Choose life

Åkte en sväng till grand o köpte lite saker men kom på nu att jag glömde köpa de jag åkte in för hahah. Aja är mycket nöjd med alla mina fynd!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Nu i äldre dar har man verkligen insettt vad som händer när man inte lyssnar på folk som vet. Mitt ena öra börja bli infekterat o svullet så jg fick ta ut mitt smycke o låta det läka igen. MEN pga att jag töjde mina öron på tok för fort från första början så blev det såhär. Jag hade 12 mm och örat sjönk ihop så pass mycket att jag måste börja om på 3 mm! 3mm!! Hade jag bara töjt rätt från första början hade inte mitt öra sjunkit ihop så mycket. Dessutom ska man inte använda plast/acryl då det är skadligt för kroppen. Väntar bara på mina nya smycken som bör komma snart. Så va inte dum som mig vad gäller sånna saker, lyssna på de som vet o gör rätt!

Likes

Comments

Hej mina följare, jag måste bara give this girl a moment! Denna tjej vid namn Mykie är asså bäääst på smink. Hon är min stora make up förebild, är totalt kääär i hennes senaste look. Jeffree Star är också min stora sminkförebild men gillar Mykie mer för hon är lite mer "normal". Alltså vad jag menar är att Jeffree Star använder väldigt mycket dyra sminkprodukter vilket ingen vanlig männsika med typ av inkomst som jag har inte har råd med. Medans Mykie använder mer billigare och vanliga icke-rika människor kan ha råd att köpa.

Likes

Comments

Jag älskar allt som har med naturen o göra, allt oavsett årstid. Många tycker om en viss årstid men jag älskar alla. Varje årstid har sina små detaljer och jag älskar dom alla, De är som små lyckopiller!

Likes

Comments

Då va det lördag ja. Ännu en vecka paserat o snart är juli månad slut o därmed börjar de flesta snart jobba igen. Själv har man ju ingen semester så mig spelar de kvitta haha. Tiden går ju så fort ändå. Ikväll blir de iaf ut o äta i Helsingborg med mina barndomskompisar här hemma. Ser verkligen fram emot det. O imorgon blir de att ta det lugnt med familjen. Har äntligen hämtat min bil nu med! En Volkswagen golf gl 96:a. Är redan kär i min lilla bil haha. Aja snart ska man upp o duscha o fixa sig inför kvällen. Cyaaa!

Likes

Comments