Hej alla!

Idag körde jag mage & rygg i ca 30 min! Så skönt att jag har fått motivationen tillbaka & förhoppningsvis har jag en platt & tränad mage till sommaren! peppa peppa!

Jisses vilken energi jag har fått enda sen jag fick de nya arbetsuppgifterna på jobbet! Idag jobbade jag till & med över i 2h , helt frivilligt!! hahahah ! När jag kom hem så satte jag även igång & måla vägg i köket innan träningen!

Men NU börjar krafterna ta slut så ska hoppa in i duschen innan jag somnar ;)

I'm Out!


Likes

Comments

Jahapp idag är 3:e dagen jag tränar, eller nej menar 2:a dagen ! igår skippade jag träningen eftersom jag storstädade här hemma! MEN DET är iofs bra träning! haha

Idag körde jag ben, mage & rumpa! Fan va det känns nu kan jag lova! men vill man bli fin får man lida pin ;)

Nu blir det duschen sen sova!


Likes

Comments


Ja idag va ju första dagen med dom nya arbetsuppgifterna, & guuu' vilken härlig dag det har varit! Tiden bara flög iväg & vipps så va det dags att sluta för dagen! Nu fick jag & min kollega en mjukstart så jag tror inte det fortsätter vara såhär lugnt framöver ! Såfort vi får alla rättigheter i systemen så är det slut på de roliga! haha nerå, blir nog bra det här :)

Känner att jag har så mycket positiv energi nu & det känns som att inget/ingen kan få mej att må skit igen! år 2015 börjar bra & hoppas det fortsätter!

MEN sova får det bli nu så att man orkar upp imorgon ! I'm out!

Likes

Comments


Hej alla!

Har inte haft så mycket nytt att berätta senaste tiden men nu har jag massor! Kan ju börja med att från och med imorgon har jag nya arbetsuppgifter på jobbet! Jag ska få sköta de lite mer administrativa sakerna! Ska bli så j*vla underbart! fick reda på detta i fredags & man kan nog inte starta sin helg på ett bättre sätt! Äntligen ska jag få göra nånting annat på jobbet!

Den andra nyheten är att jag har fått tillbaka min motivation till att gå ner i vikt ! men denna gång ska jag inte bara fokusera på vikten utan jag ska även bygga muskler!! inte mycket/stora muskler utan bara lagomt , & som i sin tur kommer hjälpa mej med viktminskningen ! 💪


Ska bli så spännande imorgon! men nu ska vi äta lite middag här hemma! kräftor står på menyn idag! woop woop

I'm Out!


Likes

Comments

Tänk om vi kunde få bort allt hat i denna värld ! Vågar snart inte gå utanför dörren för då kanske en främling tror att jag är muslim & mördar mej, torterar mej eller något annat hemskt ! Tänker på dom som faktiskt är muslimer som just nu lever i rädsla , för att bli attackerade av en främlingsfientlig person eller kanske bli mördade för något dom själva inte har gjort!! Jag undrar hur dessa personer ser att en människa är muslim? Jag är halvt utländsk & halvt Svensk men ingen har kunnat gissa sej till min utländska härkomst ! Jag får gissningar som turk, kurd, indisk men aldrig någon som gissat rätt! Jag är halvt Thailändsk !! Svårt & tro eller hur? Den dagen kommer väl när alla med utländsk bakgrund blir utpekade för att vara muslimer! skulle man t ex välja att sluta äta griskött så blir man säkert klassad som muslim, hahaha något jag btw blivit tillfrågan flera gånger när jag blivit bjuden på mat hos nån för första gången.. Speciellt när man va liten så, frågade alltid föräldrarna det! men men den dagen kanske kommer när folk börjar förstå att kriminalitet inte sitter i religion , hudfärg eller något annat! var & en väljer vilken väg dom vill gå, men använder bland annat religioner för att inte bli utpekade som individ & blir då automatisk inte lika sårbara som en ensam kriminell människa skulle vara!

med det sagt säger jag nu godnatt!


Likes

Comments

Som jag skrev tidigare så skulle Decibel få träffa en väninnas hund idag.. Det gick ju sådär :( Jag va skeptisk redan från början eftersom Decibel löper men vännens hund har lekt med andra hundar som löpt så vi trodde ju det skulle gå bra.. Som tur är så va det inte Decibel som gjorde utfall, men hon fick tyvärr ett hack i ena frambenet :'(

Men men det är sånt som händer , vi får se hur det går när Decibel inte löper !

Gör ont i mitt hjärta dock :'(Likes

Comments

Ja då är veckans favoritdag äntligen här! Fredag! haha!

Jag och Decibel började dagen med att upptäcka att hon löper & guuud så hon skämdes! Gjorde ont i mitt hjärta kan jag lova! inte lätt för henne , när hon inte förstår vad som händer i kroppen! <3

Men nu ska jag göra iordning mej för veckans sista kvällspass innan jag tar 4 dagars ledighet :DLikes

Comments