Nu börjar det närma sig... studenten är snart här!!

Igår tillbringades dagen mestadels i skolan för att tillsammans med klassen fixa ihop flaket. Flaktexterna är klara och musiklistan är rensad, allt som behövs göra nu är att bara vänta.

Imorgon väntas en hel del saker att få gjort.. Jag och Hilda ska fixa iordning lokalen till mottagningen (vi firar studenten ihop:))) efter att vi fått iordning alla bord och stolar ska jag bege mig mot Göteborg för att hämta upp högtalarna och sedan tillbaka till lokalen för att duka och dekorera!

Fullspäckad dag imorgon och blir även att jag tillbringar natten i Borås hos Victoria för att slippa ta bussen in klockan 04.00 på morgonen.
Blir nog kanon!! Bara två dagar kvar!!
iiiih tagga!!

Likes

Comments

Godmorgon på er!!
Känner att det har handlat en hel del om student de senaste så varför inte slänga in ett inlägg om en underbar dag i Falkenberg dagarna innan dessa tusen studentmottagningarna.

Som sagt så tillbringades en natt nere i Falkenberg med ett gäng tjejer. Vi bilade ner lite spontant dels för att bara umgås och ha det trevligt, men även för att fira 10-dagars och Sveriges nationaldag.

Vi grillade, vi skrattade och vi dansade!
Det var verkligen en super mysig dag och så himla kul att vi klickade så bra ihop. Det var nämligen några tjejer med som vissa av oss inte kände till vilket dom var super trevliga!

Man märker nu hur man kommer sakna dessa underbara klasstjejer efter studenten.
Men man hade inte tackat nej för ännu en sådan här kväll under sommaren igen!

Vad hade man gjort utan Monas systemkamera en dag som denna

Likes

Comments

Idag tog även denna pinglan studenten!
Ett stort grattis till henne!!!

Mottagningen fortsätter ännu och det har varit extremt mysigt och trevligt. Inget kan bli tråkigt med Elsa i huset. Helt underbar!!

Grattis ännu en gång!!
Festen har inte ens börjat

Likes

Comments

Vilken dag!!!

Har varit igång sedan 04.45 och har åkt fram och tillbaka, hämtat och lämnat, harregud måste jag säga! Men gud vilken bra dag det har varit!!!

Att se mina 5 barndomsvänner ta studenten fick mig i tusen tårar!!! Helt overkligt men så himla glad över att dom har tagit sig ända hit.

Har varit på Julias mottagning och även Sabinas där det även blev lite party mot slutet innan dom skulle iväg till krogen för ännu mer firande.

En helt fantastisk dag helt enkelt!
Så himla glad över alla som sprungit ut och TAGIT STUDENTEN!!!!

Likes

Comments

Godmorgon på er!!

Idag blev jag väckt av två halvklara studenter vid 04.45. Ja precis.. ni läste rätt.. 04.45! Så snäll som jag är tackade jag ja till en sleepover med Sabina och Julia endast för att gå upp tidigt o fixa iordning deras hår till STUDENTEN. Idag är det den efterlängtade studenten för dem två, vilket dem är otroligt taggade för.. såklart!! Dem var super fina och det ska bli så kul att få fira deras student idag. Vädret vakna dock inte på rätt sida idag men det kommer bli bra ändå!

Snart är det min tur. 8 dagar. Håll ut!!

Likes

Comments

Man kan ju inte få nog av dessa underbara balbilder!!

Efter balen har man verkligen varit helt slut. Har legat hemma sedan igår och bara kollat en massa film och tryckt i mig lösgodis. Men alldeles strax ska jag ta en dusch och ta bilen ner mot Hilda. Känns bra att komma ut lite hehe.. Hela dagen ska tillbringas hos henne där det står studentfix på listan. Snart är det dags för oss att ta studenten så det är nog dags att få allt planerat.

Hoppas ni får en kanon lördag!

Likes

Comments

Vilken bal!!!!

Gårdagen är oförglömlig, bästa dagen någonsin.
Från förfesten till röda mattan och middagen till festen.. Allt var verkligen otroligt bra!

Alla var super fina och jag kände mig super fin. Kunde verkligen inte bli bättre.
Allt var perfekt

Likes

Comments

Igår satt det perfekt med en hamburgare på uteserveringen i Helsingborg! Vädret var återigen kanon och vi tog vara på dagen och strosade runt i stan hela förmiddagen.

Fick köpt en del behövliga saker till balen och det enda som behövs nu är en väska. Fick ihop lite smycken och smink i alla fall. Balen är om fyra dagar och allt är planerat vilket känns jätte skönt!

Idag ska jag få ihop två av de tre sista inlämningarna jag har kvar vilket känns otroligt skönt. Sedan får vi se om jag träffar tjejerna för att prata om gårdagen. En vän blev nämligen 19 och det firades med förfest och utgång i Varberg. Som alltid ses vi dagen efter för att summera kvällen hehe.
Det var i alla fall jätte kul!

Likes

Comments