Bilder lånade från Pinterest! 

Jag hittade det här Collaget bland mina utkast och tänkte att jag skulle publicera det här. Jag är som jag skrivit tidigare en perfektionist och det är nog anledningen till att det här inlägget inte publicerats tidigare.. Man blir liksom aldrig nöjd. Men även om bilderna är gamla (för att vara mode!) så gillar jag dom fortfarande och jag älskar att klä mig i svart då det är både praktiskt, om någon råkar spilla på en. Men också väldigt snyggt! Att mixa och matcha bland olika material gör att det inte blir tråkigt! Sen tycker jag att det är väldigt snyggt att ha en T-shirt med tryck och till det ett par skinnbyxor och klackar. Har köpt på mig några T-shirtar med tryck, så det får nog bli någon av dom tills nästa fredag när jag ska gå ut!

xx

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Från att jag var ca åtta år gammal tills jag var arton pysslade jag mycket hemma och en sak jag höll på med väldigt mycket under tonåren var min scrapbook. I den samlade jag bilder på modefolket i snygga outfits (på den tiden var det oftast kändisar och skådespelerskor som prydde tidningsomslagen) Jag bodde norr om stan och gick i skolan söder om stan vilket gjorde att jag hade en ganska lång resväg till och från skolan, så för att få tiden att gå fortare medan jag väntade på bussen så brukade jag gå in på Pressbyrån och köpa med mig en modetidning. Som jag sedan använde till min scrapbook. Jag kan fortfarande kolla i den ibland för att få inspiration och två kvinnor som syns en hel del i boken är...


MARY-KATE & ASHLEY OLSEN

Nu när jag ser dom här bilderna som även finns i min scrapbook så gillar jag dom fortfarande. Jag gillar verkligen hur Olsen tvillingarna klädde sig under den här perioden och kommer ihåg att jag tyckte att Ashley Olsens skinnjacka (till höger) var den perfekta skinnjackan! Skulle fortfarande vilja ha den, jag har för mig att den är från Marc Jacobs om jag inte minns fel? Nu förtiden ser jag inte systrarna som mina stilikoner men jag gillar verkligen hur dom klädde sig då och tycker att dom var före i sin tid vad gäller stil och trender!


xx

Likes

Comments

Sitter och tittar på andra säsongen av Girls (passande med tröjan I know!) är helt fast men så är det ju med dom flesta serierna jag gillar, kan liksom inte sluta titta! Jag började kolla lite för några år sedan när det var nytt men då fastnade jag inte alls är väl rätt tid i livet nu då!

Sen hittade jag den här T-shirten på Pull&Bear igår och tyckte om trycket. Kan tycka att texterna på vissa t-shirts med tryck är lite konstiga men kände lite att jag struntar i det nu och den kommer bli så snygg till slitna jeans i vår och även till sommaren!

xx

Likes

Comments

Här kommer lite bilder på hur det ser ut hemma hos oss. Det har tagit lång tid att inreda den här lägenheten och det är fortfarande inte klart. Vi flyttade hit för lite mer än två år sedan och har under den tiden hunnit måla om sovrummet två gånger.

Det saknas lister och tavlor ska upp, gardiner ska bytas ut, nattduksbordet ska bort sen behövs det en taklampa också. Nu har jag börjat fokusera mer på ett rum i taget (killen är inte intresserad av inredning) innan ville jag göra allt samtidigt men det blir ett för stort projekt tror jag. Men jag visar sovrummet när det är klart, är iallafall väldigt nöjd med väggfärgen nu!


xx

Likes

Comments

Bild tagen från Brooklyn bridge


Jag för ett år sedanPod 39 Hotel

145 E 39th St, New York NY 10016, USA


Tre snaps varav en, bilden på mig är tagen i Sverige. Jag fick en resa till New York i födelsedagspresent av min fina mor och i september var vi där i en vecka.

Vi bodde i midtown på Pod 39 hotel. Jag såg att dom hade bra priser nu! Ett väldigt fräscht hotel var det iallafall med väldigt (extremt!) små rum. Det område som jag gillade mest var the Meatpacking District där besökte vi Chelsea market, åt på The Standard grill och Spice Market båda två var riktigt bra restauranger. Spice market har stängt ner såg jag men hittade The Standard Grill här!

xxLikes

Comments


En söt restaurang på en gata i Antibes. Fönsterluckor är så fint tycker jag!No words needed!Kommer ihåg att den här låten spelades i bilen när vi åkte längs bergväggen påväg in i Monaco!Min kusin i Eze village. Här hade jag gärna bott!Kusinerna fotar varann och jag fotar dom!En selfie under en palm i Cannes sniffandes på mitt eget hår ser du ut som haha..Glass i Cannes!Jag insåg precis efter att ha gått igenom lite fotoalbum att jag inte har speciellt mycket bilder på mig själv. Jag har alltid varit den som fotat alla. Jag känner lite att jag behöver ha lite fler bilder på mig själv iallafall här till bloggen, kan ju vara kul och se vem som sitter bakom skärmen och skriver liksom?
Iallafall här kommer lite bilder från Frankrike och Monaco tagna för några år sedan.
Jag hade precis sagt upp mig från mitt dåvarande jobb, ett heltidsjobb. Jag hade inget nytt jobb på gång men kände att jag var helt slut och att det var dags att lämna.

Jag brukade aldrig vara spontan och ville egentligen inte säga upp mig utan att ha ett nytt jobb men det gjorde jag!

Min kusin skulle kort därpå hälsa på våra kusiner som bor i Nice och jag ville gärna komma bort, så jag bokade biljetterna kvällen innan flyget gick och så åkte vi tidigt på morgonen därpå. Vi stannade i en vecka, bilade till Monaco och shoppade i Cannes och så åt vi en hel del glass!

Att våga säga upp mig var bland det bästa jag gjort och den här resan kom väldigt lägligt. Ibland tror jag att man behöver göra något drastiskt för att få en förändring och det var precis det jag be

xx

Likes

Comments