View tracker

Choose life

View tracker

Var igår på Ikea med några kompisar som behövde köpa nya möbler till deras nya hus. O blev även att sambon o jag hitta lite smått. 2 krukor o 2 blommor, en lampa, en lykta o lite ljus. Såå nöjd!

Likes

Comments

View tracker

Skaffat en ny tatuering, är såå nöjd! Inte riktigt klar än dock. Ska dit skuggning o mer vitt.

Likes

Comments

ojoj nu var de ju hela 3 månader sedan man uppdatera något haha. Livet flyter på bra, har fått fast anställning på Växjö Djursjukhus vilket känns jätteskönt. Mina små katter växer på, de är alla kastrerade, vaccinerade o nu 8 månader gamla. De busar o lever jäkel här hemma, massa mys blir de dock på kvällarna i soffan.
Sambon o jag har fått ordentlig ordning på vårat hem nu o vi trivs bra här. Vi båda går i hundtankar o tänker utöka vår familj med en liten ______ valp till våren/sommaren. Vad för ras vi tänker på får ni reda på då hehe ;).
En liten snabb update blev de bara, funderar på att börja blogga lite igen.

Likes

Comments

Åkte en sväng till grand o köpte lite saker men kom på nu att jag glömde köpa de jag åkte in för hahah. Aja är mycket nöjd med alla mina fynd!

Likes

Comments

Nu i äldre dar har man verkligen insettt vad som händer när man inte lyssnar på folk som vet. Mitt ena öra börja bli infekterat o svullet så jg fick ta ut mitt smycke o låta det läka igen. MEN pga att jag töjde mina öron på tok för fort från första början så blev det såhär. Jag hade 12 mm och örat sjönk ihop så pass mycket att jag måste börja om på 3 mm! 3mm!! Hade jag bara töjt rätt från första början hade inte mitt öra sjunkit ihop så mycket. Dessutom ska man inte använda plast/acryl då det är skadligt för kroppen. Väntar bara på mina nya smycken som bör komma snart. Så va inte dum som mig vad gäller sånna saker, lyssna på de som vet o gör rätt!

Likes

Comments