Vi var i innerstan och hade stenkrig. 3 av oss hamnade på sjukhus med svåra skador men det var kul! Sen såg vi på askkungen i 3D för att få lite helg feeling innan vi drog oss vidare mot flygplatsen för lite kapplöpning med stridsflygplan. Tack till alla som var med!
Samarbetet med @Moastefansdotter är ännu i vädret vi ska nog ha ett samarbete med pumaswedes om en video till er läsare! Stay tuned!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag har vi handlat. Handlat så vi fick blåsor på fingrarna. Vi handlade mat till våra katter och sega råttor till kalaset vi ska ha på tisdag! Blir helt lit! Vi har också badat bubbel kopp och spelar skinnbanjo på våra förhudar.. detta inlägg är till Linnea Wikström som är min kära vän och bad mig uppdatera en snutt såhär en lördag kväll! Grattis till dig när klockan slår 12!

Likes

Comments

Idag lekte vi kurragömma i rävhagens hästhage sen drog vi till Donken o åt nya efterätten! Den var God och får 7/10 döda hästar✌🏻️ hare bäst!

Likes

Comments

Idag har vi chillat sen ska vi till söder för att kolla på nått fjantigt! Efter det ska vi hem till villiam för att utföra challengen jag utlovat! Stort tack för all support! 41a plats på topplistan! Helt amazing allihopa! Vi hörs med en challenge antingen ikväll eller imorgon! Peace

Likes

Comments

Jag vill börja med att tacka alla killerhorse älskare för all support jag fått! Helt galet!! Nu har jag bestämt mig för att om detta blogginlägg får 5 likes så gör jag en challenge! Jag spoilar inte vilken challenge med den kommer va vild och dramatisk! Så om ni vill se detta! Klicka på like knappen! Det var allt för mig, kör försiktigt! STOR SHOUTOUT! Stor shoutout till raccoonripper och skunkpunk!

Likes

Comments

Idag är en varm dag och det firas såklart med ett blogginlägg! Jag har haft verkstad hela morgonen och nu sitter jag på en altan utanför VVS lokalen o bara tar det piano. Under vardagar är bloggarna inte så jätte roliga men på helger blir dom mer vilda!

Likes

Comments

Innan ni börjar läsa dagens rysare till blogg så vill jag tacka @Moastefansdotter för samarbetet på dagens blogg! Och för att fira detta så har 40% av på alla manliga stringtrosor i din närmsta affär! Använd koden (Killermoa) och erbjudandet är ditt!

Idag så spelade vi jätte mycket fotboll och de va kul. Sen gick vi vidare till mc Donalds för att stimulera smaklökarna! Nu ska vi vidare på nya upptäckter och grilla med filtar på oss! Vi hörs i nästa blogg. This has been your boy killerhorse and im out peace.

Likes

Comments

Idag va solen bra solig så vi gick till affären och njöt. Vår kompis flenis fyller år idag så vi ska ha en fet orgy med klassen

Likes

Comments

Idag har vi tagit oss en tripp i epan och det var skoj! Sedan cyklade vi ner till ringmuren och klättrade och hoppade på stenar! Det var kul som stryk. Sedan brottades vi och åt mat

Likes

Comments