​God morgon God morgon!

Ida var en av de jobbiga morgnarna du vet när man vaknar av första alarmet, tar av täcket men känner kylan. En sådan jobbig morgon va det -_-

Men kom till skolan i tid va i skolan 07:55 och jag börjar 08:25 sitter fortfarande och väntar på matteläraren, ja matte nu på morgonen JIPPI -_- 

Näää usch vad jag låter negativ det känns som att det kommer bli en bra dag idag ser dock framemot sängen där hemma HA HA -_-

Nu ska jag in å jobba vidare i skolan 

PUSS HAJ!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vad är hemlisen egentligen?

Tjena!

Idag är det då Måndag för er som inte visste det HA HA, började skolan 08:00 idag (tidigt jag vet) men det jämnade ut sig för vi slutar 11:30 varje måndag eller ja framtill om någon vecka då slutar vi istället 13 något för vi ska ha dubbel pass i Sociologi. Det va en skön dag bara finns inte så mycket att säga egentligen.

Jag skrev i gårdagens inlägg att det va mycket positivt som jag kände för att skriva och jag kommer inte avslöja så mycket eller skriva allt positivt men där är en viss speciell person som jag snackat med nu i några månader eller nja till en början så svarade inte jag honom alls typ men sen började jag svara då jag märkte att han varje dag frågade hur jag mådde och ifall min dag hade varit bra och om den inte hade det då frågade han liksom "jaha varför inte det? Har något hänt?" och han fanns alltid där att snacka med liksom. Det gör han fortfarande och jag kan ju säga som såhär att efter 3 månaders skrivande och de senaste veckorna på Facetime så kan jag nog våga säga att jag har något litet extra för honom med det menar jag att där är på började känslor för denna person.

Kommer inte skriva hans namn eller något sånt förrän jag känner att jag är redo för det likaså med bilder och sådant

Vem vet han kanske ska besöka under höstlovet 😱

Nä nu ska jag ta och plugga lite matte så vi hörs i nästa inlägg som förhoppningsvis blir imorrn

PUSS HAJ!

Likes

Comments

Älskar såna här dagar som skapar minnen

Tjena mitt bena!

Detta inlägg är mer av en uppdatering då jag varit jävligt dålig på det... OPPSIE :P

Denna veckan har gått bra, Måndagen inget speciellt skola som vanligt lika så på Tisdag men i Onsdags så var jag inte i skolan förrän vid 11:20 något då jag var i Lund på en uppföljning på en grej som hände mig i April (Orkar inte skriva och förklara vad som hänt nu så kanske skriver ett inlägg om det imorgon istället ^^)

Så som sagt när jag kom tillbaka till skolan så va det utdelning av datorer och jag kan ju säga som såhär jag har nog aldrig sprungit så mycket i trappor som jag gjorde den dagen... Det va massa strul med datoravtal och att min mentor inte va på skolan när jag väl behövde henne och massa sånt men vad e det man brukar säga efter regn kommer solsken, Jag fick min dator efter allt springande och det är den jag sitter och skriver på nu.

Den e bra och så men jävligt liten den är typ som en Ipad fast med ett tangentbord så ganska najs ändå för den tar inte så mycket plats och den är inte så tung.

Torsdags var det normal skoldag likaså på fredag, det va en chill Lördag gjorde inte så mycket faktiskt och Söndagen spenderades med matte, ansiktsmasker och en oväntad och spontan bio dejt ^^

Rosina skrev till mig nämligen vid 14:30 och frågade om jag ville sticka och kolla på bio och jag menar den filmen vi såg tackar jag inte nej till igen, vi gick och såg SUICIDE SQUAD och den var SJUKT bra den va dock 2 timmar lång men det märktes inte alls sjukt va?

Så det va en liten uppdatering tänker inte skriva mer i detta inlägg även om där är SJUKT mycket jag vill skriva, skriver mer imorgon förhoppningsvis och då ska jag berätta lite spännande nyheter JIPPI!

Bjuder på en liten selfie på mig från hissen också bara för att ^^

PUSS HAJ!

En spontan dejt med 1 av mina hjärtan!

Likes

Comments

Det Bästa Man Kan Ha!

Tjeeena!

Det är ca en vecka sedan jag bloggade... Jag vet att jag skrev att jag skulle skriva 3 blogginlägg i veckan men glömde helt bort det förra veckan för som jag skrev i mitt förra inlägg så har jag precis börjat gymnasiet :) Det känns jävligt bra är inne på andra veckan i skolan nu och detta är de "riktiga" skolveckorna som börja nu. Känner mig verkligen hemma på skolan dels för att alla i klassen kommer överens och ingen är utanför vilket är skönt klart är där grupperingar under rasterna men alla kommer ändå överens med varandra och hälsar och har små konversationer med varandra.

Får äntligen skoldatorn nu på Onsdag, misstolka mig inte jag älskar att skriva för hand men alltså för det första blir lite jobbigt att skriva några sidor haha ;) för det andra handstilen ser bra ut i början av uppsatsen men blir mer och mer extremt slarvig hehe :P

Det jag egentligen ville skriva i detta inlägg var att det man verkligen behöver i sitt liv mer än familj och kärlek är vänner...

Det är en av de viktigaste grejer man behöver i sitt liv, jag vet det låter klyschigt men det är verkligen något vi behöver, vi behöver de få vänner som verkligen finns där för en när allt bara går neråt.

Bilden jag valt för detta inlägg är ett collage på mig och två av mina nära vänner, Lycke som också har en blogg som jag kan länka här nedan för och Rosina, det är två tjejer som funnits där även om det varit lite tufft mellan oss på grund av olika anledningar, jag är glad att jag idag kan säga att vårt band är på väg att bli starkt återigen.


Här är även en av mina nära vänner Emmie, har inte känt henne så extremt länge men det kändes som att vi klickade direkt vilket jag är sjukt tacksam över för vi tycker så lika om det mesta.

Älskar verkligen mina nära vänner, det är inte många men det är tillräckligt för kvalitè förre kvantitet!

Nu är detta inlägg tillräckligt långt så vi hörs i nästa inlägg

PUSS HAJ!

Likes

Comments

☟Life Update☟

Halloj!

Det är ett tag sedan jag skrev ett inlägg här på denna kära blogg men det är för att mellan den 7/8 framtill nu har jag avslutat mitt sommarjobb, jag har gått på en festival i en hel vecka, jag har tränat ganska mycket och har även njutit av de sista dagarna av sommarlovet då jag började gymnasiet idag! WHAT?!

Ja du läste rätt denna filuren började gymnasiet idag, mår faktiskt skit bra var jävligt sket nervös men det va inte så farligt som man trodde det skulle vara 😄 Det va en rolig första dag och ett bra intryck på skolan, ser verkligen fram emot att spendera mina 3 år på denna skola!

Ska verkligen försöka uppdatera nu, ska försöka lägga upp 1-3 inlägg i veckan kanske till och med lägger ut fler om jag kommer ihåg att göra det hehe...

Blev faktiskt förvånad över hur många som hade läst och gillat mitt förra inlägg jag menar kom igen 43 läsare och 21 gillningar! Det är ändå en bra början liksom! 😄

Nää nu ska jag förbereda ryggsäcken för nya äventyr, hoppas ni gillar detta inlägget precis som ni gilla mitt förra så får du läsa vidare i nästa inlägg.

HA DET!

Likes

Comments

Hej!
I denna blogg kommer ni få följa min resa genom min viktnedgång och även lite skönhet men kommer fokusera mest på min viktnedgång och träning. Häng gärna med mig på denna resa!

Denna bilden är såklart tagen på snapchat med ett extremt vackert filter så lägg gärna till mig där.

Snapchat: kimzy.mcenzie

Likes

Comments