verkligen lägga fokus på rätt människor i sitt liv. 
Tyvärr så finns det individer i världen, i ens omgivning som enbart tar energi och orsakar ont.. tyvärr har det hänt mig lite för mycket på senaste tiden..
MEN
Då gäller det att verkligen öppna upp ögonen för de som finns där, stöttar och hjälper en igenom de tuffa tiderna. Jag har utan tvekan blivit frälst och överväldigad över vilka fantastiska människor det är som jag har runt omkring mig. Att veta att man har vänner som verkligen är guldvärda, det är en gåva. 

Jag har själv försatt mig i situationer med felaktiga människor, ibland till och med medvetet. Men på senaste har det hänt för mycket ont som jag aldrig hade kunnat förutspå, saker som jag helt ärligt talat kan säga att jag inte förtjänar. Men för att se allting på den positiva sidan, så har all smärta & sorg orsakat att jag har behövt visa en mer männsklig sida av mig själv, dela med mig och våga anförtro mig mera. Vilket utan tvekan är det bästa jag gjort på länge. 

Mina vänner är min familj, kärleken är så stor att ord kan knappt beskriva. Jag är så oändligt tacksam.
För på senaste har jag fasen bara skrattat, varit varm i hjärtat och kännt mig överrumplad av glädje. Bara för att jag verkligen har varit omringad konstant av underbara individer. 

Så detta inlägg vill jag dedikera till alla er som jag älskar så otroligt -ni vet exakt vilka ni är♥
 

Likes

Comments