Idag stod de babyrytmik på schemat igen! Lite innan 10 drog vi ut på en promenad så lillan skulle vara någorlunda pigg och nöjd under själva sång halvtimmen.
​Nu chillar i soffan Alia sover som en stock och jag sitter och funderar och kollar in inredning på olika hemsidor. Har så mycket idéer i huvudet! Alias rum är de som snurrar runt i huvudet mest, vet inte varför, de är ju inte så att hon kommer sova i eget rum ändå när vi har flyttat....


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Renoveringen fortsätter, balken på plats. Nu är de bara målningen på väggar kvar sen ska golvet läggas. Och i mitten av oktober kommer köket, snart... snart kan vi flytta in!!

Likes

Comments

Dom senaste dagarna har varit väldigt tuffa, André har jobbat hela dagarna och jag har en så stel kropp så jag skulle vilja bryta ihop varje gång jag lyfter upp Alia.. De är inte lätt alla gånger. Massagetid är bokad på fredag så vi får väl se om kroppen klarar att vänta så länge..
André tog en extra dag ledig idag och så är han ledig mån-tis så vi får hoppas att min kropp är okej på onsdag..

Lånade min bästa vän en timme för någon dag sen så hon fick ta bilder på oss <3

Likes

Comments

Har bara en bild på badrummet hur de såg ut när vi köpte huset(bilden längst ner).. Ska kolla med André om han har någon bättre sen när badrummet är helt klart. Men ni ser ju bara på färgerna vilken stor skillnad de är!! Helt sjukt!!
Jag är så nöjd över hur vi har fått fram badrummet. De är bara badkar, glasduschvägg, skåpluckorna samt handdukstorken. Sen klart!!!! Tjohooooo!

Likes

Comments

Alia ligger i sitt nest och gosar förhoppningsvis tar hon sig en tupplur. Jag sitter bredvid och håller fingret och kollar på lite olika recept till dopet.
På tal om ingenting så hittade jag min lilla tjej på mage idag när jag lagt henne på rygg(!!!!) i sitt babygym.
Stolt som tuppen!

Likes

Comments

Idag vaknade jag med världens huvudvärk. Vart inte mycket bättre att Alia har börjat utforska sin röst... haha. Men efter två koppar kaffe och lite värktabletter så känns det bättre. Tänk, förut kunde jag lägga mig i sängen och sova bort värken, nu måste jag gå upp och underhålla min dotter fast jag helst bara vill stänga in mig och aldrig komma ut. När de händer sånna saker så märker man vilket ansvar man har och att allt är inte självklart längre. Fantastiskt och jobbigt på samma gång. Man kan liksom inte tänka på sig själv längre. Jag menar inte att klaga utan vilken enorm omställning de är, jag kommer gå igenom eld och vatten för min dotter.
Alia har precis somnat så jag ska väl passa på att plocka undan lite. Hoppas att ni får en fin dag. Kram!

Likes

Comments

Idag blir hon 4 månader, tiden går så fort. Vi firade med att nästan äta en hel skål med smakportion gröt. Vi tjuvstartade för två veckor sen med gröt så hennes mage klarar nog av de. Hon är jätte intresserad av mat vilket jag tycker är roligt så ska börja introducera potatis, majs, broccoli, ja sånt som är snällt för magen.

Likes

Comments

Idag hade mitt lilla hjärta ställt sin matklocka på halv 8 så de var bara att kliva upp. Jag har varit så bortskämd ett tag när hon har vaknat vid 9 - halv 10.
Klockan 11 idag stod de babyrytmik på schemat, hon tycker att de är såå roligt!!
Efter de gick vi och hälsade på pappan på jobbet och åt lunch. Nu ligger vi båda i soffan utslagna.

Likes

Comments

Idag åkte min andra halva hem till Stockholm igen. Jag och Alia har tagit de lugnt och myst i soffan. Jess kom hem till oss då passade vi på att gå ut på en promenad och fånga lite Pokémon(jag är heeelt fast i spelet). Skönt att få sällskap och komma ut i de fina vädret.

Likes

Comments

Jag har haft några jobbiga dygn med jobbiga beslut nu. Jag mår bra och mina beslut känns helt rätt!
Tvillingsyrran Patricia kom till oss igår och de var verkligen välbehövligt! Synd bara att en helg går så jävla fort..
Idag har vi myst hemma och tog en tripp ut till våran moster och drack en kopp kaffe innan André började jobba. Efter de drog vi och handlade sen parkerade vi i soffan hela kvällen.

Likes

Comments