Igår var det dags för min födelsedagsbrunch och det var verkligen jätte mysigt och jätte gott... MEN... Fytusan va stressigt det är att fixa allt?? Första gången jag håller i en brunch och det var la kanske inte så smart att ha det för sexton personer... Men alla som jag ville ha där va där och även om de kom fram till ett tomt bord och en bakande Kimberly blev de nog nöjda över vad magen fick i sig tillslut!

När alla var mätta och belåtna åkte de vidare hem till sig för att fixa iordning sig fööör ... 100-dagars!!!! Kan verkligen inte förstå att det är 100 dagar kvar till studenten och att jag får min mössa imorgon?!!

Iallafall.. Förfesten fick Victoria hålla i och utgången fick lilla krogen i Kinna hålla i! Kvällen (hela dagen) var verkligen så himla bra, synd bara att det tog slut så fort.. Men oavsett så kunde jag inte fått ett bättre födelsedagsfirande! Nu återstår det endast att det blir onsdag så jag kan fylla dem förbaskade nitton åren

Likes

Comments

Klockan är nu 16.15 och vi sitter kvar i Café bakgården i Borås.. Vi har alltså suttit här i fem timmar men det känns inte riktigt som man kommit någon vart även om man suttit och skrivit konstant.. Om två timmar stänger cafet och då åker vi äntligen hemåt.. Vi är verkligen helt slut och det hade inte förvånat mig om jag somnar sittandes på stolen...

Likes

Comments

~ Café Bakgården ~

Gymnasiearbetsdagen spenderas i ett mysigt café tillsammans med Smilla. Vi har bestämt oss för att sitta kvar här tills vi blir helt klara.. Vilket nog kommer ta ett bra tag.. Blir nog även att vi tar en lunch här lite senare, vi får se. Vi behöver ändå få lite energi känner jag om vi ska orka sitta här hela dagen.


Likes

Comments

Nu glider jag runt med ett par nya guldiga sneakers från HM!! Älskar dem.. Om man tänker bort skoskaven..

Har inget att berätta mer än att mina dagar består av gymnasiearbete.. Eller aa, något jag faktiskt bara säger.. Tar aldrig riktigt tag i det där om jag ska vara ärlig. Men det är nog dags känner jag, speciellt när första utkastet ska in på torsdag :))))

Nu ska jag sätta mig framför datorn och skriva samtidigt som jag trycker i mig en hemmakvällspåse med godis och väntar tills Paradise Hotel börjar!

Godnatt

Likes

Comments

Min lördag består av, som ni ser på bilden ovan... Gymnasiearbete. Ingen jätte rolig lördag kanske, men är i Småland hos mina mostrar och kusiner så dem håller mig sällskap!

Alldeles strax ska vi äta paella och ikväll får vi se vad vi gör. Hoppas ni får en lite bättre lördag, en utan läxor!!

Likes

Comments

Klockan är nu lite efter nio och jag har precis kommit hem och slängt mig i sängen.. Dagen har varit fullspäckad med UF, har verkligen gått åt alla håll idag.. Mässan var slut vid 19 och efter det blev det en danslektion. Det gick helt okej för oss under mässan vilket vi är glada över, dock hade man kanske inte velat stanna till så sent.. Inte riktigt nödvändigt heller!

Imorgon blir det en kort skoldag för mig och efter det står det BARA en massa dans på listan. Taggad!!!

Hoppas ni haft en bra dag idag, en lite mer lugnare än min får jag hoppas..

Likes

Comments

Vilken dag det har varit idag .. Alldeles för mycket att hålla koll på just nu känner jag. Vår första mässa inför UF äger rum imorgon på Bäckäng och det går nästan bara neråt för mitt UF och vår monter just nu. Men det är bara att kämpa på och inte försöka stressa imorgon under de få timmarna vi får på oss att fixa iordning det sista. Man ska aldrig ge upp eller hur? Bara positiva tankar hela tiden, då blir det bra tillslut.
Men utöver det har det varit en helt okej dag, glatt humör och fint väder!

Likes

Comments

Helgen igår började verkligen på bästa sätt!!

Fredag innebär ju fortfarande skola, men en designlektion skadar ju aldrig. Vi slutade runt 10 men inte fick min UF grupp åka hem, det var nämligen dags för...MONTERFIX!!
Det är detta som är allra roligast med UF, att få måla och designa. Vi fixade våra monterväggar och vår sååå snygga logga.

Efter allt fix var klart så åkte jag hemåt, packade ihop min väska, hämtade upp Hilda och åkte sedan vidare mot Helsingborg. Så här har vi varit sen igårkväll, hos min mamma. Idag har vi åkt runt lite och handlat inför min brunch och lite för UF. Super bra dag och vädret har varit med oss sen igår. Känns verkligen som våren är påväg!! Underbart

Likes

Comments

Jag älskar den!!
Kan verkligen inte bli mer nöjd över min första tatuering och kommer verkligen inte ångra den.. Speciellt inte när den handlar om det absolut bästa jag vet.. Dansen!!

Likes

Comments