View tracker

Idag drog vi till kyrkis där dom har babycafé. Vi sjöng och lekte med alla roliga leksaker som var där.
Hade tänkt att jag skulle städa och fixa men min tjej är i en utvecklingsfas och har tänder som kommer så hon tyckte att jag skulle bära och vara nära helatiden. Absolut är de supermysigt men hade varit skönt att i alla fall plocka ut diskmaskinen! Haha. Julgranen fick jag upp efter hon somnat.
En trött mamma som inte orkade så mycket mer idag.
Godnatt!

Alias rum börjar ta form också!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Här ligger jag, på ett hotellrum i Stockholm med utkladdat bakissmink med min lilla prinsessa.
Igår lämnade vi faktiskt bort Alia för första gången, de var skrämmande men väldigt välbehövligt! Jag och André gick på middag (första dejten på väldigt länge) och mötte upp några vänner för några dansmoves.
Nu för tiden orkar man inte länge och kroppen klarar inte av alkoholen. Vilken tur att man har lärt sig när de räcker med bus.

Imorgon åker vi tillbaka hem, ska bli skönt att fixa iordning innan jul och all främmande kommer. 20 dagar kvar!
Mina ögon går i kors.. GODNATT

Likes

Comments

View tracker

Nu börjar vi få ordning här hemma, i alla fall i vardagsrummet och köket! Vi väntar på matsalsbordet sen är vi så gott som nöjda en tid fram över. Vi har planer på en ny soffa men de får vänta en stund till.

Likes

Comments

Sitter i bilen påväg till Borlänge och Ikea. Gardinstänger och annat kul ska inhandlas. Hade tänkt på att köra gardiner från tak till golv i hela huset. Tror de kan blir sjukt snyggt!
Med tanke på att vi har varit sjuka har inte mycket hänt i hemmet den senaste veckan, men så får de va! Nu har vi alla ny energi och jag ser väldigt mycket fram emot att få börja inreda och fixa på riktigt!

Likes

Comments

Som rubriken säger, kräksjukan kom till oss iår. Alia har varit dålig i två dagar och idag vaknade jag upp och blivit smittad. André tog ledigt hela helgen så han har haft egentid med Alia idag. Som är frisk nu.
Jag har precis knaprat i mig en hårdbrödmacka så vi hoppas att jag får behålla den.
Såklart hade jag planerat middag, avsmakningsmeny med vinpaket med min bästa Jess imorgon och fixat barnvakt.
När man för en gångs skull har planerat ska de gå åt pipsvängen.. De kommer flera gånger..
Nu ska jag lägga mig och hoppas på att må bättre imorgon.

Likes

Comments

Idag har hon funnits utanför kroppen i 6 månader, helt galet!

Alia är en nyfiken, bestämd och glad tjej. Hon tycker mest om att bli buren och få sällskap helst hela tiden. Babblarna underhåller henne när jag måste laga mat eller hänga en tvätt. Stor favorit är dom!
Hon tycker inte om att ligga på rygg, titta upp i taket?tråkigare kan de väl inte bli?!?
Klädstorlek byter vi en gång i månaden, känns de som iaf.. haha. Nu är de 74 som gäller!

Jag är en så stolt mamma och de är helt fantastiskt att se henne att växa upp och hennes personlighet som växer fram för varje dag som går.

Likes

Comments

Nu har vi sovit två nätter i huset och jag kan inte känna mig mer hemma, trivs så bra redan även fast de är lite smått kaos..
Just för tillfället sitter jag i köket med tända ljus och lyssnar på Whitney Houston, fick Alia att somna för 15 min sen så nu njuter jag i min ensamhet.

Likes

Comments

Vi sitter nu runt köksbordet i vårt nya kök. I vårt HUS (!!!!!) och dricker champagne. Vi har precis fått Alia att sova. Har varit en rörig dag med mycket nytt och helt plötsligt en helt ny sovplats?! Måste vara mycket tankar i min lilla tjejs huvud nu.

Vi njuter och jag kan nog inte vara mer lycklig än vad jag är just nu. De är fortfarande lite småfix som ska fixas men de gör faktiskt ingenting! Huvudsaken är att vi slipper bo i ett renoveringskaos.

Likes

Comments