View tracker

Imorses tog jag och Hilda bilen och hämtade upp Victoria där vi sedan åkte vidare mot Kungsbacka där Victorias sena 18 års present väntade.. En chokladfrukost + ett mobilskal!
Super glada och super mätta åkte vi sedan hemåt.

Ikväll blir det middag ute tillsammans med Sabina och Julia i Borås.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Foto : Anders Gustafsson

Godmorgon!
Första advent idag, mysigt va?

Sitter hos Hilda och äter frukost och dricker egenpressad apelsinjuice.

Igår var det sista dansuppvisningen för iår vilket känns fruktansvärt tråkigt.. Har haft två helger fullspäckat med dans och nu är det över..
Har dock haft världens bästa helger och fått umgås med dem bästa!


Likes

Comments

View tracker

Måndag igen .. Känns ganska bra faktiskt då jag inte har en hög med läxor hemma i veckan !

Under helgen har jag haft fullt upp. I lördags var det genrep inför dansuppvisningen och på kvällen blev det utgång i Göteborg med ett gäng tjejer för att fira Julias 18 årsdag. Efter 5 timmars sömn fick det bli två dansuppvisningar på söndagen, som var såå roliga !

I helgen väntas tre dansuppvisningar till, sen går jag på lite lov och dansar inte på 1 månad ungefär .. Men men.. Dansuppvisningar är något av det bästa jag vet och speciellt när man får umgås två helger med fantastiska danstjejer !!

Likes

Comments

Efter 8 timmar i skolan igår tog jag bussen in mot Tranemo där mamma hämtade upp mig för att sedan åka vidare till lilla Gnosjö.

Nu har det gått en månad sedan mormor kom till Sverige och om några timmar sitter hon på planet tillbaka till Chile.. Nu ska vi sitta och äta en allra sista frukost med henne på några år.. Sorgligt men hon kommer komma tillbaka !

Likes

Comments

Idag vaknade vi upp med snö utanför huset.. Vilket kanske är mysigt men aldrig riktigt varit något jag tyckt om !

Men men .. Idag åker jag och Hilda tillbaka hem till Skene men det får bli efter lunch då det alldeles snart ska regna. Hilda har nämligen sommardäck vilket kanske inte är så smart att köra med i fyra timmar när snön finns.

För mig blir det en pluggdag ! En hel del UF så klart. Men inatt får jag sitta uppe till tre då jag ska hämta upp några vänner efter lite fest.

Likes

Comments

Vi har precis fått i oss en super god frukost och ska fixa iordning oss för lite shopping.

Vi ska ta bilen ner mot stan och kika lite i affärer och kanske få i oss en god lunch. När vi väl kommer hem blir det tacos och mys framför Wahlgrens värld. Och kanske lite bubbelbad, vi får se !

Likes

Comments

Jag och Hilda tog bilen vid tolv tiden och började rulla mot Växjö !

Hildas moster är iväg på semester i Egypten och lånade då ut sitt hus till Hilda och mig. Vi har ätit en god middag och ska nu hoppa in i jacuzzin och ta en drink.

Likes

Comments

Förrätt av Julia

Huvudrätt av Sabina

Efterrätt av mig !

Likes

Comments

En taco-kväll tillsammans med två tjejkompisar sitter alltid bra en bakisdag !

Igår samlades ett gäng tjejer hos Sabina för förfest innan det blev utgång i den lilla krogen som finns där vi bor. Kvällen var verkligen kanon bra och alltid så himla kul att festaloss med ett nytt gäng.

Likes

Comments