Hej!
Idag ville min lilla tjej ta lite sovmorgon, vi alla vaknade kl 09:45. Bortskämd mamma och pappa! Ska vara glad så länge de varar att hon vill sova länge.
Idag ska jag städa och packa. Ska försöka hinna med att hitta röda strumpbyxor också som jag ska ha på lördag.
Hoppas att ni får en fin dag!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Ni vet den där känslan som man känner när man ska fixa något tex en fest (i detta fall ett dop) och man letar efter prydnad och alla föremål som man nu skulle behöva. Man vet precis vad man är ute efter, man letar tills man hittar de och köper direkt!
Jag har varit i en sån situation denna vecka, har letat och letat efter små muffinsformar. De ända som finns är knäckformar. Har varit inne i varje "skitbutik" såsom rusta, öob, dollarstore men hittar inte någonstans.. Och jag bara måste ha mini cupcakes på buffén. Helt enkelt så tog jag tag i saken själv.. Har gjort 120 småformar av silkes papper och lite tejp, gick hur bra som helst! Måste tillägga att jag inte ska ställa in dom i ugnen. Har använt mig av siliconformar och fryst in mina små cupcakes!

Likes

Comments

Igår var jag och hämtade dopklänningen som Alia ska ha på sig nästa lördag! Den är så sjukt fin. Hon kommer se ut som en liten prinsessa.

Likes

Comments

Dagarna går otroligt fort nu tycker jag, igår hade vi möte med prästen angående dopet, nu har vi lite mer koll om vad som kommer hända under ceremonin.
Golvet i huset ska läggas från och med idag så förhoppningsvis är de färdiglagt i helgen. Bara klinkergolv kvar i hallen och groventren som ska läggas.
André ligger i sängen med dödligamansförkyldningen så hade tänkt baka lite.
Vi hade planerat att åka till Ikea idag och köpa garderob men den planen ändrades imorse.
Hoppas att ni får en fin dag! Kram

Likes

Comments

Tapeten är uppsatt och väggarna/taket är målat. Nu ska vi bara få dit golvet och lister!
Vi valde en vit tapet med guldiga hus och träd motiv.
Ska bli så kul att få inreda hennes rum sen!

Likes

Comments

Sa hejdå till september med en spa/massagedag och start av en dunderförkylning..
En ny och väldigt händelserik månad har vi kommit till nu, dop för Alia, renoveringen ska vara klart och vi ska börja flytta!
Mycket att tänka på och planera. André har semester nu och två veckor framåt, väldigt skönt och behövligt!

Morotspuré är gott!

Likes

Comments

Idag stod de babyrytmik på schemat igen! Lite innan 10 drog vi ut på en promenad så lillan skulle vara någorlunda pigg och nöjd under själva sång halvtimmen.
​Nu chillar i soffan Alia sover som en stock och jag sitter och funderar och kollar in inredning på olika hemsidor. Har så mycket idéer i huvudet! Alias rum är de som snurrar runt i huvudet mest, vet inte varför, de är ju inte så att hon kommer sova i eget rum ändå när vi har flyttat....


Likes

Comments

Renoveringen fortsätter, balken på plats. Nu är de bara målningen på väggar kvar sen ska golvet läggas. Och i mitten av oktober kommer köket, snart... snart kan vi flytta in!!

Likes

Comments

Dom senaste dagarna har varit väldigt tuffa, André har jobbat hela dagarna och jag har en så stel kropp så jag skulle vilja bryta ihop varje gång jag lyfter upp Alia.. De är inte lätt alla gånger. Massagetid är bokad på fredag så vi får väl se om kroppen klarar att vänta så länge..
André tog en extra dag ledig idag och så är han ledig mån-tis så vi får hoppas att min kropp är okej på onsdag..

Lånade min bästa vän en timme för någon dag sen så hon fick ta bilder på oss <3

Likes

Comments