En söt restaurang på en gata i Antibes. Fönsterluckor är så fint tycker jag!No words needed!Kommer ihåg att den här låten spelades i bilen när vi åkte längs bergväggen påväg in i Monaco!Min kusin i Eze village. Här hade jag gärna bott!Kusinerna fotar varann och jag fotar dom!En selfie under en palm i Cannes sniffandes på mitt eget hår ser du ut som haha..Glass i Cannes!Jag insåg precis efter att ha gått igenom lite fotoalbum att jag inte har speciellt mycket bilder på mig själv. Jag har alltid varit den som fotat alla. Jag känner lite att jag behöver ha lite fler bilder på mig själv iallafall här till bloggen, kan ju vara kul och se vem som sitter bakom skärmen och skriver liksom?
Iallafall här kommer lite bilder från Frankrike och Monaco tagna för några år sedan.
Jag hade precis sagt upp mig från mitt dåvarande jobb, ett heltidsjobb. Jag hade inget nytt jobb på gång men kände att jag var helt slut och att det var dags att lämna.

Jag brukade aldrig vara spontan och ville egentligen inte säga upp mig utan att ha ett nytt jobb men det gjorde jag!

Min kusin skulle kort därpå hälsa på våra kusiner som bor i Nice och jag ville gärna komma bort, så jag bokade biljetterna kvällen innan flyget gick och så åkte vi tidigt på morgonen därpå. Vi stannade i en vecka, bilade till Monaco och shoppade i Cannes och så åt vi en hel del glass!

Att våga säga upp mig var bland det bästa jag gjort och den här resan kom väldigt lägligt. Ibland tror jag att man behöver göra något drastiskt för att få en förändring och det var precis det jag be

xx

Likes

Comments

Doutzen Kroes / British Vogue

Ett av mina mål för i år är att att träna regelbundet, inte för att kunna springa på så kort tid som möjligt eller lyfta ex antal kilo utan för att må bättre helt enkelt.

Ja varför har jag då aldrig tagit tag i träningen? Jag har haft för många och för höga mål, vilket jag tror har lett till brist på motivation.

Men nu för första gången någonsin har jag det! Målet är att gå på pass två gånger i veckan till att börja med, sen kan det utökas. Jag känner ju mig själv ganska väl så jag vill inte sätta för höga mål men två känns rimligt. Jag tänkte att jag skriver ut det här för då måste jag ta tag i det på riktigt! Har även lagt till en kategori för träning, där det så småningom ska finnas lite inspiration och pepp för att vilja träna!

xx

Likes

Comments

Köpte den här söta mössan på jobbet förra veckan, som en liten belöning till mig själv för att jag tog tag i en sak som verkligen behövde göras. Gillar färgen väldigt mycket sen blir man ju lite glad när man ser den också eller hur?

xx

Likes

Comments

Berns Asiatiska

Berns, Berzelii park, 111 47 Stockholm


Bar & Burger café

Mall of Scandinavia, Stjärntorget 2, 169 79 Solna


Jag är ju allergisk mot bl.a. Mjölkprotein och ägg och tycker att det kan vara ganska jobbigt att gå ut och äta på restaurang, då det flera gånger har hänt att det har slarvats vilket har lett till att jag i bland har fått åka in på sjukhus. Jag vet att mina allergier inte alltid tas på så stort allvar, många vet inte ens vad mjölkprotein är vilket är förståeligt om man inte känner någon med den typen av allergi såklart! Här ovan ser ni två restauranger där jag har blivit riktigt bra bemött och där mina allergier inte har varit ett problem.

xx


Likes

Comments

... A moroccan pouf

En sån här läderpuff skulle jag vilja ha i sovrummet, helst en i cognac. Hittade några i New York när jag var där i höstas, men det kändes så krångligt att ta med sig hem i resväskan.. Antar att man kanske hade kunnat ta ut fyllningen och fyllt med annat hemma, men så långt tänkte inte jag.. Kikade runt lite och såg att den HÄR sidan säljer en hel del i olika färger!

xx

Likes

Comments