Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

I idag blev det en riktigt skön dag, vi åkte ut till Bräntbergsbacken och åkte skrana(madrass på riktig svenska) och grillade. Leah var med några klasskamrater och en kompis, 4,5 plus grader men ganska perfekt snö ändå. Det som jag blir fundersam över hur en del föräldrar tänker.

När man åker med sitt barn och ska gå upp igen, då borde väl man gå på sidan uppför backen och inte mitt på så man är i vägen. En del tycks som tänka att dom är dom enda i backen.

Sen om man är förälder ska man väl visa gott omdöme.
Barn gör ju gärna som vuxna gör. Såg en pappa som åkte snowboard, hade en cigarett i mungipan. Barn tar ju efter rätt bra men det tänkte väl han inte på.

Verkar som jag små gnäller lite, men jag börjar väl bli gammal Hahahaha.

Annars har dagen varit underbar, korvgrillning, pinnbröd,choklad,kaffe och massa annat. Hoppas på fler underbara dagar

Likes

Comments

Efter en jobbig dag på jobbet så är man hemma, äntligen!

Tar ut hunden på en promenad, det är verkligen speciellt och väldigt skönt/rogivande att vara ute sent på kvällen. Det är tyst och stilla, inga människor och inte mycket till billjud. Förutom en ambulans man hör på avstånd, men annars väldigt lugnt och skönt.

Hunden (Truls som han heter) lunkar sakta ut i skogen och sätter sig för nr2, jag drar efter två djupa andnings drag.
Känner mig nästan fri, fri som en fågel som jag brukar säga till min sju åriga dotter. Men samtidigt så känner jag en dold depression som bara vill bubbla upp till ytan, jag känner mig sorgsen och på nåt sätt väldigt frustrerad.

Folk dör runt om mig och jag ser mig flera gånger i spegeln, ser en misslyckad person som faktiskt inte kan hålla koll på nåt, måste försöka bryta den här känslan.

Jag inser att jag mår skit kasst men hur ska jag komma tillbaks igen? Jag orkar som inte ta tag i mig själv. Fy fan vad ömklig man är.

Tänk om man blev miljonär!
Då skulle jag säga upp mig ifrån mitt jobb som jag låtsas tycka om. Bara vara, fota, fiska , spela volleyboll, och framför allt umgås med min dotter och mina vänner.

Vänner! Vänner som jag känner att jag bara glider ifrån tack vare mitt jobb. Jobbet som etsar sig fast i huvudet som en parasit, en chef som har mindervärdeskomplex och som hela tiden försöker vinna vårt förtroende igenom makt och nån form av storhetsvansinne.
Han tar på sig äran av vad andra kommer på och baktalar sin personal bakom deras ryggar, säger till var och en att vi ska hålla koll på varandra osv.

Måste nog inse att det är dags att ta tag i sig själv och söka nytt.

Usch jag mår nog inte så bra, men jag få hoppas att torsdag ska bli en dag som man kan stå ut med.

Likes

Comments

Nu här på morgonen fick jag en jätte tråkig nyhet, en brukare eller kund som vi säger. Han gick bort i går kväll, han stod mig ganska nära. Vi kunde sitta och prat hur länge som helst hur det var på hans tid, och han sa alltid att jag skulle lära mig av honom. Gjorde jag det så skulle allt bli bra, han skämtade alltid med folk. Han försökte lära mig hur man skulle ragga på kvinnor när vi var ute på promenader😂😂.

Ja det kommer verkligen att bli tomt utan dig min vän!
Hoppas att du får lugn och ro nu och att du får känna dig fri igen ❤️❤️🌷🌷🌷🙏🙏

Likes

Comments

Det var en riktigt skön morgon, kunde som inte alls låta bli att ta kort. Skillnad mot för många som fotar så använder jag bara min mobil telefon. Jag verkar ha tur som får såna bilder i alla fall, sen var det bara iväg till jobbet. Började 16:00 med en kaffe och sen för att fixa middagar till kunder

Likes

Comments