Länge sen man slänge ett par ord här.

Kanske dax för lite uppdatering för er som e intresserade att läsa en bit. Ja, men ialla fall. Bor fortfarande tillsammans med Daniel och vi bor fortfarande ute i Veddige. Världens ände som vissa säger. Men trivs hyffsat.

Nu särhär i väntans tider finns det inte så mycket att göra. Mest vila och ta det lugnt och jag skulle kunna skriva ta en lugn promenad eller 2. Men då skulle jag ljuga. För jag kan inte gå promenader. Jo för er som inte vet, eller man borde listat ut det med tanke på vad som står på pressen, men ialla fall, är gravid och har 5 dagar kvar till beräknat ankomstdatum och magen är tung och mina fötter och höfter och min rygg tar stryck. Men ett pris som jag väldigt gärna betalar för det underverks om ska komma inom 2 veckor. Men det där med promenader, det har jag förökt få mig under hela min graviditet, men har haft något som heter foglossning, och kraftig sådan så att gå har vart riktigt plågsam. Det har kännts precis som att mitt bäcken har vart fullt med spik samtidigt som att skälva skelettet smulats sönder. Mycket plågsamt med andra ord. Och promenader har vart en ritkigt plåga. Men har ändå kommit ut vissa dagar och kännt mig sååå duktig. :) Men nu är det inte långt kvar och man längtar ihjäl sig.

Sen har jag öven körkort, klarade det på lite mer än 1månad. Såå skönt för nu kommer jag härifrån om jag skulle känna att jag vill bort för dagen och hitta på något. Och livet ute på landet utan körkort är nästan jobbigt. Inga bussar går det så det var omöjligt att ta sig någonstans utan körkort så nu är jag glad att jag kan ta mig ut på egen hand.

Vad har hänt mer sen jag skrev? Ja kan inte minnas att det hänt så mycket mer som är så stort i mitt liv. Jag ser fram emot att få bli mamma och dela denna upplevelsen med den som jag älskar mest av allt. Vi är snart en riktigt familj. Och vi får se vilken dag som bebis bestämmer sig för att möta sina föräldrar och världen utanför den trånga magen:) Oja, jag är TJOCK!!! Kika galleriet så får ni se. Jag har fått frågan om jag väntar tvillingar.. :O haha..

Likes

Comments

Hade ju en annan blogg på blogg.se.

Men fick lägga ner den pga av trakasserier. Inge vidare skoj. Men att blogga är en stor del i mitt liv och har börjat bli som ett sätt för mig att skriva av mig, ang allt som mitt liv innhåller. Känns mest som att det jag hade åstakommit med den bloggen va till ingen nytta när man sen blev trakaserad.

Men i själva verket tror jag att de som höll på, var avundsjuka på det som jag hade byggt upp. Men de stör mig just nu att jag bara fått slänga allt i sjön, men en vacker dag kommer jag bygga upp det igen. Bara väntar på rätt tillfälle.

Likes

Comments

1. Du kan skaffa choklad.
2. Orden "om du älskar mig sväljer du" har en äkta mening med choklad.
3. Choklad kan ge njutning även när den blivit mjuk.
4. Du kan utan risk nyttja choklad medan du kör bil.
5. Du kan få choklad att räcka så länge du vill.
6. Du kan äta choklad även med din mor.
7. Choklad bryr sig inte om du biter i "nötterna".
8. Två personer av samma kön kan äta choklad utan att bli diskriminerade.
9. Ordet förhållande skrämmer inte iväg choklad.
10. Du kan ha choklad på ditt skrivbord utan att förnäma dina arbetskamrater.
11. Du kan fråga en främande efter choklad utan att få en örfil.
12. Man får inte hår i munnen när man äter choklad.
13. Med choklad behöver man inte fejka.
14. Choklad gör dig inte gravid.
15. Du kan äta choklad när som helst i månaden.
16. Bra choklad är lätt att hitta.
17. Du kan ha hur många olika sorters choklad som helst.
18. Du kan aldrig bli för gammal för choklad.
19. När du äter choklad håller det inte grannarna vakna.
20. Med choklad spelar det ingen roll, det är alltid gott.

Likes

Comments

Har en ny blogg ni är välkomna att läsa den.. http://invisblegirl.blogg.se

Likes

Comments

Hopp att man inte kan få vara ifred.. Ja orkar inte mer nu.. Kan du itne låta mig och min familj vara.. De e slut mellan oss FINISHED. Du har NOTHNG TO DO WITH OUS...!! Fattar inte va fan du tänker med.. Kan du inte bara ta din förbannade tjej och leva ditt egna jävla liv i skövde?? Ha?? E d så svårt att fatta ja vill inte ha med dig å göra??

Jag trodde ja klartgjorde d för dig för lääääänge sen.. Ja har ett nytt liv nu. Med den man ja älskar av hela mitt hjärta. Vill dela mitt liv med honom. Han är mitt allt... Ska ja behöva göra d klarare än så här att JA VILL INTE HA DIG!!!

Över till annat sitter här i soffan med daniel frugan och andreas.. Sitter så ja ser alla och sitter och tittar på daniel.. han e verkligen den vackraste människa på jorden.. Ja kan inte fatta att han är MIN!! MIN!! MIN!!.. Och har insett att den som försöker ta honom från mig den lär d bli synd om.. Han e verkligen jätte go.. Bästa någonsin...

 

*Jag är kär*
Jag sitter för mig själv,
en skön sommarkväll,
och tänker på dig,
och allting som vi gjort.

Bara du och jag,
en varm sommardag,
Allt känns okej.
Men tiden går så fort.
åh jag önskar,
att det aldrig tar slut.

För jag känner såhär,
jag tror jag är kär,
känslorna bubblar inom mig,
det känns så bra,
du och jag tillsammans.
Åh jag önskar,
att det aldrig tar slut.

Åh, vilken härlig grej,
att jag frågade dig,
och du sa ja.
Och att du gillar mig,
Åh jag önskar,
att det aldrig tar slut.

Jag gillar dig
mer och mer
varje dag

Likes

Comments

Hopp har precis kommit hem från nyårs festen e sädär riktigt go och rund om fötterna.. Ursäkta min stavning om den e kass:P

Hänt en hel del ida och de gammal året med föresten.. Men denna nyår va nog den bästa faktiskt..Frugan va ju här och fira med oss:) Lyckad nyår säger ja bara. De va la något livat på festen men d e ju nyår en ggn per år:P Hehe Tror faktiskt ja kommer komma ihåg denna nyår som den mest "underbara".

För de e så att visst daniel hade druckit en del men ändå.. D va ju så charmigt.. :P Vid tolvslaget när alla stod ute även vi då.. :p så gick han runt lite bland kompisarna men kom till mig precis innan tolvslaget tog tag i min hand och ja titta bort för att se vart cicci vart nånstans och såg att hon stod med andreas och så.. Men när ja sen titta tillbaka på Daniel så stod han där på knä.. Och sa"Kim Linda Doroteha Vill du gifta dig med mig":) Blev helt tårögd. Börja gråta.. d va d mest romantiska någon gjort för mig (även om han va VÄLDIGT onykter) Sa efter mååånga tysta sekunder sa jah ja precis i takt med den första raketen smällde.. :) Ååh :P hehe e lite vimsig ja vet men ändå:P hehe ne nu ska ja fortsätta titta på filmen med cicci.. sen ska ja nana kudden:P GOTT NYTT ÅR PÅ ER ALLA.. ÖNSKAR ETT SUPERBRA 2009.

Puss och kram hela dan :)

Likes

Comments

Hopp då har man flyttat:D Håller på för fullt att göra iordning har egenrligen inte tid att sitta här men tyckte att ja förtjänade en lite paus.:P Hihi Daniel pillar med sladdar och fickar så Dvd, Tv och Video och bioljud fungerar.. Hmm Hör att han fått det att fungera:P hihi ja håller på och ställer upp saker i bokhyllan och lägger in kläder.. Ska nog laga lite mat snart tror ja.. Inte kul men man måste ju äta med.. Börjar bli lite hungrig faktiskt..

Vivvi fyllde ju år i torsdags så ja va hos henne i fredags på lite fest.. Blev lite mkt att dricka kände ja igår.. Hmm inte bra :P Men vi hade asskoj.. D ända som va negativt va att de en som heter patrik som inte kunde låta mig va så han va ju på mig hela tiden ja blev arg på han ett par ggn. Men lyssna han för d?? Nej.. så ja bad eddie från skåne att spela min kille.. Himla snällt va han för patrik va inte på mig lika mkt då men sen när ja skulle beställa en drink så kom han och skulle börja tafsa då blev ja riktigt förbannad.. så då lämna han mig i fred till slut.. Jävla idiot säger ja bara va fan lyssnar du med?? R*ven.. ??

Hallå när man säger nej så e d ett nej.. Fatta d.. eller ska man behöva bli arg och så för att dom ska fatta..?? Idiot hmm jaja ska la fortsätta här så ja blir klar nån ggn..:)

puss och kram hela dan:)

Likes

Comments

varför just jag?? Varför alla dessa frågor? Ibland har ja undrat hur jag kan och orkar mer nu? Men ja måste vara stark för min egen skull och den ja älskar. Vill få iordning på allt. Hoppas allt blir bättre nu efter jul när vi har flyttat från denna håla.. De e ju bara massa skit snacka. Orkar inte med d mer. Var ja än är, är det alltid en massa skit snack. Ligger vaken om nätterna och tänker på hur mitt liv varit och kommer bli. Att tänka tillbaka på allt det hemska gör att ja ryser och ofta fäller ja en tår i min  ensamhet för att ja känner smärtan.

Daniel - Är glad att du finns i mitt liv, är glad att du flörtade med mig den där kvällen på Åsakalaset:) Tänk vad ja hade vart nu utan dig. Alla mina dagar känns värda att leva ut till högsta grad nu när ja har dig. Du får min dag att lysa även om den är mörk och gråDu är mitt allt vill att du ska vara min föralltid. Älskar dig hjärtat<3

Cecilia - Kan man ha en mer underbar vän? Du är helt underbar. Finns alltid där när ja behöver dig. Du e helt enkelt min stjärna som leder mig rätt i mörkret. Är glad att vi är de vänner vi är. Vi kan dela allt. Älskar dig gumman.

Alla andra vänner - Är självklart glad att ni finns med. Men nån är alltid en närmare vän.

Ska in till Kungsbacka ida och göra kopior på nyckeln till vårt nya usch ja orkar egentligen inte men måste. Bläää va ja e orklös ida.. Får ta mig själv i örat och släpa iväg mejj. Ska även köpa en julklapp till fröken MC med.. Uscch HATAR JUL IBLAND. Men det är ändå en va mina favvorit högtider, jul är på något mystiskt sätt mysig och rogivande.. Blir liksom helt lugn och avslappnad. Lite mysko men då är det. Shiit julklapp till daniel med.. Fast ja får egentligen inte men ja e sån av mig de ja älskar mest av allt betyder mest av allt. De bryr ja mig om med. Så Älskling du kan säga vad du vill;)

Att älskas av dig är sagolikt. Så underbart att vara din. Och att vara i din närhet och famn. Eller när ja kryper tättintill. De underbara stunderna som vi delar ska ja förvara i mitt hjärta nu och föralltid.<3

Puss och kram hela dan:)

Likes

Comments

Nu är jag så grymt trött på allt. Inget e som d en gång var. Allt j*vla skitsnack bara blir mer och mer. Ibland undrar ja hur folk orkar. Fortsätter det såhär så kommer ja inte orka mer. Då kommer jag lämna allt och det är det sista jag vill.. Ja kommer lämna allt å då menar ja allt.. Flytta lååångt härifrån där ingen känner mig. Där ingen vet vem jag är. Ett helt nytt liv ska ja skaffa mig då. Känns som jag rymmer från allt hela tiden så fort det går fel blir jag rädd, rädd att bli lämnad kvar som vanligt. Lämnad ensam kvar med enbart mina tårar som rinner ner för min kind. Det är inte meningen att man ska fly från det man e mest rädd för men d e den ända flyktvägen jag kan.

Från och med nu vill jah inte höra något annat än SANNINGEN. E så fruktansvärt j*vla trött på allt som inte stämmer vet inte vad ja ska tro längre eller om ja ska tro på de som säg e sant. Ska åka bort ida men e rädd för att allt kommer bli värre.. Inte ens åka och hälsa på vänner kan ja ju längre.. Snälla lova att alltid vara ärlig mot mig och aldrig ljuga för mig.. Du vet själv att ja aldrig ljugit för dig så då tycker ja att vi båda ska va ärliga mot varann.. Eller har ja fel?  Att ja alltid förlåtit förr det vet ja och det har ja fått sota för nu i efter hand.. Så kommer aldrog förlåta nått som gör ont eller sårar mig ända in i själen.. Är rädd för att säga vad ja tycker och tänker.. Kan inte se någon i ögonen som ja bryr mig om och säga att så här är det. Såhär måste de bli för att ja ska kunna gå vidare utan att behöva oroa mig dag för dag, natt för natt. Ligger vaken nästan varje kväll, kan inte somna för alla frågor som snurrar i mitt huvud som ja vet att ja aldrig kommer få svar på. Känner att min medicin inte alls gör någon nytta just nu... Mår fan inte bra just nu.. Känns som allt e på väg neråt.. dit ja inte vill..:( 

Till er alla nära kära vänner och blivande vänner: Var ärlig mot mig eller förlora mig!! 

Jajaj ska la göra mig i ordning packa d sista å sen ge mig i väg till bussen. Sen får vi se hur detta slutar..:S

Puss och kram hela dan:)  

Likes

Comments

Fattar inte vad d e för fel på folk egentligen.. Att dom inte bara kan skita i andras liv och leva sitt eget.
Asså ja blir så jävla förbannad på människor som bara förstör för andra. E det bara för att dom vet att den andre e lycklig och inte den själv?? Asså det finns en person som betyder väldigt mkt för mig och ja gör allt för att hon ska vara lycklig. Och när hon väl är det då går allt åt pipan bara för att pappan till hennes barn inte kan ta sitt feta arsle och komma och hämta barnen när den yngste e sjuk och dom bor en bra bit ifrån varann..?? Asså va fan tänker han med.. Han har pajat för henne så många ggn att hon vågar inte vara lycklig för han bara förstör...

 

Egentligen ska ja inte lägga mig i men ja kan inte stå och se på när han slår på henne med sina elaka hårda ord och trycker ner och förnedrar henne.. Det jävla aset. Han borde döö.. Han är inte värd att leva..
Ja vet vem han är och hur han är... Han bryr sig bara om sig själv och ingen annan.. Han är en uppstoppad självisk pappskalle.. fan va arg man kan vara på någon... Helt jävla otroligt egentligen..

Över till annat för att bli något gladare å på något bättre humör.. Burken han sover å ja sitter här och kan inte sova.. Precis när mina sömnproblem försvinner får ja nya.. e så trött på detta problem.. Att ja ens orkar..

Vissa dagar undrar ja ens hur ja orkar sitta här, ta all skit, gå och tro att allt e så himla bra och frid och fröjd när ja vet att det inte är så...Ett problem försvinner och ett nytt trillar in i brevlådan..Hmm att ja orkar stå på mina egna ben e la ett mirakel antar ja.

Nu ligger syrran på BB-avd.. Hon har fått njurvägs inflammation eller va det hette.. De va ialla fall att hon har fått urinvägsinflammation som spridit sig upp i njurarna. Eftersom hon har 5-6 veckor kvar innan förlossning så tar dom över när man blir sjuk. Vet inte varför men så e d ialla fall.. Ser värderna bra ut imon så får hon åka hem, annars får hon stanna. Som tur e är mamma med henne så hon är inte helt ensam. Tur d.. Hmm.. Nej nu ska ja ta och borsta tänderna och krypa ner jämte burken.. Får försöka sova ska upp i tid imon:) Natti Natti allt folk..

Puss å kram hela dan=)

Likes

Comments