Wow...gick det bra att blogga eller.. Hahaha är verkligen sämst på att komma ihåg att uppdatera. Nu så är dock klockan tio över fyra på morgonen i skrivande stund och jag tänkte att varför inte uppdatera :D

Hej förresten.

Jag kan verkligen inte somna, försökte att somna i typ tre och en halv timme innan jag gav upp. Känns meningslöst att försöka somna halv fyra när man ska upp klockan sex liksom..

Aja, jag hoppas att ni sover när jag skriver detta i alla fall. Det är så tråkigt att vara uppe hela nätterna och framför allt så är det svinjobbigt i skolan dagen efter. Brukar i vanliga fall inte vara uppe hela nätterna, brukar vakna till vid vissa tillfällen och sedan somna om igen. Men inte inatt tydligen.

Det värsta är att jag är trött, men inte trött. Haha låter så konstigt men jag är sjukt trött men kan inte somna, jag beter mig som om jag vore pigg men innerst inne så är jag liksom inte det.

Ja, vi får se hur det går i skolan om några timmar. Min första lektion är idrott och vi ska springa. Inte så jättetaggad men måste vara med om jag inte vill ha frånvaro..

Godmorgon på er, för jag gissar att ni som läser detta gör det när ni vaknat.

Pöss // Kim

Likes

Comments

Hej på er. 

Idag så hade jag tänkt att göra en liten presentation av mig själv, jag försökte att hitta "get to know me tag" frågor men de flesta är så tråkiga så tänkte att jag kunde skriva 10 fakta om mig. 

1. Jag är 16 år och går första året på gymnasiet. Jag utbildar mig till frisör och make-up artist! 

2. Jag har tatuerat in min största förebilds namn på min handled. Han betyder mycket för mig på olika plan och han har även hjälpt mig väldigt mycket. Han är även en bra vän till mig skulle jag säga. Otroligt fin människa. 

3. Jag är perfektionist, men jag visar det ganska sällan. 

4. Smink, tecknande och musik är mina största intressen. 

5. Jag älskar att experimentera med mitt utseende, färga håret, klippa håret, genom smink osv. 

6. Har planer på att tatuera större delen av min kropp, behöver dock fylla 18 först haha.

7. Jag stressar sjukt mycket och oroar mig alldeles för mycket för mitt eget bästa.

8. Jag är äldsta syskonet i min familj, har två yngre syskon. 

9. Jag älskar att lära känna nya människor men har jättesvårt för att interagera med människor jag inte känner haha.

10. Jag älskar Melodifestivalen, höjdpunkten varje år. Har alltid drömt om att vara med själv men eftersom att jag inte kan sjunga så har vi ett problem...

Tycker att dessa inlägg är ganska konstiga och jobbiga att skriva, för jag vet aldrig vad folk som läser det är intresserade av att veta egentligen haha. Men jag hoppas att jag fick till något nu.

Ha det bra,

pöss/ Kim 

Likes

Comments

Hej. Ja, nu var det dags igen haha, mitt typ 1000:e försök till att blogga. Jag tycker egentligen att det är väldigt roligt att formulera mig i skrift och med bilder så detta är perfekt för mig, MEN jag glömmer alltid att uppdatera..

Jag hoppas på att jag kan få ordning på detta nu, men vi får se. Jag har väldigt många gånger även funderat på att skaffa youtube-kanal men har aldrig riktigt lyckats uppdatera särskilt bra. Jag har en kanal som jag har tre videor på typ, men har liksom inte tagit tummen ur röven och gjort någonting mer. Hoppas på att jag har den orken i framtiden, för det verkar så sjukt kul!

Denna blogg kommer i alla fall att handla om mitt liv, typ... Vi får se vad jag uppdaterar om och framför allt hur ofta jag uppdaterar. Men som sagt så hoppas jag på att jag kommer kunna få någon ordning på detta nu.

Hoppas att ni som läser har en trevlig kväll. Om det är någon som läser det vill säga... Men får väl hoppas på det.

Har i åtanke att göra ett litet "lär känna mig" inlägg imorgon, så keep yourselves updated ;p

Pöss / Kim

Likes

Comments