Ligger är i sängen med datorn och kollar på Scrubs bästa serien som finns enligt mig. Idag har jag inte gjort så mycket kom hem efter första lektionen men en kycklingrulle och en redbull haha det fick bli min frukost. Sen så gjorde jag smoothie och ni är allt slut :( Juste älsklingen kom förbi hos mig en liten stund och jag fick ta hand om honom för att han har blivit lite små sjuk stackars honom. har inte så mycket att säga men imorgon har man friluftsdag och då ska man ha badmintion på morgonen och sedan skridskor på heden det ska skit kul ,, Nej nu drar jag mig 

 

Puss

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ja som ni ser min rubrik för idag så har jag jävligt ont i tanköttet. Jag hade tandläkare idag och sköterskan "misshandlade" mitt tandkött så nu är det jätte svullet.Jag hoppas att det går över snart. Juste jag åkte till stan igår och det fick bli min lillebror som fick följa med. Jag fick med mig en hel den , köpte kläder som jag ska ha på en kompis 18 års fest nästa helg och jag köpte även hennes present. Fyfan vad jag längtar till jag blir 18 år .. Kunna göra vad jag vill och lite till hihi .. Ni kanske får se några bilder på det jag fick hem igår med mig fall jag pallar .Imorgon och på söndag väntar jobbet på mig så jag får nana tidigt idag .. Nej nu ska jag fixa min ipod så vi hörs ..

 

Puss

Likes

Comments

Igår var det ju alla hjärtans dag och jag hoppas att ni läsare spenderade den med era nära och kära . Själv gjorde jag inget igår , grejen var att jag skulle egentligen åka hem till pojkvännen men det sket sig så vi bestämde oss för att fira det igad istället. Min pojkvännen hade laddat ner en skräckfilm och den hette The silent house. Den var bra men jag är ju sjuk rädd för skräckfilmer haha men vi hade det mysigt ändå . Nu sitter jag här och försöker hitta på planer för imorgon jag pallar verkligen inte vara hemma , jag hoppas att det är lika fint väder som det var idag för imorgon. Skolan närmar sig och jag har arbeten som jag borde egentligen börja med men jag har verkligen ingen ork. Får ta itur med arbeterna i helgen efter jobbet kanske haha. Juste det är inte långt kvar till pragresan fyfan vad jag längtar ! Första gången jag åker utan mina föräldrar fast jag åker ju med klassen för det är en studieresa men ändå . Det kommer bli sjukt skoj och roligt kan jag tänka mig. Måste snart börja fixa mitt pass och köpa lite saker för resan .. Åh jag är sjuk hungrig också haha fan vad jag tjatar .. Nej nu ska jag förska hitta någon som kan följa med mig till stan imorgon för jag tänker verkligen inte sitta hemma imorgon.

Puss

Likes

Comments

Godmorogon alla ! 

Som ni har säkert läst i mitt förra inlägg så mådde jag inte så bra och jag bestämde mig att ta en paus i från bloggen. Men nu mår jag bättre och det kommer bli även bättre. Aa nu är dte äntligen lov ! Ett efterlängtat lov kan jag säga. Jag ska snart dra iväg hem till pojkvännen och vara med honom en stund. Juste imorgon är det alla hjärtans dag .. Jag hoppas att min morsa låter mig gå ut för jag och min pojkvännen hade tänkt gå på bio. Tips på bra filmer såm går nu ? Jag har inen aning vad jag ska ge honom i present men jag får nog leta . Nej nu ska jag fixa mig tänkte jag . Hoppas ni får ne bra dag ..

 

Puss 

Likes

Comments

Som ni ser så har jag gjort en header kanske inte det finaste men den får duga . Egentligen vill jag inte blogga idag mår skit och sånt men ville bara göra ett inlägg för er läsare. Bloggar mer imorgon ..

Puss

Likes

Comments

Då kör vi lite med dansträning nu på morgonen och på schemat idag är det kurdisk dans. Det kommer vara skit kul att lära sig denna dansen. Efter dansträningen så slutar jag för dagen , gött att mab har bara den lektionen på torsdagar och man slutar rätt tidigt så det är bra. Juste ikväll ska jag gå till konserthuset för studiebesök med musikgruppen , har aldrigt varit där men det ska nog bli kul. Nej nu måste jag fortsätta fixa mig annars kommer jag inte hinna till vagnen. Godmorgon btw :)

PussDetta har man på sig idag ..

Gråa mjukis , lånat från lillebror

Svart linne , Cubus

Cardigan, fått från mamma

 

Likes

CommentsSvart tjocktröja , HM

Jeans , Hm 

 

Förlåt för den dåliga bilden haha 

Puss

Likes

Comments

Hade en jätte underbar morgon med älsklingen idag . Åkte hem till honom och vi myste hela morgonen . Älskar att bara ligga i hans famn och känns mig trygg hos honom. Har inte gjort jätte mycket idag skolan som valnigt segt som alltid och vädret blir bara värre och värre fan när kommer våren och somaren ?! Sitter just nu här med en filt fryser skit mycket vill att min pojke ska komma och värma mig hihi. Har ingen aning vad jag ska skriva mer haha men ni får en dagens outfit imorgon i alla fall hihi

Puss

Likes

Comments