​Nya Nikes

Likes

Comments

Agnebergsbal 2016

Östrabosbal 2016

Likes

Comments

Hur skönt är inte vädret just nu? MIn lilla Alice invigde sin nya pool på våran gräsmatta idag, man kunde sola ute i solen utan att det blåste kallt och dricka isvatten och ha på sig shorts. Bästa bästa bästa, hoppas det håller sig bara. 

Likes

Comments

Släktkalas outfit

Likes

Comments

​Några fina buketter som jag fick på min 18års dag! Jag är så himla nöjd med denna veckan, allting har rullat på som det ska eller ja allt förutom min förkylning som jag fått. Igår var jag ute och åt middag med mina fina vänner, väldigt mysigt! Imorgon blir det släkt kalas, jag och Orawan bakade hela förmiddagen, så detta blir nog bra. 

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej kära läsare! Idag är det endast fyra dagar kvar tills min 18-års dag och det börjar pirra lite i magen. Det har gått så snabbt verkligen och det så skönt att våren har tittat fram!

Igår var jag och ett gäng tjejer på Pinchos för att fira Lina som fyllt 18 år, väldigt mysigt måste jag säga. 

Mysig frukost.

Likes

Comments

Likes

Comments

​Åh, jag är så kär i min nya bikini från To die for!! Jag har länge velat ha en bikini i gul och därför tog jag chansen när lönen kom. Jag köpte inte bara än utan två gula bikinis samma vecka, den andra är från H&M. Längtar ihjäl tills jag får använda den, hoppas hoppas hoppas att sommaren kommer snart! 

Likes

Comments

Måndag = Skola. Jag måste säga att det har varit väldigt skönt med lov. Dock tycker jag att det har gått alldeles för snabbt och skulle behöva en vecka till.  Men det som gör mig glad är att det bara är fyra veckor kvar tills påsklov och massa roligheter. 

Här är några bilder från lovet på min lilla gottegris när hon äter lite naturgodis.

Likes

Comments