FASHION

Hey bloggen.

Jeg har fundet nogle vildt fede iteams, som jeg sammensat lidt hist og pist, til hvordan jeg har syntes at det har set fedt ud. Hvis jeg skal være ærlig, og fortælle jer om hvad jeg synes om resultatet, så synes jeg at de tre outfits er blevet sindsyge flotte! Der er lidt forskellige outfit’s, der er fra bukser til kjoler, så der er til de forskellige stilarter.

OUFTIT 1.

Da jeg skulle lave det første outfit, forelskede jeg mig straks i denne vildt fede blå sweater/strik ish.
Jeg elsker bare selve fittet, og så det med at den er blå, det gir bare så meget til ens outfit. Man kan sammensætte den lidt på mange forskellige måde, man kan bl.a. Smide den over et helt normal kedeligt outfit, og så ser outfittet pludseligt mindre kedeligt ud.
Samt nettet er også ret fedt, fordi det netop er gult så det gir bare noget kapaumm!

OUTFIT 2.

Det her outfit er nok en af mine ynglings af alle 3. Det består egentlig nærmest kun af mærket Ganni. Jeg kan rigtig godt lide at outfittet er ret hvidt - meget stilren og minimalistisk. Jeg er så vild med den prikkede nederdel, den gir bare outfittet det ekstra bonus.

OUTFIT 3.

Det her outit kan jeg rigtig godt lide, for det adskiller sig ret meget til forhold til de andre to outfits.
Jeg elsker vildt meget kjolens design her, samt solbrillerne og strik blusen, som bare passer til de små blomsterede detaljer på kjolen.

Jeg håber i kunne lide dette indlæg, og at i fik noget inspiration!

- Kimberly

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

PERSONLIGT

GODMORGEN GUYSS!!
Long time no see, men jeg er endelig tilbage!
Lidt sunday vibes herfra!
Jeg har samlet en masse forskellige billeder sammen, som jeg bl.a. Har fundet på tumblr, pinterest and so on.. Jeg har også fundet nogle sange, som jeg virkelig har hørt nonstop her det seneste stykke tid..

GOD SØNDAG!!!

- Kimberly

Likes

Comments

OUTFITS

Dette indlæg er sponsoreret af Instagram siden @designbystine1

Jeg har lige modtaget disse rigtig fine tassel øreringe.

Øreringene er i denne her mørke blå farve, hvilket jeg er helt vild med, da min yndlings farve selvfølgelig også er mørke blå.
Jeg har min i en sølv, men man kan også godt få dem i guld, hvis du ønsker det.

De er super flotte og pifter et outfit rigtig flot op.
@designbystine1 er en Instagram side, som laver og sælger tassel øreringe. Du kan selv designe dine helt egne tassel øreringe.
Du kan helt selv bestemme farve, længe og tykkelse.
Lige nu kører de med et sommertilbud, der hedder 3 for 100kr. Så skynd jer ind og bestil!!


Til de her øreringe har jeg valgt, at sammensætte et par bukser fra Levis, og en blazer fra et ukendt mærke.

Knus

Kimberly

Likes

Comments

TRAVEL

I går var en rimelig chill dag. Vi tog ud på en strand, som lå lidt udenfor byen. Stedet hed Marina di pisa - det er det lidt mere "rige" område. Det ligger omkring 20 min væk fra centrum. Der var så hyggeligt og stille roligt, der var ikke så mange mennesker, som der var i byen så det var lidt mere overskueligt og afslappende - så stedet kan helt klart anbefaledes, hvis i tager til Pisa. Vi tog også ud på en super flot restaurant, som lå ude ved stranden, og der havde vi den flotteste udsigt.

Kimberly

Likes

Comments

TRAVEL

Heyy.

I tirsdags tog jeg flyveren afsted til Italien med min moster.
Jeg har egentlig ikke rigtig noget forhold til Italien, da jeg kun har været i Italien en gang før i tiden, som var i Rom.
Nu er jeg så i en by ved navn Pisa. Jeg havde INGEN ide om, hvad Pisa var før jeg tog herhen. Pisa er så kendt for deres skæve tårn, hvilket jeg så ikke vidste, men det ved jeg så nu! Haha. Vi bor på et hotel in the middle of the town. Her er ret varmt og her så utrolig mange mennesker!

Da vi ankom til Lufthavnen i Pisa, var klokken omkring de der 23:05.
Vi tog egentlig bare en taxa ud til hotellet, og pakkede ud osv.
Andet lavede vi egentlig ikke, vi gik derefter i seng for vi var såå smadret efter flyveturen!

Dagen efter lavede vi ikke rigtig det helt spændende, vi udforskede egentlig bare byen, spiste noget mad and so on..

Kimberly.

Likes

Comments

PERSONLIGT

Hey bloggen!

Haha, det var mærkeligt at skrive. Men i hvertfald, så har jeg startet en blog. Måske kender de fleste mig fra min Instagram @kimberlyratag, eller også så har i bare fundet mig tilfældigt, men whatever:)

Jeg hedder Kimberly, jeg er 15 år. Jeg er født og opvokset i Horsens, men jeg er flyttet til en lille by udenfor Horsens, som hedder Hedensted, mere nøjagtigt bydelen Østersnede. Derudover går jeg i en helt almindelig folkeskole i Horsens. Jeg vil selv sige, at jeg er en meget glad og positiv pige med en fed personlighed, og deruover har jeg det mest mærkeligste/underligste grin ever - eller det er i hvertfald det jeg får afvide. Jeg har valgt at starte en blog op, fordi jeg har en rigtig stor interesse for alt indenfor fashion, styling og brands. Og jeg kan rigtig godt lide at tage en masse outfits billeder - hvilket i nok godt kan se, hvis i følger med på min Instagram. Og så kan jeg rigtig godt lide det med, at man kan dele sine interesserer og inspiration med andre på en helt anden måde. Nemlig at smide et indlæg op, så jeg håber i vil følge med på min blog!

Kimberly.

Likes

Comments