Header

Hej alla underbara läsare! Hoppas att allt är bra med er! Med mig är de riktigt bra, kan nog faktiskt inte bli bättre😃 Mycket har hänt sen jag bloggade sist! Sorry att de har blivit dåligt med uppdatering men har verkligen haft så fullt upp, flyttat,blivit utkastad,flyttat,träffat mitt livskärlek mm. Men ändå så vill jag säga att jag hade en riktigt bra julafton med min bästa vän Elina och hennes familj, fick pengar,jacka,klocka,2 halsband, 1 armband i julklapp så jag är rätt nöjd👌🏻 Hade även en as bra nyår med mitt allt,svärfar å hans fru och älsklings syskon✌🏻️ Bor typ i Deje utanför karldstad nu till sommaren med min prins😃 Medan han går i skola (han tar studenten till sommaren) så sitter jag hemma i lägenheten och tänkte försöka blogga varje dag nu! Och jag laga mat,städa,diska,tvätta och söker jobb om dagarna😃 Så hoppas allt blir som jag önskat nu🌸🌸


                              Ha de grymt!✌🏻️ Puss👌🏻🌸

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej hörni!
Sorry för lite dålig uppdatering igen🙈
förra veckan var jag på min allra första Gay kryssning i hela mitt liv och kan inte mer än säga att de var helt underbart, så härliga människor,musik,skratt mm. Jag festade i 24h 😥 man var ju lite död då man skulle hem! Och jag träffade en tjej som jag är helt stört förälskad i😍 helt sjukt asså de var verkligen kärlek vid första ögonkastet!
Slösade dock lite väl mycket pengar på denna kryssning men de var det fan värt jag träffade världens finaste😍😀
Fler gay kryssningar kommer de att bli😀😀

puss puss

Likes

Comments

I onsdags förra veckan fick jag en grov smärta i njuren så de var bara åka in på akuten här i Avesta, väl där så tog dom prover och sen blev jag hemskickad och fick en tid på vårdcentralen i Avesta kl 15.
Jag gick dit och tog massa prover och även ultraljud för att se hur mycket urin de var i blåsan, efter de blev jag skickad till röntgen men då hade dom skickat mig fel så då blev jag ner skickad till akuten igen, nä hade dom skickat mig fel IGEN!!
Då skulle jag bli skickad till akuten i Falun och då jag väl var där fick jag sitta i väntrummet i 12 timmar och vänta innan jag fick ett rum och fick fasta i 43 timmar.
Så kl 07 på torsdag morgon fick jag ett rum på akuten i Falun och då fick jag reda på att jag hade njursten och blev hemskickad med medicin. Sen i tisdags den 1/8 så fick jag oerhörda smärtor och fick åka in med ambulans och blev hemskickad som vanligt.
Nu är jag påväg in på akuten i Falun IGEN så vi får väl se hur detta går. Rätt less på att vara på sjukhus... håll tummarna!
puss🌸

Likes

Comments

Hej snyggingar!🌸
Helgen som va drog jag till moster eftersom jag var sjukskriven pga jag har fått njursten. Så då drog jag till henne i Enköping för att slippa bara ligga hemma😣
Det var sjukt mysigt eftersom mormor och morfar också var där så då fick man passa på och träffa dom med för numera så bor ju jag 50 mil ifrån dom så ses knappt.
Fick ta en ridtur på 6 km med moster och hennes kille, och hade inte suttit på en häst på ca 1,5 år pga jag ramlade av en häst då. Men de gick otroligt bra med mosters häst så från och med nu ska jag åka dit lite oftare😄 Fick även mysa med hennes 2 hundar & vara kock gjorde grymt god mat å alla var grymt nöjda!😄 blev även att bada pool och åka till ett svinmysigt café och fika🌸


puss puss

Likes

Comments

Hej alla älsklingar!! fyfan vilken vecka detta har varit Asså!! Har jobbat & slitigt som vanligt & sen i förrgår fick jag dra ena min visdomstand och igår var jag först på sjukhuset i Avesta sen blev jag skickad till falun och de visade sig att jag har njursten. så är sjukskriven resten av veckan så då passade jag på att åka till moster i Enköping och hälsa på!
ha det gött!
puss puss😘😘

Likes

Comments

Tycker mitt liv är så jävla grymt sen jag flyttade 40 mil från den stad som skadade mig som fan! Asså jag gjorde de bästa valet att flytta därifrån och är inte missnöjd!
Jag har mina älskade vänner här,mina älskade jobb! Det har hänt ganska mycket sen förra inlägget, jag har typ nästan gett upp hoppet helt om kärlek pga all skit,alla idioter mm. Så nu jobbar jag med mina 3 jobb så man jobbar ju nästan arslet av sig!
Bor just nu på vandrarhem tills att jag har hittat en lägenhet eller att jag har pengar till att köpa hus!
Mitt liv och jag har förändrats mycket, jobbar nästan hela tiden och håller på att spara pengar till att köpa hus,fixa körkort,bil och även till en utlandsresa😇
och även har jag och bästa vän bestämt att vi ska på hbtq-kryssning😎

Nä nu ska tant agda 85 kommer somna nu!natti😘

Likes

Comments

Tja! har ju glömt att skriva att jag fick jobbet efter jobbintervjun så nu jobbar jag och står i. Fick jobb på burger King 👑👑

Likes

Comments