View tracker

En hamburgerlunch på Vigårda!

Favorit parfymen just nu Marc Jacobs pear, underlägg från Carolina Gynning!

På Londons gator i en jacka från Bershka!

xx

Likes

Comments

En perfekt midsommar och en ännu bättre midsommardag spenderades på en segelbåt i Stockholms skärgård. 

Dagen avslutades med middag hemma hos mamma och hennes man.

xxLikes

Comments

- En bikini som blev bra på bild men som inte satt bra på, typiskt!

- I mina finaste espadrillos som jag köpte i Frankrike för två år sedan.. Tiden går fort!

- Ett lass med jordgubbar hemma hos pappa!

- Fotade den här hästen när vi var och red i Spanien förra sommaren. Saknar att rida..

xx

Likes

Comments

Som ni kanske har märkt så är det här min favoritplats att fota på.. Men jag älskar den här spegeln och tyckte att dessa halsband passade så bra till! Har letat efter månberlocken länge men har bara hittat den på nätet innan, gillar inte att handla på nätet vill ju klämma och känna på grejerna innan jag köper. Men sen kom den in på jobbet och då köpte jag den direkt! Den andra berlocken hittade jag på Åhléns. Länkar till dom ser ni nedanför!

Blue Billie Big moon necklace Här!

Pilgrim necklace Leo här!

xx

Likes

Comments

Nu var det ett bra tag sen jag var här inne sist. Mycket har hänt under maj, jag har varit på bröllop i Hälsingland, bilat ner till Skåne, åkt till London med Hilma och Karin ,fått en lillebror samt jobbat.

Har fotat ganska mycket men har ändå inte kikat in här. Inspirationen finns där men det är skrivandet som sätter käppar i hjulet för mig. Jag har en massa inlägg som väntar, men jag publicerar dom aldrig.. Vill vara personlig men inte för personlig. Blir liksom aldrig nöjd, skitjobbigt.. Tänkte börja göra upp ett schema så att inläggen kommer lite mer rullande för jag tycker ju att det här är kul, att ha en egen plattform som man kan vara kreativ på..

Aja nog om det, bilderna är från härom dagen när jag och mamma var i stan och kollade på lite kläder till min lillebror, köpte en pyjamas med stjärnor på som syns på en av bilderna. 

Den sista bilden är tagen tidigare idag då jag mötte upp tjejerna för en lunch på Tures.  Nu ska jag strax möta upp Hilma och Agnes för lite drinkar!

xx

Likes

Comments