Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Igår sa hon de stora ordet mamma hon tittade på mig och sa de. Innan har hon sagt mammammamama. Men nu sa hon de verkligen och förstod vad de innebar. Mamma hjärtat svämmade över ( ja alla mammor har ett mammahjärta ).

Likes

Comments

Igår var vi på vårdcentralen, inge scharlakansfeber, rödahund eller vattkoppor.. Bara helt vanliga värmeutslag som dom små kan få under eller efter feber!
Lite tråkigt dock att dom på 1177 påstår att de är något. Vi var inte oroliga eller något sånt, tycker bara att någon som verkligen behöver vård hade kunnat tagit vår plats!
Alia är lika pigg och glad som vanligt igen och de är sååå skönt!
Idag har André jobbat 10-22 och jag och Alia har myst inne och så tog vi en liten pulkatur i finvädret för lite frisk luft.

Likes

Comments

~ Scharlakansfeber, vattkoppor, rödahund?

Min tjej har som sagt haft feber. 3 dagar feber, 2 feberfria dagar.. Idag upptäckte vi prickar på nästan hela hennes kropp, 1177 misstänkte att de är scharlakansfeber. Men eftersom att hon inte har feber nu och är helt okej pigg tyckte hon inte att vi behövde åka till Falun och akuten där.
Ska upp med tuppen imorgon och ringa så vi får en tid till vårdcentralen här i Mora.
Antagligen får vi isolera oss i några dagar när vi har fått besked om vilken bakterie hon har fått.
Hade velat tagit all obehagskänsla ifrån henne och satt de på mig istället, jobbig att vara maktlös i sånna här situationer..
Nu ska jag och min sambo hoppa in i sängen.
Natti!

Likes

Comments

Idag har vi haft en febrig tjej tandsprickning.. Så är lite slut. Så jag ska hoppa i sängen nu!
Puss

Likes

Comments

Idag ringde min klocka kl 05:00, hann dricka en kopp kaffe och sminka på mig lite innan jag åkte till jobbet. 06:15 var jag på plats! Tidiga morgnar är inte min grej men jag var där i tid, är de som är huvudsaken!
Efter jobbet åkte jag hem och vi har röjt, som sagt kommer några vänner till mig imorgon och hälsar på över helgen.
Jag och André är experter på att lägga saker där de inte ska vara eller låta den rena tvätten ligga i Ikeakassar i några dagar, de blir lite kaos efter några dagar... sen får oftast jag ett ryck och städar bort allt!
Nu ska jag faktiskt borsta tänderna och lägga mig och sova!
Puss

Hattan hjälper till att vika tvätten! Perfekt!

Likes

Comments

Vi har bokat en resa till Cypern i början av maj. Har kollat runt på lite olika sulkyn som man kan ta med sig. Vill inte ha med min Bugaboo Donkey. Känns lite för riskabelt faktiskt.
Alla vagnar är så sjukt jävla dyra. Känns så sjukt onödigt att köpa en vagn som kommer användas under resor för ca 4000kr..
Men jag hittade en! Tjoho! Nu har jag de avbockat på listan!
En Trille Skagen fick de bli!
Har ingen aning om den är bra, den hade fått bra recensioner och jag fick den för nästan halva priset på babyland.se.

  • 304 readers

Likes

Comments

För två veckor sen började vi med ICAs inspirations matkasse. 4 dagar har vi bestämd mat och de funkar kanon! Jag vet vad jag ska laga när André jobbar på kvällarna. En av dagarna är de vegetariskt. Ingen av oss har varit så intresserad av de förr men nu har man inget val än att laga de och de är så gott! 


Denna vecka är inspirerad av de spanska köket
Dagen mat!

Likes

Comments

Idag tog jag och Alia sovmorgon till kl 10, såå skönt! Sen dess har hällt i mig några koppar kaffe och Alia somnade nyss igen. En riktig liten sömntuta har jag.

Idag står de röj på schemat!
Vi får besök ifrån Göteborg på torsdag, hed tänkt att jag skulle slippa springa runt och städa/tvätta när dom är här och hälsar på. Vill ta vara på varenda minut.
Sen man fick barn tar allt sånt lite längre tid.. Speciellt om man är hemma själv så mycket som jag är.
Så fort man har plockat undan allt och ska börja dammsuga så är ALLA leksaker överallt igen.. haha


Jag hann med att ta lite bilder på Alia idag innan hon somna. Just nu vill hon inte sitta still, så hälften av bilderna är helt suddiga med några bilder fick jag som inte var de här här dom!

Likes

Comments

Ibland sitter jag och filosoferar över livet och om vad som har hänt, vilken person man är och hur man utvecklas för varje dag som går. Man får bekräftat av de vänner man har att dom faktiskt bryr sig om mig och min familj.

Satt och pratade med en av dom idag och vi konstaterade att ibland blir man osams, diskuterar och sen släpper man de, för man har fått sagt sitt. Och sen drar man ett streck över de. Man har blivit så pass mogen att man inte behöver älta. Vissa vänner som man har är de nog meningen med att man ska dela sitt liv med. Jag tycker att de är så fint att människor kan respektera en person för vad den är. Inte hur den ser ut eller hur många likes dom har på sina Instagram bilder.
Ibland måste man sortera ut dom med negativ energi, men så är livet. Som sagt, man måste gå vidare.

Som jag alltid säger, jag är så sjukt tacksam för allt, för alla gånger jag ringer och vill ha sällskap och de faktiskt finns någon som vill dela sin tid med mig. Och för att ni ALLTID ställer upp. Ni är bäst! Jag älskar er så sjukt mycket.

KÄRLEK FRÅN MIG
Puss!

Alia chillar framför babblarna!

Likes

Comments