Jag vet inte vad jag ska säga, jag känner mig smutsig, så otroligt dum och smutsig.

Ångesten och maten är något jag har problem med idag, åt för mycket till frukost och åt en Twix White Chocolate (limited edition), så fort jag hade stigit av bussen.

Jag vill inte vara så här, jag vill kunna njuta av de saker jag bakar, de saker jag skriver och de saker som vi gör i skolan som involverar mat. Även fast det var en vecka sen jag blev jagad, upptryckt mot en vägg och ett stryptag av en man som jag inte ens vet vem han är, jag är genuint rädd för att det ska hända igen. 

Tankarna snurrar på inuti mitt huvud, jag vet inte vad jag ska göra. Allt är jobbigt och vi ska äta på Ikea, ännu bättre. Vet knappt vad jag ska ha och har ångest. Men anyways, tror ingen kommer läsa detta men ha en bra dag, kväll och morgon.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Argh, vet inte hur jag ska börja med detta

Jag heter Vic, och är en kille på sjutton år som kämpar mot en ätstörning, ett självskadebeteende och ångest. Jag har en bror och sen en väldigt nära kompis men anser att han är min bror då vi är super tighta, enligt mig iallafall.

Till vardags brukar jag inte göra så mycket, studerar Teknik på ett lokalt gymnasium där jag än så längre trivs relativt bra men jag brukar även (eller snarare så att jag försöker) baka så ofta jag kan då det är en liten hobby som jag har. Maten som jag äter ska helst vara vegetarisk, men då jag inte har tillåtelse att äta särskilt mycket av det när det kommer till mitt näringsbehov så gör jag det så ofta jag kan. Utöver detta gillar jag att spela ett gäng med spel (The Sims 3 (&4), The Sims Medeltiden, Ether Saga Odyssey, osu!, Hearthstone och Neverwinter) men jag gillar även att teckna (gör det dock väldigt sällan då jag anser att jag inte är tillräckligt bra på det men kan gladligen dela med mig när jag känner mig tillräckligt nöjd).

Vet inte riktigt vad jag ska säga just nu, känner mig maktlös men jag hade tänkt att jag ska uppdatera med åtminstone tre inlägg per dag (ett allmänt, ett i skrivning - dikter och ett i min historia (tills jag är klar med den) men utöver detta kan jag inte riktigt säga så mycket mer än välkommen hit. 

Likes

Comments