Måndag och fyra dagar kvar till höstlov , underbart !

Lite UF och design stod på listan i skolan idag och inställd religion. Vilket ledde till en lunch på Jensens med tre tjejer.

En hög med läxor står på min kvällslista idag, och alla andra dagar med tyvärr.. Men när det är lite design så blir det ändå lite kul samtidigt vilket känns lite bättre..

Hoppas ni har haft en bra måndag !!
Det har jag haft

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Efter en lång natt hos släkten i Småland igår så valde vi att gå upp tidigt ändå för att åka in till Jönköping där vi åt en super god brunch på IKEA.

Blev sedan en liten runda därinne och har hittat en MASSA jag vill köpa när jag ska flytta hemifrån. Synd att det är minst 2 år kvar till det bara ..

Fick ett uppdrag igår förresten. När min kusin flyttar i november ska jag få lite cash av honom, åka in ensam till IKEA och handla precis vad jag vill !!
Ska bli kul !

Likes

Comments

Jag och tre andra tjejer i klassen har nu fått ihop ett UF-företag !
BC CUPS UF, vilket är en förkortning för Black Copper Cups. Vi kommer sälja vita kaffekoppar med eget designat tryck i svart och kopparfärg. Trycken kommer även vara genus och normbrytande.

Väldigt mycket att göra men det kommer nog bli en kul resa ihop med dessa klasskompisar.

Instagram : bccups.uf

Likes

Comments

Har spenderat denna helgen hos mamma i Helsingborg.
Vi har små shoppat lite och bara myst framför en film.

På onsdag fyller mamma 40 vilket firades lite innan idag i Göteborg med släkten. Hon fick en stor överraskning, även jag. Mormor kom tillbaka från Chile efter 4 år! Tårarna rann hos alla och det blev verkligen en riktigt bra dag idag !

Likes

Comments

Sovmorgon och en lunchdejt med Sabina som jag inte träffat på ett tag då hon varit iväg på klassresa i Santorini. Blev en god hamburgare på Tugg och en liten runda på stan.

Likes

Comments

... KÖRKORT !!!!

Idag fick jag gå upp 04.30 och ta bussen in till Borås 05.25. Redan vid 06.20 var jag framme och satte mig vid Pressbyrån med en kanelbulle och varmchoklad och kollade Therese's vlogg. Vid 7 gick jag mot Trafikverket för uppkörning och jag KLARADE DET !

Endast pappa och 4 av mina vänner visste om detta så mamma blev väldigt glad när jag ringde henne. Så fort jag pratade med Hilda börja jag gråta och samma sak när jag gick in till lektionen och ropade "JAG HAR FÅTT KÖÖÖRKOORT".

Är lycklig !!

Likes

Comments

 ! STORT TIPS !

I fredags efter skolan innan kvällens festligheter gick jag ner till stan för att köpa mig en ny mascara då min var slut. Jag hade hört att IsaDoras nya mascara var något man måste ha i sin sminkväska, vilket gjorde att jag då köpte den.

Det är på riktigt guds gåva !!

Jag blev verkligen så himla nöjd över resultatet. Efter bara ett lager var dem nästan helt perfekta. Blev verkligen chockad över hur långa mina fransar blev. Jag använder mig även av en ögonfransböjare vilket ger dubbelt så bättre resultat, men kan tänka mig att mascaran klarar jobbet galant själv med.

Jag blev i alla fall super nöjd och kommer endast använda denna mascaran nu framöver. Verkligen ett stort tips !

Likes

Comments

Kvällens planer :

- Ta bussen in mot Ulricehamn med Alice
- Fixa iordning oss hos Smilla som även bjuder på middag och förfest
- 21.30 ta bussen tillbaka in mot Borås
- Skaka loss på dansgolvet med tjejerna på Grand !!!!

Kommer bli kanon ! + Att jag ska glida runt med både min nya t-shirt och silvriga väska.

Likes

Comments

Idag var vi lediga från skolan pga inställd lektion. Underbart !

Jag och Smilla tog en trip till Göteborg för lite lätt shopping. Fick med mig en t-shirt från Zaras herravdelning som jag velat ha ett tag. Vi lunchade även på Jensens innan vi åkte hemåt igen.

Just nu är det nästan bara fokus på UF i skolan vilket innebär att jag ikväll ska fixa o trixa med lite tryck och loggor hela kvällen.

Hoppas ni haft en lika mysig dag som mig.
Kram

Likes

Comments