Saga

Idag på morgonen när det ljusnat tänkte jag ja det enda som saknas nu när hela huset andas jul är bara snö. Och som om någon hört min önskan så började flingorna falla under eftermiddagen. Julstämningen blev på topp!

Jag gillar verkligen att Linus fyller i december och vi kan ha hans kalas när vi fått upp alla hundra tomtar(ja om det ens räcker!) släkten samlad och vi äter gröt och skinkmacka. Ja ibland är jag så dålig på att ta kort på det väsentliga som när alla samlats runt bordet och äter tex men fick iaf ett kort på Sagas farfar och ”elaka styvfarmorn” (en annan historia men hon är väldigt snäll egentligen) det blir ju en liten skara när alla samlas så här när en familj blivit flera ett par gånger om.

Efter kalaset var det en liten tös som var helt slut och satt i pappas famn och bara mös! Det är något visst att se far och dotter sitta och det bara lyser kärlek om dem.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Saga

Grannen behövde barnvakt och jag och Saga bangade inte för det. Det var ju lätt som en plätt medan det bara var Saga och Lucas och vi satt och kollade på TV.

Men att hålla koll på tre barn efter att Olivia vaknat då blev det ingen barnlek längre! Eller det var precis vad det blev massa bus i soffan.

Vivan var väldigt intresserad av Sagas napp. Som tur var drog hon bara ut den och stoppade tillbaka den igen.

Få en bild på alla tre fint uppradade på soffan?? Näää glöm det!

Ja men vi delar på det då så blev de ju någorlunda.

För att åter bli kaos igen. Ja som sagt en väldigt spännande eftermiddag. Saga hon blev skeeet slut och däckade som en klubbad säl när vi skulle in till Kalmar.

Likes

Comments

Saga

Tyckte hon var så söt i sin drakkofta där hon satt i babygymmet som nu mera funkar som leksakshav.

Medan jag plockade upp julsaker följde mig med blicken och lekte om vartannat, man behöver aldrig känna sig ensam i hennes sällskap.

Likes

Comments

Saga, Dubbel bebislycka

Mormor skulle in till ögonläkaren och får inte köra hem så Emma fick ju ställa upp som chaufför och då följer ju självklart lilleman med oxå. Så vi började dagen med en lunch på Ikea ja var annars.

Det här med julgransglitter är roligt tycker båda busungarna.

En glad mormor som får träffa båda sina skatter samtidigt

Ja är man i Kalmar halva kvällen med så måste man ju äta igen. Så en paj till de vuxna och mat till de små på en trappa upp.

Likes

Comments

Saga

Förra året var det Linus som fick en adventskalender en ny fin öl var dag. I år blir det Saga som får en istället men innehållet skiljer sig markant. Så igår kväll satt jag och slog in alla små pyttepaket. Dessvärre vet vi inte var vi ska hänga upp den ännu men får väl se om vi hittar en bra plats för den.

Likes

Comments

Saga

Humn vad är detta??

Jaha du vill att jag ska stoppa den i munnen!

Mmmm killar dödsskönt i lilla tanden.

Första gången hon borstar tänderna med tandborsten hon fått av mormor. Tog bara vatten på men iaf så hon får in vanan. Går det så här bra varje gång så lär det inte bli några problem.

Likes

Comments

Lagårn

I sex år har de legat på ovanvåningen och bara väntat på att bli upphängda. Men vi har varit så oense om hur se ska hängas. Så till slut bestämde vi oss att de ska sitta ganska högt upp bredvid dörren och den dörr där luckan är ivägen så får den sitta lite länge ner helt enkelt.

När vi fick i lampa och glaset så blev de ju så snygga.

Jag bara gick och väntade på att det skulle bli mörkt så jag äntligen fick se hur de blev med lite extra lyse på lagårdsplan.

Åhh det känns som om det alltid varit tänkt att det är så här det ska se ut!! Såååå hemtrevligt!!

Likes

Comments

Första vintern vi bodde i huset köpte jag två ljusslingor för att använda till att vira runt ledstängerna upp till ytterdörren. Det blev aldrig av men nu fick jag användning för den ena. I en av cypresserna som vi planterat på lagårdsplan.

Likes

Comments

Saga

Pappa får jag testa dina hörselskydd?

Ahh de funkar lika fint som mina.

Men jag vill ha dem som du pappa!

Efter lite hjälp så.

Coolaste ungen i byn!

Likes

Comments

Saga

Mamma mamma det är något här??!!

Är du säker???

Jaaa jaaa jag lovar jag känner något!!

Det är första lilla vassa bisslingen som trängt upp!!

Yeeeeaaa!!

Likes

Comments