De var ett tag sedan jag kikade in här. Bär hösten kommer brukar allt min inspiration komma tillbaka och jag blir faktiskt lite lyckligare på något sett. Alla värmeljus tänds upp, man får krypa ner i stickade tröjor och klä sig i höstliga kappor. Finns nog inte mycket mer som slår de. 🍁

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Gjorde min sista dag på C9 igår. Vågen visade - 2,9kg så nu är jag precis där jag startade för två år sen i Augusti när jag blev gravid.
14 cm ifrån kroppen har försvunnit på dom här dagarna.
Nu är jag taggad på att ta mig ut och bygga muskler💪🏻
Jag har inte haft några problem med min mage.
Nu känner jag mig piggare och gladare!

före ~ efter

Likes

Comments

Idag stod klockan på 05:00. Var på jobbet 05:45 fram till kl 10:00. Var utvilad idag så de var faktiskt skönt att gå upp. Bestämde mig för att jag skulle börja med min C9 Box idag. Var några veckor sen jag sa att jag skulle börja, men min motivation har inte vart där förens nu!
Känns väldigt bra. Är såå taggad!
Min mening med hela grejen är att få en kickstart till träning och rensa ur min kropp lite. Gör de inte för att banta ner mig själv.
Har bara 2,5kg kvar från min startvikt av graviditeten. Inte ens ett år har gått så jag är väldigt nöjd över min fantastiska kropp!
Jag hoppas att ni hänger med under mina 9dagar!

Likes

Comments

Den här helgen har vi haft besök av min pappa och hans sambo. Min svärmor hade födelsedag och min vän Cicci drog med mig ut på Moras uteliv i 2 timmar i lördagsnatt.
Denna helg har bjudit på massor av mys, god mat och väldigt trevligt sällskap.
Peace!

Likes

Comments

Familjen Linder/Tsung sitter i bilen på väg till Falun. André ska besöka Falu lasarett, jag och Alia följer med och fördriver tiden och så måste han ju självklart få sällskap.
Hoppas att ni får en fin dag!

Likes

Comments

Igår sa hon de stora ordet mamma hon tittade på mig och sa de. Innan har hon sagt mammammamama. Men nu sa hon de verkligen och förstod vad de innebar. Mamma hjärtat svämmade över ( ja alla mammor har ett mammahjärta ).

Likes

Comments

Igår var vi på vårdcentralen, inge scharlakansfeber, rödahund eller vattkoppor.. Bara helt vanliga värmeutslag som dom små kan få under eller efter feber!
Lite tråkigt dock att dom på 1177 påstår att de är något. Vi var inte oroliga eller något sånt, tycker bara att någon som verkligen behöver vård hade kunnat tagit vår plats!
Alia är lika pigg och glad som vanligt igen och de är sååå skönt!
Idag har André jobbat 10-22 och jag och Alia har myst inne och så tog vi en liten pulkatur i finvädret för lite frisk luft.

Likes

Comments

~ Scharlakansfeber, vattkoppor, rödahund?

Min tjej har som sagt haft feber. 3 dagar feber, 2 feberfria dagar.. Idag upptäckte vi prickar på nästan hela hennes kropp, 1177 misstänkte att de är scharlakansfeber. Men eftersom att hon inte har feber nu och är helt okej pigg tyckte hon inte att vi behövde åka till Falun och akuten där.
Ska upp med tuppen imorgon och ringa så vi får en tid till vårdcentralen här i Mora.
Antagligen får vi isolera oss i några dagar när vi har fått besked om vilken bakterie hon har fått.
Hade velat tagit all obehagskänsla ifrån henne och satt de på mig istället, jobbig att vara maktlös i sånna här situationer..
Nu ska jag och min sambo hoppa in i sängen.
Natti!

Likes

Comments