Header

Det kommer komma en punkt då du kommer sakna någon så mycket så att du kommer kunna höra den personens röst eka i ditt huvud. Du memorerade den personens skratt den personens leende och den personens sätt som den var på. Varje gång din telefonen ringer så ler du efter som du vet att det kan vara den personen som du saknar som ringer. Varje gång du hör den personens namn så slår ditt hjärta 1000 gånger snabbare och ibland så kan du inte ens andas. Allt du vill är att gå tillbaks till den tiden då allting var perfekt och då ni pratade med varandra.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Varför lägger man ner så mycket tid på något som man vet att man inte kan kan vinna tillbaka , varför lägger man ner så mycket tid på att tänka på saker som har varit jobbiga, varför lägger man ner så mycket tid på människor som man vet inte är bra för en. Vi lever i en värld där det känns som om att dom flesta utav oss oftast kliver bakåt i tiden istället för att försöka leva i nuet och se det ifrån den ljusna sidan, det vill säga att man varje dag kan bygga upp ett nytt kapitel i sitt liv och försöka kasta bort allting som är dåligt.


T.E.X , Personer som gör så att vi inte vågar vara oss själva , personer som krossat våra hjärtan . personer som gör oss ledsna , personer som snackar skit bakom våran rygg fast vi vet om det , personer som sprider negativ energi utav oss.


Listan kan göras hur lång som helst och kommentera gärna i inlägget och berätta lite om hur ni själva känner kring ämnet som jag tog upp

Likes

Comments

Jag kan inte lära mig på samma sätt som andra lär sig och det är för att jag har en nedsatt inlärningsförmåga.Vilket betyder att det tar längre tid för mig att lära in nya saker. För att jag ska lära mig något så behöver man förklara för mig på ett löjligt enkelt sätt hur man ska gå tillväga, det behöver i första hand ske muntligt för annars så fångar man inte mitt intresse och fångar man inte det så fastnar det inte.


Kan ta ett exempel När jag gick i en vanlig skola så kunde jag sitta och plugga till ett prov i flera dagar utan att informationen fastande, det var så himla djävla frustrerande vilket gjorde så att jag oftast fick dåliga betyg och det i sin tur lede till att man gav upp lite .


Så jag är otroligt tacksam över att det tillslut kom fram att jag hade en diagnos som gav mig mig rätt till en skolgång som passande mina behov,dock så va det ändå lite jobbigt att få reda på det när jag hade krigat på i en vanlig skola i 12 år så jag var 19 när jag började på en gymnasiesärskola.Likes

Comments

Fördomar bygger på okunskap och det är helt sjukt hur vi människor fungerar , Så fort vi träffar en ny människa så börjar vi placera in dom i fack och ibland spelar det ingen roll hur personen senare visa sig var för vi har redan själva bestämt det. Jag vet själv hur det är att vara fördomsfull för det har jag varit en gång tiden och det är verkligen en sak som jag skäms över. Jag hyllar verkligen er som inte har den fula egenskapen och jag är glad över att jag fick chansen att  börja på en gymnasiesärskola för det gjorde så att jag bröt mig ur det mönstret.


Tänk er bara hur fruktansvärt fel vi kan ha om andra människor . Tänk er om den där personen som vi just dömde ut vara bitchig och otrevlig kanske inombords har en dålig självkänsla som gör så att hen måste gömma sig bakom sin hårda fasad, tänk er om den där personen som ser så glad ut innerst inne är djupt olycklig. Listan kan göras hur lång som helst men ni fattar säkert vinkeln.


Jag önskar att flera skulle kunna sänka garden och istället ge varandra en chans, en chans där vi vågar visa utåt vilka vi är utan att få bli dömda och utplacerade en chans där vi verkligen vågar visa vilka vi i grund och botten är.Likes

Comments

Jag vill bara klargöra några saker med er som kollade snett på mig när jag kom ut med att jag var lätt handikappad och det är att jag personligen vuxit som person då jag har fått lärt mig att stå på egna fötter och även fått chansen att lära känna människor som jag tror att dom flesta är rädda för , jag syftar i första hand på människor som lider utav en grov utvecklingsstörning,


Världen vi lever i säger åt oss att man måste helst vara på ett visst sätt för att man ska passa in , världen säger att det är fel att sticka ut , världen säger att det är något fel med att vara handikappad , världen säger att det är fel att prata om saker som inte är normalt , fuck världen säger jag bara !


Så alla ni som har en diagnos, eller ett handikapp hör av er för tillsammans kan vi göra skillnad och ni som har instagram lägg gärna upp en bild och

#stoltövermindiagnos

Likes

Comments