Choose life

Min mamma köpte denna fina klänningen men den passa inte henne, så hon fråga om jag ville ha den. Jag prova den o omg, älskar den! En klänning jag aldrig skulle bry mig om att köpa själv eller ens titta på i en affär. Men den är sååå vacker! Blev så glad o att dessutom inte ha något plagg i garderoben som inte är svart är ju ett plus. Har länge kännt att jag inte har något fint o ha på mig på typ släktmiddagar o kalas eller liknande, men nu har jag!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Efter jag jobbat helgen åkte jag hem till mina föräldrar för att spendera 2 dagar m familjen o mamma som är sjukskriven efter operation. Vi åkte till Väla o shoppa halva dagen, körde runt henne i rullstol så de gick bra! På mån kväll träffa jag Ellen, Jesper o Isa. 3 saknade underbara vänner. Vi åt lite pizza o bara pratade skit typ. Så skönt o få träffa mina gamla kompisar igen. På tisdag åkte jag o min mamma till Zoo affären i Ängelholm där jag köpte på mig en mängd nya foderdjur till mina ödlor o en ny värmelampa. Sen stanna vi till på Blommster landet där jag fick nya blommor till lägenheten inköpta. Är inte duktig på att sköta blommor what so ever men gör mitt bästa iaf. Nedan kommer bilder på det jag köpte i måndags.

Likes

Comments

Gissa vad? Denna bruden har ännu en gpng klickat hem lite goodies från bästa Killstar! Alla saker jag klicka hem har jag dreglat över läääänge o när de hade 20% off på ALLT så kunde jag inte låta bli. Som vanligt är kvaliten de bästa ever o jag är skitnöjd! Byxorna passa båda perfa men är något stora runt midjan/magen så får snöra åt det på ngt vis. Så gullig liten påse som armbandet kom i och även plånboken kom i en gullig liten ask som jag båda sparar.

Likes

Comments

Har länge tyckt att naturligt lockigt hår är såååå vackert. Har själv rakt o tråkigt hår o har länge funderat på att permanentlocka det hos en frisör men vet inte riktigt än. Vill ha lite längre hår först innan jag gör de då de blir lätt för mycket fluff när man har kort hår haha.

Likes

Comments

Var hos frisören förra veckan o fixa frillan. Så sjukt skönt o bli av med det slitna o få en ny färg. Det blev en mörkare nyans av rött o svarta sidor, sjukt nöjd!

Likes

Comments

Skaffa lite nytt bläck på kroppen i måndags med hehe. En liten text med min mammas exakta handstil o är en minnes tatuering för min mormor. På andra sidan blev det en nordisk runskript som bl.a står för skydd mot ondska. O 2 små prickar på vardera ringfinger som inte har någon betydelse hehe. Är sååå nöjd iaf!

Likes

Comments

Är så fruktansvärt nöjd över min röda hårfärg. Känner att det är en av de färger som jag passar allra bäst i. Svart o rött är de färger jag nog gillat bäst på mig själv. Ska till frisören nästa vecka o äntligen klippa bort allt de slitna o lägga i en röd permanentfärg så de röda håller bättre.

Likes

Comments

Äntligen anlände både mitt efterlängtade mobilskal o nya handväska. Jag är kär alltså! Skalet va i bättre kvalite än jag trodde o väskan va större än jag förväntat mig (vilket va en lättnad då jag trodde den skulle va för liten).

Likes

Comments