Som rubriken lyder så har jag fixat ihop ännu en tatuering!! Och denna gången fick det bli en... Streckkod!
Jag hade funnit streckkoder för varje bokstav och valde då att sätta ihop ett ord, som jag nu då har inristat på min arm bakom den första tatueringen jag gjorde. Jag är jätte nöjd och den blev perfekt. Eftersom att ordet jag valde att gömma i denna streckkod är något personligt så blir den ännu mer speciell.

Bjuder på några färgglada bilder från idag och i veckan får ni några bilder på min tatuering :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Från lunchdejten igår med Smilla <3

Idag fick klockan ringa vid 6.30 då jag skulle vara vid gymnasieskolan vid 8 för högskoleprov. Det gick faktiskt bättre än vad jag trodde, men ska inte säga att det var super lätt heller. Men det var värt det, inte så jobbigt som jag trodde att det skulle vara.

Ikväll står det inga planer på listan, blir nog helt enkelt en hemmakväll med film! Kanske bra ändå efter denna dagen, för just nu är jag helt utmattad.

Likes

Comments

Såhär glad är jag idag.. Vet ni varför? Jo... gymnasiearbetet är inlämnat och man kan nu äntligen fokusera på annat och ha mer fritid!
Nu när gymnasiearbetet är inlämnat så betyder även det att min överdel till balen är klar!!! Om jag ej nämnt det tidigare så ska jag nämligen sy min egna balklänning och har nu då endast kjolen kvar vilket känns kanon bra.

Inatt sov jag endast 45 minuter och har inte riktigt hängt med under dagen.. Missade ett teaterbesök tillsammans med klassen (klagar inte) vilket ledde till danslektion istället vilket var sååå himla roligt. Har inte dansat på tre veckor på grund av gymnasiearbete så det var kul att komma tillbaka.

Hoppas ni har varit pigga och glada idag och haft en riktigt bra dag!Likes

Comments

Igår blev jag äntligen mina nitton år och även om det inte är något speciellt med att vara nitton så ska man självklart fira! Jag älskar ju födelsedagar mer än någon annan!!

Onsdag igår innebar skola för min del även om det var min födelsedag, men tur var att en lektion blev inställd vilket gjorde att jag slutade efter första redan vid elva. Blev bjuden på lite Thai av fina Alice och två timmar därefter blev jag bjuden på jensens av mor min. Mätt blev jag allt ska ni veta, speciellt efter fikan därefter... Fick mig köpt lite danskläder och en sååå fin vårkappa!
Kvällen avslutades på bästa sätt... DANS!!

Det var inte så mycket mer jag gjorde faktiskt men är super nöjd, speciellt över de som lagt ner tid på att skicka iväg ett grattis meddelande till mig :)

Likes

Comments

Igår var det dags för min födelsedagsbrunch och det var verkligen jätte mysigt och jätte gott... MEN... Fytusan va stressigt det är att fixa allt?? Första gången jag håller i en brunch och det var la kanske inte så smart att ha det för sexton personer... Men alla som jag ville ha där va där och även om de kom fram till ett tomt bord och en bakande Kimberly blev de nog nöjda över vad magen fick i sig tillslut!

När alla var mätta och belåtna åkte de vidare hem till sig för att fixa iordning sig fööör ... 100-dagars!!!! Kan verkligen inte förstå att det är 100 dagar kvar till studenten och att jag får min mössa imorgon?!!

Iallafall.. Förfesten fick Victoria hålla i och utgången fick lilla krogen i Kinna hålla i! Kvällen (hela dagen) var verkligen så himla bra, synd bara att det tog slut så fort.. Men oavsett så kunde jag inte fått ett bättre födelsedagsfirande! Nu återstår det endast att det blir onsdag så jag kan fylla dem förbaskade nitton åren

Likes

Comments

Klockan är nu 16.15 och vi sitter kvar i Café bakgården i Borås.. Vi har alltså suttit här i fem timmar men det känns inte riktigt som man kommit någon vart även om man suttit och skrivit konstant.. Om två timmar stänger cafet och då åker vi äntligen hemåt.. Vi är verkligen helt slut och det hade inte förvånat mig om jag somnar sittandes på stolen...

Likes

Comments

~ Café Bakgården ~

Gymnasiearbetsdagen spenderas i ett mysigt café tillsammans med Smilla. Vi har bestämt oss för att sitta kvar här tills vi blir helt klara.. Vilket nog kommer ta ett bra tag.. Blir nog även att vi tar en lunch här lite senare, vi får se. Vi behöver ändå få lite energi känner jag om vi ska orka sitta här hela dagen.


Likes

Comments

Nu glider jag runt med ett par nya guldiga sneakers från HM!! Älskar dem.. Om man tänker bort skoskaven..

Har inget att berätta mer än att mina dagar består av gymnasiearbete.. Eller aa, något jag faktiskt bara säger.. Tar aldrig riktigt tag i det där om jag ska vara ärlig. Men det är nog dags känner jag, speciellt när första utkastet ska in på torsdag :))))

Nu ska jag sätta mig framför datorn och skriva samtidigt som jag trycker i mig en hemmakvällspåse med godis och väntar tills Paradise Hotel börjar!

Godnatt

Likes

Comments