En söt liten prinsessa som snart fyller 4år, det är nu man inser att tiden bara flyget förbi. Ta vara på varandra, älska nära och kära och ta inget för givet.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 37 Readers

Likes

Comments

Ikväll åt jag och Johan, spontant, middag ute. Restaurangen heter Oregano, de har super god och bra mat! Vi avslutade med varsin kopp varmdryck.

  • 42 Readers

Likes

Comments

Contains affiliate links

Jag sitter i soffan med en kopp te i handen och Maleficent på tv.en just i skrivande stund. Har faktiskt inget annat planerat denna höstiga lördag. Torsdag och fredag spenderades i vår kära huvudstad, där hann jag bland annat med att träffa min fina vän Emma som precis flyttat dit, Australienska ambassaden och lite shopping.

I de två bilderna visar jag två produkter som jag köpte från märket Elizabeth Arden, min favorit hudvårdsmärke. Jag hade nämligen jättelång väntetid från att jag var klar på ambassaden, tills tåget gick på fredagen. Jag hade väldigt tur också, för de hade en liten event med märket Elizabeth Arden på Åhlens. Så jag lyxade till med en liten ansiktsbehandling samt köpte nya produkter. Hon som utförde behandlingen på mig var så himla snäll och gav mig massa andra produkter och miniatyrer samt två super fina necessärer från märket.

Likes

Comments

Mina fina, väldigt bekväma och nya gymskor från Nike.

  • 55 Readers

Likes

Comments

Östrabo's bal 2017

Likes

Comments

Agneberg's bal 2017

Likes

Comments

Min dag i bilder l Klänning från Zara.

Likes

Comments

It's my birthday! Fick detta fina set från mina favoriter Natalie och Pontus. Hur fina?? Ella M kan verkligen sin grej med underkläder.

Likes

Comments

Jag och Natalie åkte spontant till Göteborg, där vi lunchade med min fina vän Antonio och shoppade, såklart. Fick bland annat med mig ett par jätte fina underkläder från hunkemöller hem.

Likes

Comments