View tracker

Idag kom min pappa med sambo hit till oss ifrån Stockholm. Han ska hjälpa oss att fixa klart i köket här hemma och hjälpa oss att kakla köket i lägenheten. Jag är så tacksam att vi har honom och för all hjälp som vi har fått med huset.
Snart är de klart och då kan jag äntligen lägga fokus på att hitta på något utan att ha dåligt samvete över att jag måste fixa med småsaker när min dotter vägrar vara själv, eller helst buren(ja en sån period har de varit vääldigt länge nu).
Sånt som täcksidan till diskmaskinen, man ska ha en mall för att kunna sätta fast luckan. Jag har försökt men absolut inte lyckats.. Pappa får visa så kan jag hjälpa någon vän framöver hur man gör! Haha.

Alia och mamma på toa...

Likes

Comments

Sitter i köket och dricker en kopp kaffe och kollar igenom bilderna som jag har tog på Alía i förmiddags.
Alía leker med sina leksaker och kollar på reklamen på tvn.

Bilderna är oredigerade!


Likes

Comments

Här är vi! På golvet, i vardagsrummet framför tvn och babblarna. Alia är lite halvt intresserad, liiite roligare att krypa iväg och utforska saker.
Igår blev hon 8 månader. Jag blir lika chockad varje ny månad. Imorgon ska vi på BVC och kolla längd, vikt osv! Snacka om barnsäkerhet också.

Likes

Comments

Idag har termometern stått på -12. Vi har varit inne och myst hela dagen. En promenad för lite frisk luft fick de bli. Alia har busat och jag har lagat barnmat! Kyckling, grönsaker och ris med curry. De blev godkänt!
När vi började ge Alia mat gjorde jag allt själv men hon vägrade äta de. Så de var burkar som gällde men i fortsättningen ska jag göra maten själv.
Hittade en rolig blogg där jag tog receptet ifrån ; http://husmorlisa.blogspot.se/2011/01/laga-din-egen-barnmat-undvik-gifter-i.html?m=1
Finns mer recept som jag ska prova också.
De bästa är att man kan göra till själv också, bara att steka och krydda lite extra och med salt.

Likes

Comments

Den här veckan har våra dagar bestått av målning av lägenheten. Alia har vart med sin farmor när vi har vart där. Efter all målning är de bara nytt kakel och upphöjning av bänk i köket som ska göras, men vi väntar på lite hjälp av min pappa. Sen ska lägenheten ut för försäljning!
Imorgon tänkte jag ta med mig mitt troll på Andreasgårdens babycafé en sväng så får André måla!

Före - Efter

Likes

Comments

View tracker

Här sitter jag, i soffan men några filtar runt kroppen. Idag har det varit -20 just nu är de -23. Vi har inte de kallt i huset utan att så fort man går ut blir man frusen och de håller i sig ett tag..
Alia sover och jag och Manhattan väntar på att André ska komma hem ifrån jobbet.

Fick bekräftat att Alia står på förskoleklass kö idag, hur sjukt är de inte att min lilla prinsessa ska börja på förskola om 4 månader?! Jag ska få börja jobba igen och de ska bli så JÄVLA skönt. Inte min grej att vara hemma hela dagarna, jag älskar att vara med min dotter men jag är för social för att jag ska må bra utav de. De bästa beslutet för OSS.
En glad mamma och pappa blir ett glatt barn!Glasögon var något som behövdes tydligen!

Likes

Comments

Fick avsluta 2016 med middag med min mamma, bästa vän och hennes son(min gudprins) och Alia. André kom hem runt 9 efter jobbet sedan vid 11 kom Mattias och mina svärföräldrar. Vi skålade vid tolvslaget, sedan åkte dom hem allihopa. Nu sitter vi i soffan, André äter nudlar, jag degar och Alia sover. Fick ett väldigt lugnt och mysigt avslut på 2016.

Jag är väldigt tacksam över allt som har hänt 2016. Jag blev mamma, hur sjukt är inte de?!?!
Jag fick en ring på mitt finger. (2017 blir bröllops planeringsår!)
Vi köpte ett hus och renoverade det. Flyttade in!

Jag vill inte ha några nyårs löften. Jag vill satsa på att må så bra som möjligt och ta hand om mig och min familj. Och framförallt LEVA.

Likes

Comments

Idag drog vi till kyrkis där dom har babycafé. Vi sjöng och lekte med alla roliga leksaker som var där.
Hade tänkt att jag skulle städa och fixa men min tjej är i en utvecklingsfas och har tänder som kommer så hon tyckte att jag skulle bära och vara nära helatiden. Absolut är de supermysigt men hade varit skönt att i alla fall plocka ut diskmaskinen! Haha. Julgranen fick jag upp efter hon somnat.
En trött mamma som inte orkade så mycket mer idag.
Godnatt!

Alias rum börjar ta form också!

Likes

Comments

Här ligger jag, på ett hotellrum i Stockholm med utkladdat bakissmink med min lilla prinsessa.
Igår lämnade vi faktiskt bort Alia för första gången, de var skrämmande men väldigt välbehövligt! Jag och André gick på middag (första dejten på väldigt länge) och mötte upp några vänner för några dansmoves.
Nu för tiden orkar man inte länge och kroppen klarar inte av alkoholen. Vilken tur att man har lärt sig när de räcker med bus.

Imorgon åker vi tillbaka hem, ska bli skönt att fixa iordning innan jul och all främmande kommer. 20 dagar kvar!
Mina ögon går i kors.. GODNATT

Likes

Comments