Header

Gnomeregan race är en run dom kör i WoW för att visa uppmärksamhet till bröst-cancer. Join the run!

Fick med mig en kompis som sprang med mig, vi hade en nice chatt!

Efter racet!


That's all for now.

Cya

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Lite random bilder som är roliga ifrån när jag och Simon spelat.


Inte så mycket mera bilder men thats what you get haha.

Cya

Likes

Comments

Tja! Long time no see.

Jag har varit upptagen med skolan och andra saker, men tänkte bara dela med mig att jag slutat spela Aion och börjat spela WoW.

WoW är så mycket roligare och har en svinbra story line.

Menmen. tänkte mest göra detta inlägget kort och dela med mig med lite bilder jag tagit med min vän Simon.

Sylvanas ^^


Men med det så säger jag hejdå för nu!

Likes

Comments

Hej! idag hade jag tänkt tipsa lite spel jag gillar.
enjoy.

1. The cat lady. ( 2012)

The Cat Lady följer Susan Ashworth, en ensam 40-årig på gränsen till självmord. Hon har ingen familj, inga vänner och inget hopp för en bättre framtid. En dag upptäcker hon att fem främlingar kommer att följa med och förändra allt ...

2. Downfall remake (2016)

Det finns inget som Joe inte skulle göra för sin fru. Men när de försöker rädda sitt äktenskap med en romantisk tillflyktsort, går sakerna från dåligt till värre, och från sämre ... till vansinne.

I denna saga om kärlek, galenskap och mord - kommer Joe att bevisa vilken sorts man han är. Men vilken typ av man är han exakt? En kärleksfull man? En kall realist? En bitter skeptiker? Det är något du kommer att bestämma, när du går med honom på hans resa för återlösning ..

3. Life is strange (2015)

Följ berättelsen om Max Caulfield, en fotografs senior som finner att hon kan spola tillbaka tiden samtidigt som hon sparar sin bästa vän Chloe Price.

Paret undersöker snart den mystiska försvinnandet av medstudenten Rachel Amber och avslöjar en mörk sida till livet i Arcadia Bay. Under tiden måste Max snabbt lära sig att förändring av förflutna ibland kan leda till en förödande framtid

4. Silent Hill 2 (2001)

James Sunderland, åker till silent hill efter att ha fått ett brev från sin avlidna fru, som säger att hon väntar på honom på deras "speciella plats" i Silent Hill. I sällskap med Maria, som starkt liknar henne, söker han efter sin fru och får reda på sanningen om hennes död. 

5. Alice The Madness Returns ( 2011)

För elva år sedan tog en fruktansvärd eldsvåda Alices familj ifrån henne och lämnade hennes sinne skadat. Efteråt blev hon intagen på Rutledge Mentalsjukhus, där hon kämpade för att övervinna sina demoner genom att sjunka allt djupare i sin drömvärld; Underlandet.
Nu, tio år senare, har hon äntligen säkerställt sin frigivning, men hon lider fortfarande hårt mentalt av den tragiska händelsen.
Med sitt sinne ännu i trasor är hon oförmögen att göra sig fri från sina rädslor från sina hemska minnen, drömmar och visioner. Kanske kan hon klara sig bättre i Underlandet, som hon alltid har. När hon reser dit söker hon det den "riktiga" världen aldrig kunnat ge henne; säkerhet, kunskap och sanningen om hennes förflutna. Men i hennes frånvaro har även Underlandet tagit skada. Någonting har gått fruktansvärt fel och nu hotar en mäktig ondska hennes en gång underbara fristad. Kan Alice rädda Underlandet, och sig själv, från dårskapen som konsumerar bådadera?

6. Cry of fear (2012)

Spela som en ung man som söker desperat efter svar i den kalla skandinaviska natten och söker sig igenom staden när han långsamt seder sig i galenskap. Med en stark tonvikt på filmupplevelse, nedsänkning och sidodänkande, kommer spelarna att tas på en mardröm-rutschkana-rida genom de grymma gatorna i Stockholm  och därutöver. Inte allt är som det verkar.

cya!

Likes

Comments

Nu blir det film tips igen!

Idag hade jag tänkt att blanda alla kategorier lite.

Enjoy.

1. We need to talk about Kevin. (2011)

Eva Khatchadourian försöker sätta ihop sitt liv efter "incidenten". En gång en framgångsrik resförfattare är hon tvungen att ta vad som helst jobb kommer henne, vilket är sent som kontorist i en resebyrå. Hon lever ett ensamt liv som människor som känner till hennes situation öppnar henne helt och hållet, till och med för våldsamma handlingar mot henne. Hon uppmuntrar i sin tur det ensamma livet på grund av händelsen, vars efterträdande har förvandlat henne till en mild och rädd kvinna. Den händelsen innebar hennes son Kevin Khatchadourian, som nu närmar sig sin artonde födelsedag. Eva och Kevin har alltid haft ett oroligt förhållande, även när han var ett spädbarn. Oavsett oro han såg, berättade Franklin, Eves självmålade make, att Kevin var en typisk pojke. Händelsen kan ses av både Kevin och Eva som sin ultimata handling i motsats till sin mamma.

2. Mr. Nobody (2009)

En pojke står på en stationsplattform som ett tåg är på väg att lämna. Ska han gå med sin mamma eller stanna hos sin far? Oändliga möjligheter härrör från detta beslut. Så länge han inte väljer, är allt möjligt.

3. Chronicle (2012)

Den blyga, ensamma och udda tonåren Andrew Detmer är mobbad och har inga vänner på gymnasiet och bor tillsammans med sin missbrukande och alkoholistiska pappa Richard Detmer och hans sjuka mamma Karen. Andrew köper en kamera för att filma sin vardag. Hans kusin Matt Garetty kör honom till skolan och uppmanar Andrew att gå till en fest på natten. Telekinetiska förmågor och Andrew blir den mest kraftfulla. Men han förlorar lätt sitt humör och blir farligt medan Matt försöker kontrollera honom. När hans mamma behöver en medicin och Andrew inte har tillräckligt med pengar för att köpa den, övervinner hans mörkare sida och han blir en hot.

4. A clockwork Orange (1971)

I framtiden Storbritannien, Alex DeLarge, en karismatisk och psykopatisk brottsling, som tycker om att utöva brott och ultra våld med hans gäng, fängslas och frivilliga för en experimentell aversionsterapi som utvecklats av regeringen i ett försök att lösa samhällets brottsproblem - men inte Allt går enligt planen.

5. The shining (1980)

En familj leder till ett isolerat hotell för vintern, där en ond och andlig närvaro påverkar fadern till våld, medan hans psykiska son ser fasansfulla förebilder från fortiden och framtiden.

6. Fight club ( 1999)

En kontorsarbetare mes insomnia, letar efter ett sätt att förändra sitt liv, korsar vägar med en djävul-lik-omsorgs tvålmakare, bildar en underjordisk Fight club som utvecklas till något mycket, mycket mer.

7. [REC] (2007)

En tv-reporter och kameraman följer nödarbetare i en mörk lägenhet byggnad och är snabbt låsta inuti med något skrämmande som sprids snabbt.

8 28 days later (2002)

Fyra veckor efter en mystisk, obotlig virus sprids i hela Storbritannien, Så vaknar Jim upp ifrån en coma ochförsöker en handfull andra överlevande och hitta fristad.

Då var jag klar med detta inlägget, hoppas du hittar en film du kan kolla på :)

Cya!

Likes

Comments

Hej!! Ja jag lever har bara inte riktigt haft något att skriva om förens nu.

Jag tänkte börja en ny ''serie'' där jag tipsar om olika filmer. Eftersom jag kollar såpas mycket på film.

Detta är filmer JAG gillar. MIN lista. detta är filmer jag tycker passar in.

Det nummer dom är på spelar ingen roll om hur bra dom är eller inte.


Så hade tänkt att köra Romance tema idag.


1. Tuck Everlasting (2002)


Tuck Everlasting är en story om en flicka vid namn Winnie och en familj som hon träffar, Familjen Tuck. Familjen Tucks har en hemlighet, dom är odödliga. Dom drack vatten ifrån en liten sjö som visade sig vara en ungdoms källa . Tills slutet av tiden , så stannar dom som dom var när dom drack vattnet. Winnie blir kär till en Tuck, Jesse, En "17"-år gammal pojke som delar samma känslor för henne. Rädd för att dö, Winnie måste välja mellan att vara odödlig och vara med Jesse eller följa livets cirkel och dö en dag. Familjen Tuck försöker lära henne att hon inte borde vara rädd för döden , och att dom skulle ge vadsomhelst att kunna dö. Det lär det viktiga och förstålese and av livet och död. Det visar att inte vara rädd för att dö , Men att vara rädd för att INTE leva livet.

2. Suicide Room / sala samobójców (2011)

Dominik är en genomsnittlig gymnasiepojke han har massor av vänner, den hetaste tjejen i skolan, rika föräldrar och pengar att spendera på varumärkeskläder på. Men en oskyldig orgasm med en kompis förändrar allt. Förödmjukad börjar han isolera sig från omvärlden. Spenderar all sin tid på sin dator möter han en anonym tjej som introducerar honom till ''sala samobójców'' , en plats där det inte finns någon flykt. Fångad i en fälla vävt av sina egna känslor, blir Dominik intrasslad i en intrigeringsfil och förlorar gradvis det han mest älskar.

[JAG VET ATT TRAILERN HETER GAY MOVIE BUT ITS NOT A GAY MOVIE]

3. Titanic ( 1997)

84 år senare berättar en 100-årig kvinna som heter Rose DeWitt Bukater historien till hennes barnbarn Lizzy Calvert, Brock Lovett, Lewis Bodine, Bobby Buell och Anatoly Mikailavich på Keldysh om sitt liv som sattes i 10 april 1912 på ett fartyg som heter Titanic när unga Rose styrelser avgående fartyget med passagerarna i överklassen och hennes mor, Ruth DeWitt Bukater, och hennes förlovade Caledon Hockley. Under tiden vinner en drifter och artist, Jack Dawson och hans bästa vän, Fabrizio De Rossi, tredje klassens biljetter till skeppet i ett spel. Och hon förklarar hela historien från avgång till Titanics död vid sin första och sista resa den 15 april 1912 klockan 2:20 på morgonen.

4. Beastly (2011)

På Buckeston Academy High School är den rika, arroganta, narcissistiska och bigoted Kyle Kingson en student som inte respekterar sina klasskamrater. När Kyle väljs som representant för eleverna, spelar han en spratt på den utstrålade Kendra , som har ett rykte som en häxa. Han bjuder in henne till en fest och förödmjukar henne framför sina klasskamrater. Kendra förbannar honom dock med magi som gör Kyle så ful som sin själ. Vidare berättar hon för honom att om han inte hittar någon som älskar honom inom ett år, blir han dömd för det utseendet för alltid. När Kyle's pappa, Rob Kingson ser honom, tar han Kyle till specialister men läkarna vet inte vad de ska göra, så Rob skjuter Kyle i en lägenhet med en städerska och en blind handledare. När Kyle ser sin kompis Lindy på gatorna sparar han henne från en farlig droghandlare och han tar med henne till sin lägenhet för att skydda henne. Nu är hans enda hopp att Lindy kommer att bli kär i honom.

Det finns ett aldernativt slut som är mycket bättre än det offeciella slutet. Så efter du har sett filmen, kolla på alternativ slutet.

5. Warm Bodies ( 2013)

Med mycket av världens befolkning nu en odödlig grupp är R en ung och märkligt introspektiv zombie. Samtidigt som han kämpar med och äter på en mänsklig scavenger-grupp, möter R Julie och känner en angelägenhet att skydda henne. Vad som händer nästa är början på ett konstigt varmt förhållande som gör det möjligt för R att börja återfå sin mänsklighet. Eftersom denna förändring sprider sig genom den lokala odödliga befolkningen som ett virus, måste Julie och R slutligen möta en större fråga när själva vänskapens natur utmanas. Fångade mellan de paranoida mänskliga krafterna och de väldiga "Boneis", zombier som är ett ömsesidigt hot, måste R och Julie hitta ett sätt att överbrygga skillnaderna i varje sida för att kämpa för en bättre värld som ingen trodde var möjligt.

6. The Twilight saga (2008-2012)

Kommer bara prata om första filmen.


Bella Swan har alltid varit lite annorlunda. Aldrig en att likna med publiken brydde sig Bella aldrig om att passa in i de trendiga plastflickorna vid hennes högstadium i Phoenix, Arizona. När hennes mamma blev gift och Bella valde att leva med sin pappa i den regniga lilla staden Forks, Washington, förväntade hon sig inte mycket av något att förändra. Men saker förändras när hon möter den mystiska och bländande vackra Edward Cullen. För Edward är ingenting som någon pojke hon någonsin har träffat. Han är inget som hon någonsin träffat, period. Han är intelligent och kvick, och han verkar se rakt in i sin själ. På nolltid slängs de upp i en passionerad och bestämd oortodox romantik - oorthodox eftersom Edward verkligen inte är som de andra killarna. Han kan springa snabbare än ett puma. Han kan stoppa en rörlig bil med sina händer. Åh, och han har inte åldrats sedan 1918. Liksom alla vampyrer är han odödlig.

​Detta har tagit nästan 3 timmar att skriva in. Hoppas ni gillar listan. den är kort men orkade helt enkelt inte skriva mera.


Cya!

Likes

Comments

Har varit här sedans söndagen. Och längtar redan hem. Hemma sjuk. MEN har varit uppe hela natten (klockan nu 6 in the moning. Och jag bestämde mig att gå ut på en liten promenad. Tog lite bilder och ritade av omkring mig. Here are the pictures.

Ska gå runt lite mera och kolla innan jag går tillbaka till huset. Men det var en mysig promenad.

CYA.

Likes

Comments

Har varit här sedans söndagen. Och längtar redan hem. Hemma sjuk. MEN har varit uppe hela natten (klockan nu 6 in the moning. Och jag bestämde mig att gå ut på en liten promenad. Tog lite bilder och ritade av omkring mig. Here are the pictures.

Ska gå runt lite mera och kolla innan jag går tillbaka till huset. Men det var en mysig promenad.

CYA.

Likes

Comments

Hej! Har lvlat klart för det mesta nu och har tagit några roliga bilder på aion inc Pvp, glitchar osv

enjoy

That tan line ;)

Lite pvp med en kompis, vilket var kul.

Glitch

En annan glitch som lät en ha mount på ställen man inte kan egentligen

Det var allt för nu!!

Cya

Likes

Comments

Jag har tänkt på detta ett bra tag nu och det är att byta faction i Aion.

Brukade vara asmodian men det var på en väldigt dålig server. Så bytte till elyos på en bättre server. Men ....its boring, vill tillbaka till asmodians. Så är fortförande på deyla servern som jag var på min elyos men asmo.

Levlar en Templar så det är kul! Aldrig spelar som temp förrut ^^Är bara i lvl 39 men började för 2 dagar sedan så det är helt ok

Cya!

Likes

Comments

Spel

Hej! Fick lite coins idag så jag köpte ett jätte fint skin till min ranger.

Super fint är den. Love it


HERE:

Cya

Likes

Comments

Bra grejor, Övrigt

Tog en kort paus men är nu tillbaka!
Börjat kolla på
The vampire diaries och det är faktiskt jätte bra.
Är dock bara på säsong 2 men började för några dagar sedan.  Det är väldigt bra.

Ville mest checka in

cya

Likes

Comments

Övrigt, Bra grejor

Tjo, idah så träffade jag min kontaktperson och vi målade och myste med katten.
Det var mysigt. Här är lite bilder :

Cya

Likes

Comments

Spel

Är super trött nuförtiden. Men det är inte det viktiga, det viktiga är att jag mår lite bättre. Inte mycket, men lite.

Jag köpte super söta vingar till Aion.
Plus så är jag äntligen i lvl 69! Bara 5 levla r kvar hahah.

Cya

Likes

Comments

Tankar

Atm så är allt väldigt svart. Det var väldigt länge sedan jag mådde såhär.
mår väldigt dåligt och känner mig ensam.
jag vill bara ligga i sängen eller måla, inget annat. Jag försöker hitta glädje men just nu så fungerar det bara inte. Imorgon så ska jag och Mamma köpa mera färger och pyssla. kommer bli mysigt och jag hoppas det hjälper.  Till den som läser detta, det kan vara någon nära eller en helt främling, nu vet ni hur jag mår atm och varför jag inte svarar eller kommer blogga.
Ska försöka sova lite. Hoppas man får bra drömmar iaf.

Ta hand om er.

cya

Likes

Comments

Spel

Idag fick jag äntligen ihop nog med medaljer att köpa en skin. Super söt

spel : AION FREE TO PLAYSK sova lite,


Cya

Likes

Comments

Likes

Comments

Spel, Tankar

Vaknade nyss. Den satans medicinen väckte mig. Vid 5. super kul...

Anyways, jag hann slänga in lite jobb i Aion så fick lite XP.


Har haft även ganska mycket tankar men försöker så gott jag kan att ignorera dom. Det är jobbig men..det fungerar.

Min fina katt Samanta har legat vid min sida hela natten vilket har gjort mig lite mera safe i tankarna but still.


Ska nu kolla på '' The Flash ''


cya

Likes

Comments

Övrigt

Hej mitt namn är Ella, jag gillar att spela på daton och älskar läskiga filmer. Lyssnar även mycket på musik. denna bloggen kommer typ vara som en liten offeciell dagbok. Allt delas inte.

Likes

Comments