Header
  • Blogkeen
  • Follow me on Nouw

 

Idag Tog vi sovmorgon till klockan nio, så underbart att sova så länge!
Vid halv tolv tog vi bussen in till Flen, Hade ett ärende på "stan". Sedan vart det att
Möta upp papi, som fyller år idag, grattis grattis! Vi hämtade Angelina och Ian på dagis sen hem till pappa för att kalasa! Tårta och massa gottgott fanns. Jag åt så mycket godis att jag fick ont i magen, haha. Det där med att sluta äta sötsaker tycks inte riktigt gå som planerat!
Farmor och farfar kom också dit för att fira pappa, även macke och Jenina med deras familje tillskott buster, så otroligt söt hund!

Efter kalaset kom mamma och Jejje och hämtade mig och Alwin, vi ska sova ute hos mamma. Vi har under kvällens gång tittat på svenska hjältar, det var så bra! Alla hjältar var otroligt duktiga och fina människor, men jag det så innerligt imponerad av den 65åriga kvinnan som stoppade knivbråket mellan de tre killarna. DET är inte många som kan göra en sådan sak, allra minst i den åldern. Och att folk inte vill hjälpa till visade just den där situationen. Att ingen av alla de människor som var där kunde hjälpa till, att de vara tittade på, det är helt ofattbart! Men den kvinnan har fått mig att tro att det finns goda människor i världen iallafall.

Imorgon ska lilleman till sin pappa, så får se vad jag gör för att fördriva mina timmar utan honom!

Puss love!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments